Sept-Oct '10 -Bravo Mari Paun, 2ingerasi!(170)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Fetelor am si eu o mica nelamurire care genereaza oaresce ingrijorare.. DPN-ul meu e pe 8 oct iar cezariana e programata pe 2 oct..nu e prea devreme pentru asta micu? Avea 3 kg saptamana trecuta, e la termen..dar totusi ma intreb..

Klarisse graviduta 37+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 8 zile pana la marea intalnire

Nu e prea deveme. O sa fii intrata in saptamana 40, deci totul va fi ok, si cuculetsul Matei va fi muuult mai mare decat saptamana trecuta!

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s

Oricum miercuri mai merg la un control sa vedem cum a evoluat..sper sa fie totul ok, incep sa ma ia tremuricii..

Pe mine m-au luat deja cand am realizat ca mai sunt...6 zile???!!!!

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Chichi m-am cascat in oglinda si am vazut ca am o "pata" mare alba in gat. Sigur e puroi,ca altceva nu cred ca e!

Noi acu am venit de la dr! Domnul dr e tare cumsecade,mi-a explicat frumos tot ce l-am intrebat si a vb f frumos cu mine. De cal bineinteles ca nu am scapat. A zis ca nea' colul e scurtat dar inchis bine,deci luna asta sigur nu nasc! La eco s-a vazut clar ca e FETITA . A zis ca e cam micuta 2550 gr si ca daca mai sta pana la termen se va face cam de 2800 gr! E mica dar e sanatoasa cu tot ce-i trebuie! Si a zis ca in caz de ceva pot sa-l sun la orice ora,zi sau noapte!

Ana38+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Chichi m-am cascat in oglinda si am vazut ca am o "pata" mare alba in gat. Sigur e puroi,ca altceva nu cred ca e!

Noi acu am venit de la dr! Domnul dr e tare cumsecade,mi-a explicat frumos tot ce l-am intrebat si a vb f frumos cu mine. De cal bineinteles ca nu am scapat. A zis ca nea' colul e scurtat dar inchis bine,deci luna asta sigur nu nasc! La eco s-a vazut clar ca e FETITA . A zis ca e cam micuta 2550 gr si ca daca mai sta pana la termen se va face cam de 2800 gr! E mica dar e sanatoasa cu tot ce-i trebuie! Si a zis ca in caz de ceva pot sa-l sun la orice ora,zi sau noapte!

Superrrr! Bravo Anuta! O sa stea pana a termen si mai pune si ea juma' de kil acolo, o sa vezi! Tre' sa mananci si mai bine!

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s

Mergi la inceput

Puiutza frumoasa povestea ta! Sa-ti traiasca baietii si sa te bucuri de ei!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Citat:

Superrrr! Bravo Anuta! O sa stea pana a termen si mai pune si ea juma' de kil acolo, o sa vezi! Tre' sa mananci si mai bine!

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s

Mergi la inceput

Felicitari Mari! Bine ai venit bebe Petru!

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

URAAAAAA...FELICITARI MARI! Sa-ti traiasca puiul, sa creasca mare si sa fie sanatos! Refacere usoara tie!

Felicitari ANA pentru rezultatele la doctor...bine ca e sanatoasa si cu tot ce-i trebuie, vorba ta...

KLARISSE nu-ti fa nicio grija. bebele e la termen asta inseamna ca are toate organele dezvoltate si e capabil sa se adapteze vietii extrauterine. Cat despre greutate, si asta e OK...am citit aici la odisee ca in perioada asta bebele ia in medie 30g pe zi...asa ca va fi OK.

38+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Ana felicitari pentru vestile bune, sa dea DD sa stea micuta acolo pana la termen ca de ingrasat sigur te ocupi tu dupa.
Chichi 6 zile..oau..lasa ca ne imbarbatam reciproc pe aici..
Felicitari Mari, recuperare rapida.

Io am o stare..hormonata..parca as boci oleak..nush ce am..deh.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

a mai venit un bebelus.
bun venit Petru Felicitari Mari

36+ bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Citat:

Mesaj de la Mari:Am nascut. Sunt ametita. Baietel,apgar 8,2760g,48 cm. e ok.

Felicitari Mari!!! Recuperare usoara si bb sanatos si papacios!!

Felicitari Mari!
Refacere rapida!
Bine ai venit pe lume bebe Petru!

Kristina 37+ cu Tessa May . K+A=T

Mergi la inceput