3 zile cartofi,3 zile orez, 3 zile ???

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Laura nu ai timp sa iti strecori jumatatea aia de ora de sport in timpul cat lucrezi de acasa? Intr-o pauza daca poti sa iei ai fi f. bine.

........................................................................

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda
"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

iulix, teoretic, da. As avea cum sa rup o jumatate de ora. Numai ca uite ca vointa mea e zero barat si jumatea aia de ora mi-o 'faramitez' in mai multe 3-5 minute de stat pe forumul asta de care sunt total dependenta.

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Daria, . nici eu n-am intentionat sa te supar. sincer. imi cer scuze.
am in sufragerie un steper, numa ptr picioare si din cand in cand, cand privesc la tv, il chinui nitel. cateva minute pe seara. in zilele cand nu am mers afara cu bicicleta.
sanatate multa iti doresc!

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Laura si eu lucrez de acasa si folosesc pauza de masa pentru a face sport. Si ma simt atat de bine dupa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Eu stiu ca sunt dezorganiata si nu imi gestionez timpul cum ar trebui. O sa va scriu cum decurge o zi de-a mea normala si va rog sa ma sfatuiti unde sa strecor jumatatea de ora de sport.

Ma trezesc pe la 7, ma spal, calc hainele pt copii si sot, incep sa trag de copii sa ii trezesc, ii pregatesc pt gradi. Copii ies din casa cam pe la 8:15-8:20. Imi fac o cafea, deschid laptopul si ma asez la lucru (lucrez de acasa). La 17 aduce sotul copiii sau ma duc eu dupa ei. Stam afara o ora-doua in functie de vreme si de chef. venim acasa, pregatesc masa, mancam, ne jucam, mai fac curat prin casa sau pun ceva pe foc pt a doua zi, mai povestim .. se face 21, punem pijamale, citim povesti si ne culcam. Daca nu adorm odata cu copiii, mai strang de prin casa, citesc o carte sau mai stau pe net.
am incercat sa fac ceva aerobic in casa pe la 19-20 seara. De cele mai multe ori mi se urca cei mici in cap, trag de mine, fac prostioare numai ca sa ma opresc si sa le dau lor atentie.

Programul meu e similar cu al tau (inca lucrez la birou insa, adica mai am si timpul de mers cu masina dus-intors) si am tot 2 copii. Diferenta este ca eu ma scol la 6:13 -> pana la 7 = timp dedicat sportului 5 zile pe saptamana.

De la 1 oct voi lucra si eu de acasa si intentionez sa "inghesui" minutele de sport in programul de lucru, ca eu sunt evaluata la rezultatele muncii, nu la timpul petrecut la calculator. Atunci va fi mai greu sa fac sport dimineata pt ca vor incepe ambii copii la 8, nu la 9 ca acum, si nu cred ca voi fi in stare sa ma scol inainte de 6...

Intr-adevar, cred ca ai punctat bine, e problema de vointa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

carolina, mai exact, cum faci sport dimineata? Ce faci? unde?
Te intreb pt ca eu de ex, am 2 camere doar. In una dorm copii, in cealalta doarme sotul. Cand nu sunt paturile stranse, spatiul e destul de mic. In bucatarie sau in hol chiar nu as avea nici atata loc de desfasurare. Daca fac ceva aerobic de ex. (am facut zumba de cateva ori si mi-a palcut, am incercat si pilates si turbo jam .. din astea) inseamna sa ma misc mult, sa fac zgomot. Cum pot sa fac asta fara sa trezesc toata casa?

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

iulix: scuze, dar mi-ai parut cam dura ma gandesc ca poate nu ai copii (adik atunci cand esti tu acasa, copilul sa fie doar cu tine, nu cu bona sau buni)
eu stau cu copilul meu de doi ani, exclusiv, de la 17,30 seara la 9 dimineatza, orice activitate sportiva imi este permisa doar cu voia lui, daca ma intind sa fac vreun exercitiu de aerobic, dumnealui este calare pe mine, amuzat si bucuros ca ne jucam/luptam/distram; daca ma vede ca fac abdomene, trece in spatele meu, ma apuca de par si ii place la nebunie sa ma tranteasca cu capul de podea, atunci cand revin la orizontala
Mai recunosc cu mana pe inima ca dorintele lui primeaza in fata dorintelor mele si tentativele mele de exercitii sfarsesc, de cele mai multe ori, in tavaleala si harjoneala.

Daca mai imi spui mie sa fiu atenta la ce manac,te bat(nu pe tine, asa in general), nu manac paine, zahar, dimineata beau doar cafea, nu pot lua mic dejun, iau o masa de pranz consistenta dar fara grasimi, iar dupa ora 19 seara nu beau decat apa. Asta de vreo 6 luni, timp in care nu am dat jos UN GRAM. Este adevarat ca slujba mea este sedentara, cu sportul acasa tocmai am explicat mai sus, dar mi se pare inuman sa-mi spuna mie cineva, in conditiile prezentate, sa fiu atenta la ce mananc si sa fac sport, parol

Personal, am ajuns la concluzia ca trebuie sa-mi fac niste analize, sa vad de unde provine blocajul acesta, sa lucrez si la vointa (puiul meu se scoala la maxim 7 si se culca la 23, sa incerc sa ma trezesc eu la 6 atunci)dar pana atunci sunt dispusa sa incerc retete ca aceasta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Felicic nu inteleg de ce ti s-a parut ca sunt dura. Eu doar am dat niste sfaturi. Nu am copii, dar inteleg ca ei iti acapareaza toata atentia si timpul, dar asta nu inseamna ca nu poti avea grija de tine si daca ai un copil. Imi cer scuze daca te-a deranjat mesajul meu. Si problema ta daca imi permiti sa iti spun cred ca este tocmai de la faptul ca nu mananci dimineatza cand corpul asimileaza cel mai bine caloriile si le depoziteaza in energia de care ai nevoie toata ziua. Aaaa si nu mi-as permite niciodata sa ii zic cuiva ce sa manance si ce nu, sau ce sport sa faca.

........................................................................

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda
"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

iulix: retractez:expresia "mancati cu bun simt" mi s-a parut dura, atat, restul a fost ok in materie de sfaturi, spune o persoana ce pana la la 31 ani, 1,70 inaltime nu a sarit de 57 kg (in perioade proaste aveam 52kg), nu cunostea celulita si puteam da o mie de sfaturi despre cum ma mentin ca o zana. Acum am de toate: si kg in plus si celulita
'Ideea este ca nu mai am rabdare, vreau sa slabesc rapid si cu timp/efort putin, de aceea apelez la diete soc si de aceea cred ca-mi sare cateodata mustaru', nu vreau sa mai stau asa pana mai creste cupilu si-mi fac io timp de sport si alte tratamente la spa, ca n-are el nicio vina ca ma-sa a devenit "elefanta".
Cu micul dejun poate ai dreptate, dar eu nu l-am luat niciodata si inainte mai mancam si "prostii":de aceea zic ca posibil mai trebuie ajuns si pe la medic, nu-i totul doar din mancare si sport.
Eu una am niste suspiciuni in ceea ce ma priveste si cred ca merg intai la analize si apoi la nutritionist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

nah, ca am gasit si dieta de care zice Daria
(cred)
http://www.retete-slabire.info/diete-de-slabit/dieta-cu-orez-malai-si-cartofi/

"sahul e prea creieros, mai bine jucam table" - M

Mergi la inceput