Sept-Oct '10 -Bravo Mari Paun, 2ingerasi!(170)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

fetele mele dragi... si pe bebei!

Bun venit Petru, sa ai viata frumoasa, plina de intelepciune si iubire alaturi de mamica si taticul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramohd spune:

Ziua buna mamici si burtici,
a mai venit un bebelus..Bravo Mari sa-ti traiasca baiatul!!! si recuperare rapida!
Eu am fost azi iar la eco..imi zice dr ca are bebele tot 3100 gr ca si sapt. trecuta...adica n-a mai crescut deloc? sa mai ai incredere in ecografele astea! sau in experienta doctorului la masurat...
Schimb si eu semnatura...38 sapt...inca un pic..

Ramona 37si mama lui Andrei Cristian 26.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Fetelor am si eu o mica nelamurire care genereaza oaresce ingrijorare.. DPN-ul meu e pe 8 oct iar cezariana e programata pe 2 oct..nu e prea devreme pentru asta micu? Avea 3 kg saptamana trecuta, e la termen..dar totusi ma intreb..

Klarisse graviduta 37+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 8 zile pana la marea intalnire

asta a fost si intrebarea mea cand am intrat in sala. si acum imi suna in cap vocea dr - "voi calmi, noi calmi" pana la urma e cum vrea Cel de Sus. Baby avea dpn pe 2 iulie si am nascut-o pe 17 si au fost ceva problemute insa nu din cauza ca s-ar fi nascut prea devreme. ei, acum aveam dpn pe 3 oct si am nascut pe 18. evident ca aveam emotii sa nu se repete istoria si am avut ceva emotii insa uite ca bebeloi s-a adaptat foarte bine si a contat "voi calmi, noi calmi". asa ca zen. bebe e la termen

-----

Mami de roza + fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorana_23

Citat:
citat din mesajul lui be_one

Buna dimineata!
Asta noapte nu am putut sa scriu prea mult si am ceva restante...
Sorana, te intrebai cine se va naste de ziua ta Iti spun si eu acum La multi ani! ca nu am mai apucat atunci, asa cum nu am reusit sa iti raspund nici in legatura cu infacolul si nu stiu cum ati facut pana la urma. Daca mai este si pt mine, poate imi trimiti PM
Si felicitarile mele speciale pentru Mai3 si bebe Bogdan Filip (Filip aveam si noi pe lista). Acum sunteti Mai4, nu?
Mamici, voi dati deja calciu si vigantol? Mie din maternitate mi-au spus sa-i dau vigantol 2 pic pe zi, iar dr de fam mi-a spus sa-i dau 1/2 fiola calciu gluconic timp de 5 zile. A mai dat cineva asa?

Oana 36+ cu Ioan si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Multumesc frumos pt urari pana la urma eu am luat doua sticlutze, una pt tine si una pt Mai3 si le-am trimis pe amandoua la Mai3 saptamana trecuta joi. Chiar ma intreb daca le-a primit. Sper ca nu e f complicat sa va vedeti voi acolo, local si sa iei si tu sticlutza ta.

sorana 34+ cu Tudor

cred ca a ajuns ca mi-a zis mama ceva insa daca am nascut n-am avut cum sa ajung la posta multumim mult! maine ajunge mama pana la urma sa le scoata, chiar acu vb despre asta si dupa aia vad eu cum il pun pe husband in legatura cu oana

-----

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Bun venit, Petru!! Felicitari, Mari!!

Eu am mai tras un pui de nani, de pe la 15.30 pana pe la 16.50.
Sper sa nu fie vreun semn, ca mai am treaba si am zis ca o las pe Chichi inaintea mea
Aaa...si a inceput sa sune lumea, sa intrebe da' eu cand nasc si sotul din dotare dadea azi explicatii "pai mai are cateva zile, o saptamana". M-am infipt in el si am zis ca il bat dc nasc intr-o saptamana. Sa mai stea acolo, sa mai creasca falcutele.

Ana, mai creste domnisoara pana la livrare
Klarisse - deci pe 2 scoatem motzatele pentru Matei?

Pupam

Kiti, 37+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Am si eu o intrebare, acum ma gandesc ca numai pe DC n-am adresat-o... Sa va explic cum sta treaba: Bianca mea e absolut innebunita dupa desenele cu Tom si Jerry..pana aici totul bun. Insa si-ar dori cu ardoare...papusi Tom si Jerry. Daca o intrebi ce vrea de ziua ei: papusele cu Tom si Jerry, ce sa-i aduca Mosul? - evident acelasi raspuns. Ce-si doreste ea cel si cel mai mult - ghiciti, papusele cu Tom si Jerry...
Am cautat, si-am cautat - gasesti cu orice numai cu astia doi nu...i-am luat toate personajele din Scooby Doo...foarte inccantata numai ca ea ar vrea pe Tom si Jerry. Am cautat si online si nu am gasit, nu-s in stare sa caut.
So... intrebarea era: ati vazut pe undeva asa ceva? Nu conteaza ca-s de plastic sau de plus, sa fie personajele astea (are jocuri, filme, dintr-alea de pus pe perete - papusi n-are). Ziceti si mie daca ati vazut pe unde sau daca ati gasit intamplator pe net. Eu ma gandeam ca poate-i aduc ca si cadou din partea lui Darian (daca vede asa ceva chiar nu mai conteaza ca n-avea cum sa-l cumpere el) sau daca nu, de ziua ei sau de Craciun. Pleaseee...daca vreodata vedeti ganditi-va si la mine.

38+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

ai incercat pe okazii?

-----

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Ana felicitari pentru vestile bune, sa dea DD sa stea micuta acolo pana la termen ca de ingrasat sigur te ocupi tu dupa.
Chichi 6 zile..oau..lasa ca ne imbarbatam reciproc pe aici..
Felicitari Mari, recuperare rapida.

Io am o stare..hormonata..parca as boci oleak..nush ce am..deh.

Klarisse graviduta 37+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 8 zile pana la marea intalnire

Da...6 zile..iti dai seama? Eu nush ce sa mai fac...

Pai boceste bre cine te opreste! Am tras si eu cateva reprize zilele astea ca...asa mi-a venit!

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Bun venit, Petru!! Felicitari, Mari!!

Eu am mai tras un pui de nani, de pe la 15.30 pana pe la 16.50.
Sper sa nu fie vreun semn, ca mai am treaba si am zis ca o las pe Chichi inaintea mea
Aaa...si a inceput sa sune lumea, sa intrebe da' eu cand nasc si sotul din dotare dadea azi explicatii "pai mai are cateva zile, o saptamana". M-am infipt in el si am zis ca il bat dc nasc intr-o saptamana. Sa mai stea acolo, sa mai creasca falcutele.

Ana, mai creste domnisoara pana la livrare
Klarisse - deci pe 2 scoatem motzatele pentru Matei?

Pupam

Kiti, 37+ si mami de Vlad 15.05.2006

da' ce grabit e sotul asta al tau sa-si cunoasca odorul! Cum bre o saptamana! Sa stea colo, 2-3! Daaaa evident Chichi are prioritate! Dar nu inainte de 30! Asa ca poftiti doamnelor daca va grabiti!

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Chichi m-am cascat in oglinda si am vazut ca am o "pata" mare alba in gat. Sigur e puroi,ca altceva nu cred ca e!

Noi acu am venit de la dr! Domnul dr e tare cumsecade,mi-a explicat frumos tot ce l-am intrebat si a vb f frumos cu mine. De cal bineinteles ca nu am scapat. A zis ca nea' colul e scurtat dar inchis bine,deci luna asta sigur nu nasc! La eco s-a vazut clar ca e FETITA . A zis ca e cam micuta 2550 gr si ca daca mai sta pana la termen se va face cam de 2800 gr! E mica dar e sanatoasa cu tot ce-i trebuie! Si a zis ca in caz de ceva pot sa-l sun la orice ora,zi sau noapte!

Ana38+ Maia Elena lu' mama

Slava Domnului ca ai gasit un medic fain las' ca ccc creste ea galusca bibi a luat 900 g intr-o saptamana asa ca fii optimista

felicitari mari! sa creasca mare flacaul, sa fie sanatos si luminos!crestere usoara sa aveti in 4 de-acum

azi l-am dat gata cu farmecele mele pe bibiloi a papat si a adormit la san dupa vreo ora a mai cerut completare da' sunt happy ca totusi ceva ceva este. daca dimineata am scos 20 ml acum am scos 40 de maine sa ma apuc sa beau si niste ceai de stimulare si sa videm ce-a iesi dupa aia. mi-a fost frica de lichide pana acum sa nu imi explodeze tzitzele da' vad ca incet incet se inmoaie si nu le mai simt chetroi.

-----

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Multumesc fetele!!(Mai3,Klari,Chichi,Eveline,Kiti)

Ana38+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput