Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 11
asteropipan spune:
DELIA la picioarele mele o las, ca sunt curata , dusata
pupici
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
andra_s spune:
Neata!
Fetelor sa stiti ca Ianis m-a tradat toata ziua l-a strigat pe tasu' si i-am zis, pai bine mai mami eu te-am carat in burtica, te-am nascut, eu mancare, spalat, calcat, pupat in fu.d si tu ce faci? Pai asa merge aici, unu munceste de se speteste si altul trage foloasele Si apoi i-am zis si eu lui tasu' sa nu se bucure ca asta micu' vorbeste prostii, nu stie el ce zice, da' mi-a zis sa-mi scot unghia din gat si sa astept ca-mi vine si mie randul
Michelle ce-ti seamana pushtiu', mama-mama ati petrecut frumos voi acolo si daca v-a ramas tortu-n gat sa stiti ca nu de la mine vi se trage
Silvia chiar ma gandeam la voi, bine ai venit in clubul celor nedormite cat despre Petru, ma bucur ca e bine, felicitari pt dntisori l-am vazut si in poze, e simpatic foc si mi se pare lungut bine
Stanucel bravo mami, esti f puternica, bravo, bravo, bravo
Lara multa sanatate! sa stii ca eu fur din sticluta lui Ianis de Fe Hausman si cred ca o sa imi iau si niste Magne B6
Ella fata vezi ca te luam la palme, pai tu ne scoti din butoi ca sa ramai singura in el, esti egoista rau, pe bune ...
Stefana offf si tu esti amarata ... haideti mai fetelor, da-ti-va cate doua palme in oglinda sa va reveniti, ce Dumnezeu ...
Delia bine ca ai un tonus mai bun, bravo ca ai gasit "capacul" la butoi
Alina2 pup printesa ti-am mai zis eu ca ne-o ia la toti inainte, bravo Asteropi
Oana te-am visat azi-noapte! tine-te bine!!! aveai cvadrupleti si le dadeai biberonul fiecarui si te invarteai printre ei ca titirezul ca sa vezi daca beau din el
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
oanaiacovita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andra_s Oana te-am visat azi-noapte! tine-te bine!!! aveai cvadrupleti si le dadeai biberonul fiecarui si te invarteai printre ei ca titirezul ca sa vezi daca beau din el Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010) Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!! |
Mai gemeni mi-as dori, desi acum dupa un pici sunt convinsa ca nu m-as putea descurca singura cu gemeni, DAR mi-ar placea. Verisoara mea a avut prima data fetita si acum e graviduta cu 2 gemene.
Cu TATA, cunosc, Eric de la 5 luni a zis numai TATA, pana acum cateva zile cand a tinut-o o zi intreaga cu MAMA si acum iar se face ca uita si s-a intors la TATA. Baietii astia...
Aaaa, din categoria CRA CRA doua chestii:
- puiul meu a invatat sa faca cum face calul. Mori de ras cum tine limbuta si da si din gene cand scoate sunetul Azi il filmez(daca nu a uitat peste noapte )
- mi-a dormit toata noaptea. A tras un bibe de 180 la 7 si acum inca doarme.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
child spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara lara ferma zici? eu cu miria suntem mai saracute, eu 2-3 gaini, ea 2 copaci, dar sa vezi la gaby ...mori de ciuda, are si spa pe mosie jur :))) |
Mai fato, nu stiu cum faci, dar ma binedispui, asa de dimineata!
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
carmickey spune:
buna dimineata....la cafea fierbinte
azi ne vine pediatra,sper sa auzim de la ea numai de bine despre fetita...dupa cum da semne fetita mea este bine....doar ca vrea sa stam cu ea in brate...
aseara am fost cu ea si frate-sau la mall...vai domne tare incantat frate-sau ca a dus-o pe pititca la mall...
nici nu va imaginati cat de bine ne-am simtit toti trei,(o mica exceptie a facut bebelina mea care la un moment dat a inceput sa planga,se plictisise,iar frate-sau a zis eee hai mami ac.ca vrea sa doarma) el care ar fi stat pana dimineata in mall...:)
am un baiat mare si tare grijului cu surioara lui...
multumesc lui dumnezeu pentru acestii copii minunati,si mai ales pentru minunea asta mica care a venit ceva mai tarziu....
la multe lunite iepurasilor sarbatoriti azi...multa sanatate si multe nazdravani sa faca de acum incolo
eu beau foarte multa cafea deci mai trec mai tarziu cu inca o cana mare de cafea in brate...
spor la treaba ac....
FILMULETE
POZE
mamica de adelina 16.04.2010 :)
child spune:
Buna dimi!
Vad ca aici se cam lasa cu nervi, of, of, haideti fetelor la aer de munte, sa vedeti cum trec toate!
Eu va astept cu drag!
La asta cu incaputul picioarelor in scaunul de masina nu m-am gandit. Trebuie sa fac si eu o proba cu Albert, dar tot cu spatele la sensul de mers l-as pune, daca nu e foarte incomod pentru el.
FREEDELIA ti-am scris email, sa nu ma uiti, te rog
DENISA cum mai e cu comanda?
LA CAT MAI MULTE LUNITE VERONICA JOY - de GabyHila, PETRU-GABRIEL - de Greenfrog, VICTOR ANDREI - de Loriangi, DANIEL - de Miruna79.
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
iliraluca spune:
Hello, hello,
Ne-am intors si noi din Franta marti seara, am citit aproape tot dar nu am scris ca citeam cu iubita in brate. Ne-a fost tare dor de ea, am si plans dupa ea si nu cred sa mai plec curand. Cu mama a fost ok, nu prea a mancat legumele dar acum suntem ok. Suntem in plin proces de schimbare a laptelui si azi vreau sa ii dau si fructe cu cereale. Am luat orez cu roscove si am vazut ca se fac cu apa, asa scrie pe cutie, eu stiam ca se fac cu lapte. Voi cum le-ati facut?
Cam astea despre noi, stam bine in fundulet si ne si place si avem si loc inflamat tare de dinte dar jos lateral, a vazut si doctorita si a zis ca a mai vazut sa iasa alti dinti decat cei din fata, ma rog, vedem noi.
toti iepurasii frumosi, am vazut poze si La multi ani tuturor sarbatoritilor.
Ileana si Kira Maria (11.03.2010)
http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#
oanaiacovita spune:
Child ai un PM.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
honeybaby spune:
Comanda ...sun de 2 zile si nimic...nu raspunde, suna ocupat, odata mi-a raspuns o doamna care nu stiu unde era , se auzea vant puternic dar ea nu m-a auzit deloc si s-a intrerupt dupa cateva secunde
Miria tu sti ceva ?? e bun tel dupa site ?
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
nafi spune:
Neata' fetelor!
Intru rapid sa zic LA MULTI ANI IEPURASILOR DE IERI SI CELOR DE AZI! SA FIE SANATOSI , VOIOSI SI ISTETI!
Iepurila al meu a facut febra dupa vaccinul de ieri si ne luptam si acum. spre dimineata scazuse la 38. toata noaptea s-a trezit din ora in ora plangand si in somen gemea non stop de-ti rupea sufletul. Am facut cu randul eu si sotul, acum suntem cam zombi amanadoi. off off ce rau sa-ti vezi puiul cum sufera!
Va doresc o zi buna dragelor!
de Riccardo
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629