3 zile cartofi,3 zile orez, 3 zile ???

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

dieta = frustrare in timp = rata de esec de cca 95%

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Voi credeti ca absolut tot ce ati scris aici nu stim ?
Ce nu inteleg cu ce va deranjeaza pe voi toate astea.
V-ati gandit macar o clipa ca poate fi vorba si de ceva medical, ceva ce implica sa slabesti rapid sau te ia draqu` ?
Oricum, multumesc celor care mi-au raspuns la intrebare

Subiectul poate fi inchis.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

mamagiuliei - nimeni nu a scris cu rea intentie, pur si simplu cred ca toate am trecut printr-o gramada de diete si am esuat - am vrut sa-ti spunem ca, din pacate dietele nu functioneaza pe termen lung

Sanatate multa si ...o prietena, tot pt probleme medicale a primit o recomandare sa slabeasca ultra rapid = dieta cu lichide. Orice dar lichid sa fie , atunci digestia se produce mult mai rapid si organismul se curata usor de surplus/toxine. Supe creme , supe limpenzi, fresh-uri de legume, fructe, ceaiuri, lapte slab, iaurturi, apa.

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

la o adica, eu votez cu Sabina

am tinut oshawa de 3 ori si m-a ajutat si la detoxifiere si la slabit.
adica impusti doi iepuri dintr-o data. si nu e nici chiar asa crincena cum suna, doar prima zi e grea.
daca n-aveti chef sa faceti voi combinatii de ceaiuri, merge si unul gata amestecat de la plafar, dar nu la plic, ci ala in care se vad plantele.

mamalu'Giulik, nu te supara, n-am zis cu rea intentie

"sahul e prea creieros, mai bine jucam table" - M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Daria Nu te necaji, te rog. Eu te sustin in continuare, sa stii. Chiar daca vine Rox si ma bate.

iulix, poti, te rog sa imi spui cum e o zi la tine? Ca program, aproximativ, pe ore. Cand si cum reusesti sa iti faci timp sa faci miscare?

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vreau sa mi zica cine ce program are de ajunge la sport.
Sa se puna n locul meu:
8,30-18,30 - birou
pe 18,30 imi frang gatul de 2-3 ori pe saptamana sa o duc pe Giulia la diverse, in rest, mergem in parc
ajungem acasa si ne aruncam in pat
va rog eu sa mi spuneti cand sa merg la sport, dadaca e platita cu program fix si destui bani;
aaa, sa nu uitam ca abia imi ajung banii de la avans la salar, da ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Vreau sa mi zica cine ce program are de ajunge la sport.
Sa se puna n locul meu:
8,30-18,30 - birou
pe 18,30 imi frang gatul de 2-3 ori pe saptamana sa o duc pe Giulia la diverse, in rest, mergem in parc
ajungem acasa si ne aruncam in pat
va rog eu sa mi spuneti cand sa merg la sport, dadaca e platita cu program fix si destui bani;
aaa, sa nu uitam ca abia imi ajung banii de la avans la salar, da ?

dar nu va suparati! sport nu inseamna obligatoriu sala de fitness/aerobic:-)
inseamna si un dvd cu Pilates facut acasa pe covor de 3 ori pe saptamana, o coarda simpla si sarit 3 min dimineata si 3 seara:-) inseamna si abdomene facute langa pat, etc...plus plimbari in pas alert spre/de la job...
Eu lucrez la o sala si am doamne care vin la ora 7 la sala dupa care fug la job/copii/sot/catel/casa:-)))
sau alta doamna care are 2 copilasi, ii lasa la gradinita dimineata la 7, a anuntat ca ea la prima ora intarzie si la 7 si 10 minute este in sala

sportul nu este doar pentru slabit este pentru binele vostru, pentru energia pe care o castigati, pentru sanatatea de care o sa va bucurati si peste ani...nu trebuie sa fie un chin

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

pai n-ai timp.
te inteleg ca nici eu n-am.
mi-am luat bicicleta, mai fac la ea. ca sa ma mobilizez, ma uit la cite un serial cit fac o tura.
nu reusesc mereu. imi merge tare bine daca nu mai maninc seara, la relaxare.

"sahul e prea creieros, mai bine jucam table" - M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Daria te rog sa nu te superi. Nici una dintre noi nu a spus nimic cu rea intentie ci doar doar din experienta proprie. Nu spune nimeni ca e usor sa faci sport, sau sa mananci sanatos dar daca ai un strop de timp liber trebuie sa il folosesti in favoarea ta ca sa te simti bine si sanatoasa. Cum a spus si Deus nu iti trebuie abonamente la sala ci doar un pic de incredere in tine ca vei reusii sa iti faci timp si pt. sanatatea ta.
Laura la mine o zi incepe cu o cafea, ness sau 3in 1 (deh... sunt addicted de tot ce e in sectorul cafea ) apoi mananc ce gasesc prin frigider (fructe sau cereale ori lactate sau combinate) apoi sport acasa sau la sala (asta cand am dupa amiaza ocupata); bine sportul poate sa fie si inainte de M.D, depinde de dispozitie. Si daca nu ajung totusi sa fac sport deloc ma consolez si cu o plimbare la cumparaturi si carat de plase din piata sau de la magazin pana acasa (asta minim 30 min. aproapre zilnic )
Am avantajul ca deocamdata sunt in vacanta si mai am timp la dispozitie, dar dupa ce voi incepe facultatea timpul se va reduce considerabil insa nu voi renunta la sport. Am vazut ca ma intrebai de orele de miscare. Nu stiu sa iti spun o ora fixa pt. ca ma duc atunci cand am timp la sala dar totusi dimineatza de preferat e pana la 12, iar seara e dupa 17, iar acasa fac cand am chef.

........................................................................

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda
"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Eu stiu ca sunt dezorganiata si nu imi gestionez timpul cum ar trebui. O sa va scriu cum decurge o zi de-a mea normala si va rog sa ma sfatuiti unde sa strecor jumatatea de ora de sport.

Ma trezesc pe la 7, ma spal, calc hainele pt copii si sot, incep sa trag de copii sa ii trezesc, ii pregatesc pt gradi. Copii ies din casa cam pe la 8:15-8:20. Imi fac o cafea, deschid laptopul si ma asez la lucru (lucrez de acasa). La 17 aduce sotul copiii sau ma duc eu dupa ei. Stam afara o ora-doua in functie de vreme si de chef. venim acasa, pregatesc masa, mancam, ne jucam, mai fac curat prin casa sau pun ceva pe foc pt a doua zi, mai povestim .. se face 21, punem pijamale, citim povesti si ne culcam. Daca nu adorm odata cu copiii, mai strang de prin casa, citesc o carte sau mai stau pe net.
am incercat sa fac ceva aerobic in casa pe la 19-20 seara. De cele mai multe ori mi se urca cei mici in cap, trag de mine, fac prostioare numai ca sa ma opresc si sa le dau lor atentie.

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput