Sept-Oct '10 -Bravo Mari Paun, 2ingerasi!(170)
Raspunsuri - Pagina 13
chichiutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Klarisse Apropo de kk lu' bebe ca ti se pare special imi amintesc cumnata mea cand a nascut, la cateva saptamani incerca sa ne convinga ca kk lu' bebe miroase a branza cu mamaliguta..ei va dati seama ca de atunci acest fel de mancare este..un pic cu..probleme.. Mi-a zis ca am sa vad eu cand o sa apara bebe al meu.. Klarisse graviduta 37+ Matei http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png AMR 8 zile pana la marea intalnire |
Ceeee? Si n-a pastrat cateva cutiute cu amintiri? hihi
Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s
chichiutza spune:
citat din mesajul lui Klarisse Fetelor am si eu o mica nelamurire care genereaza oaresce ingrijorare.. DPN-ul meu e pe 8 oct iar cezariana e programata pe 2 oct..nu e prea devreme pentru asta micu? Avea 3 kg saptamana trecuta, e la termen..dar totusi ma intreb.. Klarisse graviduta 37+ Matei http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png AMR 8 zile pana la marea intalnire |
Nu e prea deveme. O sa fii intrata in saptamana 40, deci totul va fi ok, si cuculetsul Matei va fi muuult mai mare decat saptamana trecuta!
Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s
chichiutza spune:
citat din mesajul lui ana_25 Klarisse daca-ti spuuunn....acu' as manca mamaliga cu branza! Eu nu am probleme cu felul asta de mancare,chiar imi place! Donna felicitari pt vestile bune! Eu nu stiu cum si de la ce,dar am puroi in gat! Nu ma doare,simt doar discomfort cand inghit,parca mi-ar fi ramas ceva in gat! Ana38+ Maia Elena lu' mama |
Pai de unde stii ca e puroi? L-ai vazut? Sau e doar un discomfort in gat?
Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s
Klarisse spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui chichiutza
Nu e prea deveme. O sa fii intrata in saptamana 40, deci totul va fi ok, si cuculetsul Matei va fi muuult mai mare decat saptamana trecuta! Cristina Toma Andrei 38+ AMR 2s |
Oricum miercuri mai merg la un control sa vedem cum a evoluat..sper sa fie totul ok, incep sa ma ia tremuricii..
Klarisse graviduta 37+ Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 8 zile pana la marea intalnire
office spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui Nerantula
Acum 2 ani, cu 50 ron strecurati intre acte se elibera pe loc ... m-as mira sa se fi schimbat lucrul asta, acum, in criza ... Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara AMR 3 saptamani !! |
eu nu sunt sub nici o forma de acord cu astfel de proceduri.mai bine astept.
Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)
office spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui botosel452
mi-e groaza ca daca nasc la Polizu, care e in sect 1, inseamna ca si noi tot acolo trebuie sa mergem. Unde e evidenta populatiei? pe langa arcul de triumf? Valentina37+ |
da!
Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)
ana_25 spune:
Mesaj de la Mari:Am nascut. Sunt ametita. Baietel,apgar 8,2760g,48 cm. e ok.
Felicitari Mari!!! Recuperare usoara si bb sanatos si papacios!!
Ana38+ Maia Elena lu' mama
chichiutza spune:
citat din mesajul lui donna79 Hai sa va amuz nitel, vad ca va vaitati ca va zice lumea pe strada ca aveti altceva in burtici. Azi, dupa control, hai sa facem si o eco rapid, sa stau eu calma pana saptamana viitoare. Si la un moment dat zice dr: "Ei, ce-avem aici, o fetita?". M-am facut putin mov si ii zic: "sper sa-i stea bine in albastru, ca eu de la 18 sapt stiu ca e baiat!". A zis ca din pricina pozitiei nu se vede etc... da' mi-a ridicat un semn de intrebare! Donna 37+ cu Tudor Gabriel Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2 saptamani in burtica! |
Ce tare! Mie de cand mi-au zis ca e baietel nu mi-a mai zis nimeni altceva! Si 3200g zici, ha? Si te plangeai ca-ti ramane bebelinul mic! of of mamele astea!
Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s
chichiutza spune:
Puiutsa ce frumoasa povestea! Sa-ti traiasca minunile! Se repara ei sanii si fundurile! Eu am luat crema de fundulet de la mustela de la expo! M-am plans c-au disparut din magazine si tanti de-acolo mi-a zis ca au revenit, si ca vor baga din nou marfa in farmacii. Acu ' sa vedem...
Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s
chichiutza spune:
Citat: | ||||||||||
citat din mesajul lui office
eu nu sunt sub nici o forma de acord cu astfel de proceduri.mai bine astept. Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008) |
Corect, nici eu! Stau cat trebuie ca doar e valabil cel temporar de la spital!
Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s