Sept-Oct '10 -Bravo Mari Paun, 2ingerasi!(170)
Raspunsuri - Pagina 18
ana_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionela.n Buna burtici Cam tarziu, dar fac si eu prezenta Intrebare: care e faza cu dopul gelatinos? Mi-a iesit ceva ca un fel de secretie gelationasa dar destul de putin. Nu ma doare nimic. Ar trebui sa ma ingrijorez? -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 37+ Minunea noastra |
Si mie mi-a curs putina maroneala dupa controlul de azi de pe cal! Daca vad ca-mi curge mai mult,il sun pe dr!
Poate incepi sa elimini cate putin din dop!
Ana38+ Maia Elena lu' mama
maitreyi spune:
felicitari si bun venit bebelusilor de ddanagh si 2ingerasi sa fiti sanatosi si voiosi!
hehe...azi cica nasteam si eu
-----
Mami de roza + fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
Olivia26 spune:
Felicitari Nadiuta, Mari si 2 ingerasi!
Sa va traiasca puiutii!
Nastere usoara, Nushulica!
Mai3, bafta multa cu Ma bucur mult ca baby a reactionat asa bine, pupam frumosii.
Ionela, eu am eliminat duminica o parte din dop si de atunci pauza Totusi, tu fii pregatita pt orice eventualitate
Dana, bine ati venit acasa.
Kristina, sunteti 2 frumosi, sunt convinsa ca Tessa va fi si ea o frumusete
de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 38+
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
eveline spune:
KAT - sunteti niste frumosi! Si mi-a palcut la nebunie rochia ta de mireasa...
DDANAGH - felicitari pentru faptul ca sunteti acasa si totul e bine. Cu asa o atitudine sigur va veni laptele, bravo! Cat despre orele alea de care ziceai de dupa cezariana...de alea mi-e si mie groaza...cand doare totul ca naiba si mai vine si cate o tanti si apasa pe uter sa iasa toate alea...si of course ca apasa pe cicatrice....pfuaiii... Ce bine ca ai scapat!
38+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca
ionela.n spune:
Fetelor, si daca intr-adevar e dopul...cam cata secretie din aia gelationasa ar trebui sa curga? La mine a fost o bucata cam cat o maslina din aia mica.
Ana, si eu am avut dupa controlul de ieri o scurgere maronie. Am sunat dr mai tarziu si mi-a zis ca e normal. Am tot folosit protej slip sa vad daca si cat mai curge. Azi am fost ok
--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 37+
Minunea noastra
Viovio spune:
Felicitari Mari,Ddanagh si 2ingerasi refacere cat mai rapida,mult laptic si bebelusi mancaciosi si somnorosi.
Ddanagh,maitreyi ma bucur ca ati trecut cu bine peste cezariana.Si la mine tot a doua si mesajele care spun ca a fost ok ma linistesc.La Bia n-am avut nici un fel de probleme sau dureri dar acum am alt medic si mor de frica.
Chichiutza si eu care credeam ca sunt singura cu programare pe 30 septembrie.Azi mi-a comfirmat dr ca nu mai e nici o cezariana programata in ziua aia si ma asteapta la prima ora nemancata si cu bagajul pregatit.
Si mai am o problema.Acolo unde nasc eu sunt oglinzi pe tavan.Nu stiu cum o sa procedez...sa ma uit,sa nu ma uit...curiozitatea e mare...frica si mai mare...
Violeta, mami de printesa CRISTIANA BIANCA
chichiutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Viovio Felicitari Mari,Ddanagh si 2ingerasi refacere cat mai rapida,mult laptic si bebelusi mancaciosi si somnorosi. Ddanagh,maitreyi ma bucur ca ati trecut cu bine peste cezariana.Si la mine tot a doua si mesajele care spun ca a fost ok ma linistesc.La Bia n-am avut nici un fel de probleme sau dureri dar acum am alt medic si mor de frica. Chichiutza si eu care credeam ca sunt singura cu programare pe 30 septembrie.Azi mi-a comfirmat dr ca nu mai e nici o cezariana programata in ziua aia si ma asteapta la prima ora nemancata si cu bagajul pregatit. Si mai am o problema.Acolo unde nasc eu sunt oglinzi pe tavan.Nu stiu cum o sa procedez...sa ma uit,sa nu ma uit...curiozitatea e mare...frica si mai mare... Violeta, mami de printesa CRISTIANA BIANCA |
Daaa am vazut ca suntem amandoua! In oglinzi te uiti si tu putin, daca-ti place te mai uiti, daca nu iti muti ochii! O sa fie o fetita si-un baietel de 30 sept!
Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s
Viovio spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui chichiutza
Daaa am vazut ca suntem amandoua! In oglinzi te uiti si tu putin, daca-ti place te mai uiti, daca nu iti muti ochii! O sa fie o fetita si-un baietel de 30 sept! Cristina Toma Andrei 38+ AMR 2s |
Cine asteapta fetita pe 30 septembrie???
Nu de alta dar eu astept un baietel si semnatura ta spune acelasi lucru .
Daca te referi la semnatura mea....Cristiana Bianca e fetita din "dotare" si aproape de craciun implinerste 6 ani:))
Violeta, mami de printesa CRISTIANA BIANCA
Alina_feier spune:
Fetelor care va ocupati de prima pagina treceti-ma si pe mine pe data de 29 sept cu nastere naturala, atunci mi-a zis doctorul sa ma prezint la spital cu bagajelul si sa vedem poate nastem atunci (ar fi bine pt ca in ziua aia este de garda)
Poate daca vede Daria vreo 2 agitate se hoataraste si vine pe 29 eu chiar imi doresc sa vina atunci si nu mai tarziu sau mai devreme.
Toata lumea ma intreaba daca am emotii...eu nimic
Alina 38+ cu Daria Elena
http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png