Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Ella -- despre scaunele de masina, studiile arata ca pozitia cu spatele sa sensul de mers este mult mai sigura pentru copii si cu cat mai mult stau in pozitia asta cu atat mai bine. In America (poate si in EU??) se recomanda pana la 2 ani cel putin, iar in Suedia, care este tara considerata cu cele mai ridicate standarde de road safety, pena la 4 (!!!) ani. Noi am cumparat acum un scaun de masina suedez care merge cu spatele pana la 4 ani. Inca nu l-am instalat, suntem inca in scoica, dar vreau sa il pun cand am timp...

Gata, va pup, maine imi pleaca sotul in BRazilia si apoi in State, o sa fie plecat aproape 2 saptamani... asa ca azi petrece family time, mergem la lunch, in parc, etc...

O zi buna sa aveti!!!

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

FreeDelia, si cum Doame iarta-ma isi tin copii de dupa 2 ani picioarele?! ca eu stiu ca am intors scaunul Biancai la vreun an si ceva pt ca nu ii mai incapeau picioarele.Daca ai vreo poza pune un link, ca pe mine nu ma duce capu.
In rest va pup dintr-un fund de balta... oi iesi eu candva.

Stefanna mami de BIANCA-NICOLA si LUCA ALEXANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Citat:
citat din mesajul lui freedelia

Nafi -- data viitoare cand ii lasi singuri pe sot si bebe, pune-i sa stea pe podea. De acolo nu are cum sa cada. Si daca mananca hartie nu are nimic sa stii. Daca vrei iti spun eu ce iau, e safe pt alaptat si chiar functioneaza...

LAlexandra -- mersi mult de poze. Ma bucur tare mult cand imi trimiteti si mie poze :) Tare scump bebe Alessa si mare mi se pare...

Delia, eu eram cu amandoua. Baiul mare la italieni e ca nu au decat gresie in toata casa. Acum am luat un covor, sa vedem dupa ce il punem jos.
Te rog din inima spune-mi ce pastile sunt si cum se iau.
Ma bucur ca am nimerit unde trebuia sa trimit pozele. Acum de mai am poze smechere iti trimit. Alessandro e chiar fotomodel, dar banuiam eu, cand ma uitam la poze cu mine, ca ingrasa aparatul de fotografiat.
Va urez o dimineata frumoasa!

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

si eu stiam ca se recomanda scaunul pus cu spatele cat mai mult, nu e vb de kg sau luni, ci de faptul ca nu au destula putere in gat, coloana, se duce brusc inainte, poate muri pe loc sau provoca daune permanente la coloana
am pus mai demult un video

acum si eu ma intreb cand mai creste copilul unde.i intra picioarele?

lara ferma zici? eu cu miria suntem mai saracute, eu 2-3 gaini, ea 2 copaci, dar sa vezi la gaby ...mori de ciuda, are si spa pe mosie jur :)))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Neata, neata

Tocmai am mai linchit o feliuta de tort, mniam mniam. Am intrat rapid ca azi tre sa merg cu catelusa mamei la sterilizat... Asa, de ce am intrat? A, da...

Ellaaaaaa hai mai nu mai fi trista, te loooog Uite, am pus pe contul comun aseara niste poze, una e special pentru Geo, cu dedicatie

Am fugit sa spal vasele ca aseara mi-a fost lene...

Va pupacesc si va las o cafea cu laptic din ala special cu aroma "irish coffee" dupa care ma topesc eu

Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik
daca eram vreo putoare ordinara mai ziceam....dar nu sunt si chiar nu merit tot ce mi se intampla.
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

pai aici e problema ella, si nu doar a ta, sa fii fata buna!
nu stii ca "curvele" au noroc? nu ma refer la genul ala de femei, fiecare cu meseria ei, ci la curva in sensul de a dracu, de a nu face nimic etc etc
de ce sa fac daca tot nu e multumire dupa si tot exista critica?
nu faci nimic, decat ce-ai chef si cand ai chef si mai rarut e si mai dragut :)))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata!

LML iepilor de azi:Veronica Joy (de GabyHilla), Petru-Gabriel (de greenfrog, Victor Andrei (de loriangi), Daniel (de miruna79)

Am vazut poze frumoase foc cu Tudor al lui Vio(mami il cam tii scuns ), Petru al Silviei(azi e baiat mare deja ) si sarbatoritul Andrei al lui Michelle (frumoasa petrecere ).

Stanucel eu fac branzica cu lamaie. Cand fierbe laptele storc cateva picturi de lamaie, in fuctie de cat lapte este. Il mai las un pic sa fiarba pana se alege zerul si il pun la strecurat.

Child in cartea scaunelului spune ca de la 8 kg se pune. Adevarul e ca nu are loc invers. Poate scaunelele ce se fac in alte tari sunt altfel concepute, sau masinile mai mari.
Are optiunea sa se puna si invers, dar am zis ca intra deja in categoria copiilor mai mari si de 6 luni si de 8 kg.

Lara nuuuu, nu m-a prins febra fermelor. Lasa ca stau destul pe forum, imi ajunge.
Cu, concursul, ma las pagubasa. Am fost in "juriu" candva si am vazut eu multe....

Ella offf ca parca nu te citesc pe tine. Imi pare sincer rau ca treci prin asa probleme.Sotul nu te ajuta in fata scorpiei? Sau sa mergeti la ai tai pana terminati casa? E pacat sa stai in asa stres, mai ales acum cand ai asa responsabilitate si trebuie sa fii cat mai calma. Un pup mare sa treaca cat de cat.

Alina2 felicitari pentru mersul de-a busilea. Ai fata mare deja. Noi nu vrem si pace.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Banc:

Un betiv statea intr-un bar. Deodata se intoarce spre barbatul din dreapta lui si il intreaba:
- Mi-ai turnat cumva bere in buzunare?
- Bineinteles ca nu!
Betivul se intoarce spre stanga lui si il intreaba pe alt barbat:
- Dar tu mi-ai turnat bere in buzunare?
- Cu siguranta nu am facut un asemenea gest necugetat!
Atunci betivul isi spune:
- Exact cum am banuit, a fost ceva din interior.

Si pt Ella:

Doi speologi stau la lumina focului de tabara:
-Ce roca interesanta aveti in rucsac!
-Ah asta? E prajitura de la soacra-mea

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

neata !!!

Scriu acum pana nu ma apuca nervii si mai tare

Roxi = eu pot sa-mi repet pana nu mai pot ca nu functioneaza. Adica merge pana ajung la un punct , ca acum cand nimic nu merge si de obicei se intampla ceva rau sau fac o prostie care ma pune cu botul pe labe
Ieri eram pe strada cu fetele ( Maya & Honey) s se trezeste o cucoana sa-mi zica " Aoleu sa nu-mi zici ca ti cainele in casa cu copilul" Atat mi-a trebuit . M-a luat o durere de cap ne la nervi de nu stiam pe unde merg. Si uite asa mi-aa stricat ziua si nu mai mi-a ars de plimbare.
Alta data i-as fi spus " da , dorm si in acelasi pat" etc

Trimit ca s-a trezit Maya.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

neata, fetele!!!
azi dau eu capuccinoooooo chiar ieri am luat de la supermarket pt ca mi se terminase:)))

LA MULTE LUNITE IEPURASILOR SARBATORITI AZI

ELLA eu te astept cu drag, cand vei putea....cand termini cu fundatii , cu bca sau caramida, ce o fi..cu fier beton, nisip, ciment, etc....valeuuuu, offf, am ridicat si eu cu mama juma de casa-fundatie+parter- si am fost sef de santier
greu frate, greu....dar stie ca va fi casuta ta si daca nu ai chef de fumangioaica de socrela , ii dai cu flit
apropo de miscarile mandrilor nostrii....ai descris perfect:)))))eu ma prapadesc de ras cand o vad si ii tot zic: " asa, mama, asa, bravo, iubita mea...asa ridica curuletu" ....saracul copil ce il invat de acum

DELIA nu stiu cum voi fi cu ceilalti copii, dar pe fiimea care e bulgarasul meu de aur , sincer nu am de gand sa o las sa stea pe murdariile altora.
sa nu iti spun ca...si acasa , ii pun paturica ei pe canapea acolo unde sta, pt ca nu vreau sa stea cu gurita si maini8le acolo unde stam noi cu blugii de afara cu care stam , na, prin toate mizeriile, scaune restaurant-am un fix cu asta, scaune cafeterii sau banci sau alte chestii.

FREEDELIA, DANAYARA de acord cu voi in leg cu scaunele de masina intoarse cu spatele pana la 2 ani...plus ca intradevar asa se recomanda.
chiar am vz pe discovery un reportaj despre un copil de vreo 2 ani care avea scaunelul cu fata la directia de mers si a facut accident mamica lui, iar copilul din cauza impactului si-a rupt gatul, si nu mai stiu ce alte complicatii a facut ....si a trebuit sa ii sustina gatul in umeri cu tije metalice ce sa va spun...eu de atunci m-am ingrozit si prefer sa stea putin cu picioarele chircite si sa fie safe decat...doamne fereste:((((

stiti ce face fiimea acum????? imi da niste ventuze pe picior si incearca sa ma muste, ii simt dintisorii de iepuroaica
scumpa lu mama

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

Mergi la inceput