3 zile cartofi,3 zile orez, 3 zile ???

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Faza cu "mancatul cu bun simt" a vrut sa insemne "mancat sanatos" si fara excese. Scuze daca s-a interpretat altfel. Sper sa treci cu bine peste toate si sa redevii zana.

........................................................................

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda
"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

Buli la prima vedere aceasta dieta este foarte simpla, dar dupa ce termini aceste 3 zile cred ca ti se acreste de tot ce inseamna cartofi, malai si orez.

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Daria, acum cativa ani am tinut si noi (eu si mirabolantul) dieta de-asta 3/3/3. Nu ne-a tinut decat 9 zile, nu mai stiu cat am slabit insa imi aduc aminte ca amandoi ne-am ingrasat f f rau dupa aceea, in timp foarte scurt.

Noi mancam stil Monti, nu perfect, ne straduim sa fie lifestyle in masura in care putem. De pilda la noi foarte rar exista mancare gatit (pentru Carla mai fac o ciorba sau supa) noi mai mult salata cu branza, iaurt cu cereale (dimineata), carne cu legume. Incet-incet am eliminat prajelile, mancam foarte putina paine.

Orez, paste, paine, numai integrale. Pana si saratele daca fac, tot din faina integrala, ies nebunie.
Fructele intotdeauna pe stomacul gol, la distanta de alte alimente (asta e regula de aur).
Un pahar cu apa pe stomacul gol dimineata.

In majoritatea timpului (desi am eliptica in casa) sportul meu este mersul pe jos. Incerc sa merg cat mai mult pe jos.

Nu ignora componenta psihologica. Mult timp am avut un obicei extrem de prost, care mi s-a tras de cand era Carla mica si n-aveam timp sa mananc linistita: dupa ce se culca, ma premiam cu o cina maare. Foarte, foarte greu m-am dezvatat.

Pe masura ce avansez in varsta observ ca dietele functioneaza foarte putin. Sper ca in curand sa am timp sa merg la sala, acolo obtin cele mai bune rezultate. Din nefericire nu am vointa sa fac acasa dupa DVD-uri.

J si Carla (05.02.2006)
in the rear garden

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

iulix, si eu zic ca vorbesti un pic in necunostinta de cauza.
cind ai un copil/doi care iti ocupa 100% timpul liber, e cam greu sa te programezi intr-un fel.

o incercare de genul asta nu are ce sa faca foarte rau, max poti sa te trezesti peste o luna cu 2-3 kg mai mult decit aveai initial.
insa mentinerea e foarte grea dupa, insa cine are vointa mare, poate.
eu mi-am tot permis sa fac comentarii contra pentru ca am fost "acolo" si, dupa multe incercari, am constatat ca nici spa-ul nici regimurile minune nu ajuta, doar mincatul sanatos si miscarea.

mai am o sugestie: pe youtube il gasiti billy blanks cu reprize de cite 10 min de tae-boo, cam cit dureaza un desen animat mic - sint 6 etape la cardio - 2, 3 pe zi, cit aia mici se uita la un desen, croseteaza ceva de unii singuri fac nu minuni, dar imbunatatesc mult lucrurile.
ah, si inca ceva - cind m-am apucat de gym am taiat drastic frecatul internetului - imi minca enorm de mult timp.

nu va suparati pe mine, astea toate sint din experienta, nu avioane.
foloseste si mersul tantos pe strada, simplul fapt ca iti tii abdomenul supt si fesele incordate tonifica.

"sahul e prea creieros, mai bine jucam table" - M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
citat din mesajul lui J G
Mult timp am avut un obicei extrem de prost, care mi s-a tras de cand era Carla mica si n-aveam timp sa mananc linistita: dupa ce se culca, ma premiam cu o cina maare. Foarte, foarte greu m-am dezvatat.

ooo, daaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

Citat:
citat din mesajul lui J G
Mult timp am avut un obicei extrem de prost, care mi s-a tras de cand era Carla mica si n-aveam timp sa mananc linistita: dupa ce se culca, ma premiam cu o cina maare. Foarte, foarte greu m-am dezvatat.

ooo, daaaa

daaaaa, ma inscriu si eu la obiceiul asta prost. Mananc cu familia cina (sanatoasa pe cat posibil sa fim exemplu bun) si dupa ce ii culcam ne "indestulam" cu diverse prostii, chipsuri, ciocolatele, bombonele, sau un mare sandvis.

Eu de doua sapt merg la sala (zumba, aerobic, si abdomene) insa nu prea se vede inca. Mai trebuie sa schimb si cantitatea ingurgitata. Eu merg de la 7,30 -8 seara.

Mergi la inceput

Buli nu stiu daca ai vazut, dar i-am spus si lui Felicic76 ca sunt de acord cu faptul ca un copil/ doi iti ocupa tot timpul. Si da ai dreptate ca vorbesc in necunostiinta de cauza, dar repet; ce spun eu sunt doar niste sfaturi de care puteti sau nu sa tineti cont.
J G ma bucur ca te-ai dezobisnuit de obiceiul acela. Foarte utile sfaturile tale.
In incheiere eu zic ca vointa e cea mai importanta daca vrei sa ai o viata sanatoasa si echilibrata.

"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

Luna la mine dupa aproape 2 luni de mers la sala incep sa se vada rezultatele. Deci ai rabdare, munceste si vei vedea ca incet incet vei avea un trup de invidiat.

"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_me spune:

Eu cred ca cel mai mult conteaza felul in care te privesti. Daca tu uiti in oglinda si vezi o pocitanie...degeaba te chinui sa slabesti, creierul nu te va ajuta deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

oare se poate intelege ca nu doar oglinda conteaza ?
Ca sunt persoane care se simt bine in pielea lor, pana vreun medic ii spune franc in fata, sa nu revina pana nu scade 20 de kg ?
Sau vorbesc absolut degeaba

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput