Sept-Oct '10 -Bravo Mari Paun, 2ingerasi!(170)
Raspunsuri - Pagina 14
chichiutza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Klarisse
Oricum miercuri mai merg la un control sa vedem cum a evoluat..sper sa fie totul ok, incep sa ma ia tremuricii.. Klarisse graviduta 37+ Matei http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png AMR 8 zile pana la marea intalnire |
Pe mine m-au luat deja cand am realizat ca mai sunt...6 zile???!!!!
Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s
ana_25 spune:
Chichi m-am cascat in oglinda si am vazut ca am o "pata" mare alba in gat. Sigur e puroi,ca altceva nu cred ca e!
Noi acu am venit de la dr! Domnul dr e tare cumsecade,mi-a explicat frumos tot ce l-am intrebat si a vb f frumos cu mine. De cal bineinteles ca nu am scapat. A zis ca nea' colul e scurtat dar inchis bine,deci luna asta sigur nu nasc! La eco s-a vazut clar ca e FETITA . A zis ca e cam micuta 2550 gr si ca daca mai sta pana la termen se va face cam de 2800 gr! E mica dar e sanatoasa cu tot ce-i trebuie! Si a zis ca in caz de ceva pot sa-l sun la orice ora,zi sau noapte!
Ana38+ Maia Elena lu' mama
chichiutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_25 Chichi m-am cascat in oglinda si am vazut ca am o "pata" mare alba in gat. Sigur e puroi,ca altceva nu cred ca e! Noi acu am venit de la dr! Domnul dr e tare cumsecade,mi-a explicat frumos tot ce l-am intrebat si a vb f frumos cu mine. De cal bineinteles ca nu am scapat. A zis ca nea' colul e scurtat dar inchis bine,deci luna asta sigur nu nasc! La eco s-a vazut clar ca e FETITA . A zis ca e cam micuta 2550 gr si ca daca mai sta pana la termen se va face cam de 2800 gr! E mica dar e sanatoasa cu tot ce-i trebuie! Si a zis ca in caz de ceva pot sa-l sun la orice ora,zi sau noapte! Ana38+ Maia Elena lu' mama |
Superrrr! Bravo Anuta! O sa stea pana a termen si mai pune si ea juma' de kil acolo, o sa vezi! Tre' sa mananci si mai bine!
Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s
ana_25 spune:
Puiutza frumoasa povestea ta! Sa-ti traiasca baietii si sa te bucuri de ei!
ana_25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui chichiutza
Superrrr! Bravo Anuta! O sa stea pana a termen si mai pune si ea juma' de kil acolo, o sa vezi! Tre' sa mananci si mai bine! Cristina Toma Andrei 38+ AMR 2s |
eveline spune:
URAAAAAA...FELICITARI MARI! Sa-ti traiasca puiul, sa creasca mare si sa fie sanatos! Refacere usoara tie!
Felicitari ANA pentru rezultatele la doctor...bine ca e sanatoasa si cu tot ce-i trebuie, vorba ta...
KLARISSE nu-ti fa nicio grija. bebele e la termen asta inseamna ca are toate organele dezvoltate si e capabil sa se adapteze vietii extrauterine. Cat despre greutate, si asta e OK...am citit aici la odisee ca in perioada asta bebele ia in medie 30g pe zi...asa ca va fi OK.
38+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca
Klarisse spune:
Ana felicitari pentru vestile bune, sa dea DD sa stea micuta acolo pana la termen ca de ingrasat sigur te ocupi tu dupa.
Chichi 6 zile..oau..lasa ca ne imbarbatam reciproc pe aici..
Felicitari Mari, recuperare rapida.
Io am o stare..hormonata..parca as boci oleak..nush ce am..deh.
Klarisse graviduta 37+ Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 8 zile pana la marea intalnire
anna_ivan spune:
a mai venit un bebelus.
bun venit Petru Felicitari Mari
36+ bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze
K.A.T. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_25 Mesaj de la Mari:Am nascut. Sunt ametita. Baietel,apgar 8,2760g,48 cm. e ok. Felicitari Mari!!! Recuperare usoara si bb sanatos si papacios!! Ana38+ Maia Elena lu' mama |
Felicitari Mari!
Refacere rapida!
Bine ai venit pe lume bebe Petru!
Kristina 37+ cu Tessa May . K+A=T