Sept-Oct '10 -Bravo Mari Paun, 2ingerasi!(170)
Raspunsuri - Pagina 16
Klarisse spune:
Mesaj de la Mari: 'incep sa imi revin, desi ma doare operatia. Abia astept sa stau cu bebe'.
Curaj Mari, recuperare rapida si mult laptic la bebe..
Chichi as boci da' m-am machiat ca tre sa ies....ma vad nevoita sa aman.
Mai3 am incredere si in doctorita ca nu l-ar scoate daca nu ar fi convinsa ca totul e ok..dar na..imi pun tot felul de intrebari, cred ca am prea mult timp liber.
Klarisse graviduta 37+ Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 8 zile pana la marea intalnire
office spune:
Felicitari Mari! Recuperare usoara!
Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)
Klarisse spune:
Kiti, da, pe 2 oct astept galeria de motate pentru Matei.
chichiutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Klarisse Mesaj de la Mari: 'incep sa imi revin, desi ma doare operatia. Abia astept sa stau cu bebe'. Curaj Mari, recuperare rapida si mult laptic la bebe.. Chichi as boci da' m-am machiat ca tre sa ies....ma vad nevoita sa aman. Mai3 am incredere si in doctorita ca nu l-ar scoate daca nu ar fi convinsa ca totul e ok..dar na..imi pun tot felul de intrebari, cred ca am prea mult timp liber. Klarisse graviduta 37+ Matei http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png AMR 8 zile pana la marea intalnire |
aaaa corect! daca te-ai machiat mai amana si tu pana diseara, maine...
Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s
K.A.T. spune:
Va pupacesc!
Iesim in oras la masa, apoi putin la plimbare.
Va las pozele de la nunta+honeymoon daca vreti sa le vedeti.
http://picasaweb.google.com/Kristina.Andy.Tessa/KAWedding
Ne vedem mai tarziu.
Kristina 37+ cu Tessa May . K+A=T
K.A.T. spune:
Curaj, Mari! sa treaca repede durerile si sa te poti bucura de bebe.
De la 2ingerasi nici o veste?
Gata, am plecat sa ma pegatesc.
Kristina 37+ cu Tessa May . K+A=T
Klarisse spune:
Mai3 inca o intrebare: cum a fost cu vizitele? Cand l-a vazut sotul tau pe bebe? Au lasat si alti membrii de familie sa il vada (aici ma intereseaza pentru mama si tata care vor fi ei acolo).
Multumesc mult.
2ingerasi spune:
Buna fetelor!
Am nascut la ora 12:20 ora Belgiei, ora 13:20 ora Romaniei pe mult-asteptata Antonia Maria, care mi-a depasit toate asteptarile; 2,745 gr, 47,5 cm, Apgar:9 la 40 de saptamani.
E dulce foc si seamana cu Matei.
Operatia a decurs foarte bine, in 50 de minute eram deja in salon. Ma simt excelent dar sunt inca sub efectul anesteziei. Bebe stie deja sa suga si am deja colostru.
Felicitari Mari si bebe sanatos si mancacios!
Cand ma mai inzdravenesc pun si poze pe picasa.
Va pup pe toate!
2ingerasi, mamica de nazdravan Matei Stefan (29.11.2007) si 39+ Antonia Maria
ana_25 spune:
KAT ai fost o mireasa superba,iar buchetul a fost de-a dreptul superb!
Distractie placuta in oras!
Ana38+ Maia Elena lu' mama
ddanagh spune:
Va multumesc tuturor pentru incurajari, m-ati impresionat.
Noi,desi am nascut prin cezariana luni, miercuri eram acasa, adica ieri .
Despre cezariana ce sa zic? mult mai ok decat prima data cand mi-au clantanit dintii toata operatia, facusem nu stiu ce frison. Acum, am vorbit toata operatia, despre ce? despre....cazuri din Anatomia lui Gray si Dr House . Cel mai tare a fost ca desi aveam paravan facut din cearceafuri in fata sa nu-mi vad burta ravasita pe masa era un dulap cu geamuri lucioase in lateral in care am vazut tot . Nu am fost f sadica si m-am uitat atenta doar cand l-a scos pe bebe si i-a taiat cordonul ombilical. Am numarat secundele pana cand a plans si i-am zis dr. A facut niste ochi. Abia atunci i-am zis ca am vazut tot in geam si l-a bufnit rasul. Mi-a zis ca dulapul ala fusese mutat cu o zi inainte si ca dupa confesiunea mea o sa-l mute la loc dar ce mai conta, momentele alea nu o sa le uit toata viata..
Inca doua ore dupa operatie am fost ok, cat a durat anestezia, apoi a inceput calvarul. Pentru cele programate la cezariana si vor sa stie ce le asteapta, as minti dc as spune ca e totul roz. Doare al naibii dupa, vreo 5-7 ore sunt insuportabile. Toate calmantele din lume iti spui ca nu-ti mai trebuie alt bebe never. Cu toate astea, incredibil, a doua zi deja uiti, e fantastic cum isi revine organismul. La ora 8 dimineata m-au mutat in salon iar la 10 eram la bebe cu el la tata si dupa inca o zi, la 12 ne externau.
Mai doare inca dar rezisti, bucuria de al avea pe bebe e mult mai tare acum decat durerea.
Din pacate laptele intarzie si de data asta. Zici ca sunt nebuna. Beau cate 2-3 litri de ceai de chimen si anason, iau galactogil, niste homeopate, ma mulg, il pun si pe bebe de fiecare data, trebuie sa reusesc. mama lor de tate, ca nu-i dupa ele La Daria am reusit sa mulg primul laptic mai mult de 20 ml in biberon dupa 2 saptamani, acum sper la mai mult si parca sunt si semne in acest sens. Vad ca bebe se linisteste la tata, deci e ceva acolo. Il astept sa-i treaca icterul, sa prinda putere, ca asa e tare somnoros si poate rezolva el problema.
Nasteri usoare tuturor fetelor si sa auzim numai de bebei sanatosi.
Pentru listuta: Eric Valentin (ca ne-am sucit) a avut apgar 9 si 51 cm, operatia efectuata la 38 s dupa UM, 39 s dupa eco. Si bineinteles 3,9 kg de care stiti. Deci se poate ca eroarea eco sa fie si f mare. Noua cu 10 zile inainte ne spusese 3200 si uite ce dolofan facusi. Manca-l-ar mama de frumos.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) sicu Eric Mihai AMR aceasta noapte