3 zile cartofi,3 zile orez, 3 zile ???
Raspunsuri - Pagina 2
roxanaz spune:
si sa nu ziceti ca-s prea rea: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=67127&REPLY_ID=1388753
si pe aici pe la pagina 9 parca: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=42756&whichpage=9
R
szivarvany spune:
Rox, ai lav iuuu
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Sabina spune:
daca tot vreti d-astea, macar tineti oshawa, grau cu orez brun, fierte maxim 20 de min, cu un pic de sare, dimineata la pranz si seara, 10 zile minim 14 zile maxim.
dar asta se da cu anumite ceaiuri pe langa, nu asa.
E detoxifiere f buna, si medicul meu de la Viena a zis ca e ok, in conitiile in care eu am anemie hemolitica....
Chestia e ca dupa aia trebuie doua saptamani mancat mixt, adica adaugi salate de legume, fructe, un ou moale la 2 zile, iaurturi tot asa, la doua zile, mai bine sana, kefir.
Si alternanta asta pana ajungi la greutatea/starea de sanatate dorita.
Insa nu recomand fara fitoterapeut langa tine asa ceva.Pt ca e treaba cu ceaiurile, trebuie sa fie chitite pe persoana.
Eu am slabitin cca 3 luni jumate 13.5 kg.
dupa aia am pus la loc fix 5...da numai pe mixt, am bagat si interzise gen cacao cu miere etc etc.....si iau si ditai doza de cortizon, deci retentie de apa in primul rand.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
roxanaz spune:
hai las' pupaceala ca nu ma imbunezi deloc . lasa ciocolata sau redu-o la 4 bucatele, neagra, 85% cacao, lasa nessu 3 in 1 si mananca mai putin si deloc dupa 7 sa vezi ca ma pupi dupa aia. si ai si de ce
R
edit: Sabinoooo!!! nu le mai canta si tu in struna!!!!
Laura25 spune:
Eu nu mananc dulce, dar nu ma pot abtine de la chestii de astea ucigatoare, gen seminte, sandvishuri calde cu muschi si cascaval, o jumate de pizza, friptura de pui cu cartofi.. nu mai spun de mancatul la ora 20-21.
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Sabina spune:
nu le cant, ca n-au terapuet langa ele, deci le interzic fara:)
bine, acu, 10 zile de grau cu orez si o combinatie simpla de ceaiuri (de ex: coada soricelului, coaa calului, slavie, urzica, papadie)
nu pot face decat de la f bine in sus:)
primele 2 zile esti mai soft asa....si pot sa apara migrene.
Unii au voie si o cafea pe zi.
faza e ca nu merita sa faci dieta asta daca treci la fripturi imediat, e gandita ca sa continui cu viata lacto ovo vegetarian.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
kariguld spune:
voua vi s-a urat de mancare? vreti sa va enervez un pic, doar putin asa (sau va motivez oare?) am slabit in trei luni 5 kg, mers cu bicicleta si nu mai mananc seara dupa 6, maxim 7. seara ceva usor, salata, iaurt, fasole verde doar fiarta cu sare. fasolea verde pastai nu are calorii.
bine, in ispite cad si eu, pizza, cartofi frantuzesti, paste carbonara/bologneze......
dieta de care spui Daria, am incercat-o in urma cu vre-o 8 ani si dupa doua zile de lactate mi-a trecut pasiunea.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
_M-am nascut pentru succes!
Deus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Eu nu mananc dulce, dar nu ma pot abtine de la chestii de astea ucigatoare, gen seminte, sandvishuri calde cu muschi si cascaval, o jumate de pizza, friptura de pui cu cartofi.. nu mai spun de mancatul la ora 20-21. Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
si atunci cum o sa mananci 3 zile doar fructe? sau cartofi? nu trebuie sa te abtii la fel de la " chestii de astea ucigatoare, gen seminte, sandvishuri calde cu muschi si cascaval, o jumate de pizza, friptura de pui cu cartofi.. nu mai spun de mancatul la ora 20-21."
va dati seama ca va pacaliti pentru o perioada? dupa dieta ce urmeaza? o sa va abtineti toata viata? atunci de unde ambitie?
analizati-va bine optiunile si gasiti o cale sanatoasa si sincera.
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
Mindy spune:
stiu pe cineva (cuplu) care a tinut cura asta. el a slabit mai mult ca ea, cam 10 kg intr-o luna.. dar au revenit f repede la 'silueta' initiala. asa e cu dietele soc.
eu am slabit recent 4kg cu: dieta normala, redus carbo si dulciuri, exercitiu si miscare pe ici colo, si am baut cam 3 cani de ceai de fenicul(seminte) pe zi. Cred ca acest ceai ajuta, pt ca iti da o senzatie de satietate, regleaza digestia, face tenul mai curat si luminos, e antistres si e f placut la gust. Pt cine are chef de baut ceaiuri ca si asa vine sezonul rece, recomand ceaiul de fenicul. (baut cu moderatie).
iulix spune:
Mai fetelor decat sa va biciuiti organismul mai bine faceti sport si mancati cu bun simt. Sa nu va suparati pe mine, dar mi se pare ca prea e aiurea dieta asta. Am incercat sa tin si eu diete, dar nici una nu a rezistat mai mult de o zi-doua. Pana cand mi-am dat seama ca cea mai buna treaba o fac cu ajutorul sportului si a mancatului echilibrat (la asta mai trebuie lucrat putin ). Daca vreti un sfat de o tovarasa de diete ametite si invartite va spun doar atat: cel mai bine e sa va miscati trupul si sa vedeti atunci ce rezultate faine aveti. ici.
........................................................................
"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda
"Sky is the limit!!"