Sept-Oct '10 -Bravo Mari Paun, 2ingerasi!(170)
Raspunsuri - Pagina 17
Klarisse spune:
2ingerasi felicitari, bine ai venit Antonia!! Recuperare rapida!!
Fetele eu am fugit, va doresc o seara nehormonata si linistita.
Klarisse graviduta 37+ Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 8 zile pana la marea intalnire
ionela.n spune:
Buna burtici
Cam tarziu, dar fac si eu prezenta
Intrebare: care e faza cu dopul gelatinos? Mi-a iesit ceva ca un fel de secretie gelationasa dar destul de putin. Nu ma doare nimic. Ar trebui sa ma ingrijorez?
--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 37+
Minunea noastra
Alina_feier spune:
Felicitari Mari,2ingerasi refacere cat mai rapida, multa sanatate lui Petru si Antoniei si numai bucurii in viata de acum inainte pentru voi.
Alina 38+ cu Daria Elena
http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png
maitreyi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Klarisse Mai3 inca o intrebare: cum a fost cu vizitele? Cand l-a vazut sotul tau pe bebe? Au lasat si alti membrii de familie sa il vada (aici ma intereseaza pentru mama si tata care vor fi ei acolo). Multumesc mult. Klarisse graviduta 37+ Matei http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png AMR 8 zile pana la marea intalnire |
la terapie intensiva nu a avut voie nimeni sa vina din familie. au ramas jos la rezerva si ne-am pupat la lift. nici telefon nu am avut voie sa am insa mi l-a dat dr tutuianu pe al lui si l-am sunat pe tati si tot dr mi-a adus aparatul foto ca sa il vad si eu pe bebe
insa jos au avut acces tot timpul ai mei si tati si baby. toata gasca echipata cu halat si papucei de aia si au stat cat au vrut ei sau eu. la bebe s-au dus si l-au vazut de la inceput, ai mei au stat dupa gemulet si a intrat doar tati. el a fost chemat si la baita seara deci fara griji in privinta asta.
-----
Mami de roza + fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
chichiutza spune:
Felicitari 2ingerasi! Wow ce surpriza cu greutatea beblinei! Sa fiti sanatoase si sa cresteti mari!
Ddanagh bine c-au trecut durerile! Sa-ti traiasca si sa-ti creasca mare bubulinul Eric Valentin!
Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s
eveline spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui maitreyi
ai incercat pe okazii? ----- Mami de roza + fluturas dragalas Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
Da..si n-am gasit
38+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca
eveline spune:
citat din mesajul lui 2ingerasi Buna fetelor! Am nascut la ora 12:20 ora Belgiei, ora 13:20 ora Romaniei pe mult-asteptata Antonia Maria, care mi-a depasit toate asteptarile; 2,745 gr, 47,5 cm, Apgar:9 la 40 de saptamani. E dulce foc si seamana cu Matei. Operatia a decurs foarte bine, in 50 de minute eram deja in salon. Ma simt excelent dar sunt inca sub efectul anesteziei. Bebe stie deja sa suga si am deja colostru. Felicitari Mari si bebe sanatos si mancacios! Cand ma mai inzdravenesc pun si poze pe picasa. Va pup pe toate! 2ingerasi, mamica de nazdravan Matei Stefan (29.11.2007) si 39+ Antonia Maria |
FELICITARI 2ingerasi, Bine ai venit Antonia Maria!
38+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca
ana_25 spune:
2ingerasi felicitari!! Recuperare usoara si mult laptic!! Sa fie sanatoasa bebita si sa creasca mare!
ddanah ce bine ca te-ai recuperat repede!! Vine el si lapticul!
Ana38+ Maia Elena lu' mama
Iunia82 spune:
citat din mesajul lui ionela.n Buna burtici Cam tarziu, dar fac si eu prezenta Intrebare: care e faza cu dopul gelatinos? Mi-a iesit ceva ca un fel de secretie gelationasa dar destul de putin. Nu ma doare nimic. Ar trebui sa ma ingrijorez? -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 37+ Minunea noastra |
Nu e ceva batut in cuie. Difera de la persoana la persoana. La mine a fost o sangerare efectiv. Ca la ciclu in ziua 3, cand e mai putin. Am inteles ca e de la vasele de sange din zona colului, care incepe sa se dilate.
Imediat dupa aceasta sangerare (care a durat ore bune, pentru ca dilatarea la mine s-a facut lent) au inceput contractii care erau clar diferite de cele din timpul sarcinii (BH/nedureroase), pentru ca ma durea si spatele jos ca la ciclu. Si asa ceva nu simtisem toata sarcina.
Deci, daca e dopul ar trebui sa inceapa si usoare contractii dureroase. Oricum sigur iti vei da seama ca e ceva diferit, daca e adevaratul travaliu.
39+ Ana Lavinia
maitreyi spune:
eu dureri post operatorii am avut dar nu cu orele. m-a usturat si la baby si acum f tare insa din momentul in care am constientizat ca sunt in pat - ca acolo m-am trezit. am zis ca ma ustura si m-au rezolvat. de 2 sau 3 ori am cerut cat am stat la terapie intensiva calmante si o data la salon ca aveam gaze si treceau fix pe langa operatie apoi nu am mai avut nevoie de nimic. bine, nici la baby nu am cerut asa ca probabil am eu un grad de toleranta la durere ceva mai ridicat.
pe mine nu durerea m-a enervat la ceza ci neputinta. sa nu poti sa te speli singur, sa nu iti poti pune o pereche de chiloti, sa nu te poti da jos din pat fara sa iti cada toate matzele pe acolo. am fost in extaz cand am putut sa dorm pe o parte abia astept sa pot dormi pe burta maine scoatem si firul si probabil o sa ma simt si mai ok.
burta nu mai am deloc. am revenit la cm dinainte de sarcina. is curioasa si cate kile am bine, nu imi fac iluzii ca is mai supla decat eram
Slava Domnului ca bebelusii is sanatosi ca de refacut ne refacem noi si asta mai ales pt ei. te dai jos din pat mai cu car mai cu mar in momentul in care plange, desi abia te asezi pe wc te vei ridica cu viteza luminii pt el, asta e clar. insa primele 2-3 zile e grelut, clar.
-----
Mami de roza + fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring