Sept-Oct '10 -Bravo Mari Paun, 2ingerasi!(170)
Raspunsuri - Pagina 12
sorana_23 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui botosel452
Cei de la Mustela spuneau ca produsele lor se gasesc in farmaciile mari: Sensiblu si nu stiu care a mai spus tipa. Am verificat pe site-ul sensiblu si au. Ar trebui vazut si pe site-urile Helpnet, Catena, 2na Valentina37+ |
Si eu am vazut si intr-un Helpnet in intr-o Dona o gramada de produse Mustela.
sorana 34+ cu Tudor
chichiutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_25 KAT pofta buna! Botosel si eu de cate ori mergeam la eco si zicea dr ca e fetita! Ana38+ Maia Elena lu' mama |
Da si eu, si nu mai e fetita!
Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s
sorana_23 spune:
citat din mesajul lui donna79 Hai sa va amuz nitel, vad ca va vaitati ca va zice lumea pe strada ca aveti altceva in burtici. Azi, dupa control, hai sa facem si o eco rapid, sa stau eu calma pana saptamana viitoare. Si la un moment dat zice dr: "Ei, ce-avem aici, o fetita?". M-am facut putin mov si ii zic: "sper sa-i stea bine in albastru, ca eu de la 18 sapt stiu ca e baiat!". A zis ca din pricina pozitiei nu se vede etc... da' mi-a ridicat un semn de intrebare! Donna 37+ cu Tudor Gabriel Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2 saptamani in burtica! |
Cred ca sotul meu ar fi in depresie maxima daca i-as spune ca iar e fetita. Am mai avut vreo doua luni (de la 13 la 22 de sapt) in care ma uitam dupa rochitze roz si ne certam de la numele de fetitze. Apoi a fost fericire maxima, cand s-a hotarat bebe sa ne arate ca e baietel. Mie mi-ar fi indiferent, dar cum zicea si Donna, cred ca o perioada ar trebui sa cam poarte hainute de baietel.
sorana 34+ cu Tudor
Nerantula spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui botosel452
mi-e groaza ca daca nasc la Polizu, care e in sect 1, inseamna ca si noi tot acolo trebuie sa mergem. Unde e evidenta populatiei? pe langa arcul de triumf? Valentina37+ |
Acum 2 ani, cu 50 ron strecurati intre acte se elibera pe loc ... m-as mira sa se fi schimbat lucrul asta, acum, in criza ...
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
AMR 3 saptamani !!
chichiutza spune:
citat din mesajul lui Clabuc Chichiutza, eu am nascut la Polizu cand nu fusese renovata si am stat intr-o rezerva cu 2 paturi (gratuit) cu chiuveta, masa de infasat, plasma (m-am mirat si eu) cu cablu ... In rest, in afara de bai, totul era frumos si curat. La Filantropia cand am fost marti, nu am vazut decat camera de garda care arata ok, de rezerve, camere, sali de nastere, etc. nu stiu sa-ti spun. Poate te lamureste LUANASHANA. Acum, la Polizu, avand in vedere ca este (inca) in renovare, conditiile cred ca vor fi si mai bune, dar nu cred ca se va deschide pana la 1 oct. Oricum, atat eu, cat si Botosel facem schimb de noutati referitoare la detaliile astea. Dupa cum ai scris tu, data fixata pentru nastere este 30 sept, deci nu cred ca Polizu este o varianta, mare minune daca se deschide si pe 1 oct avand in vedere cat s-a tot amanat termenul redeschiderii maternitatii. LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 38+ AMR 1 Poza preferata Clarinda |
Ahaaaaaaaaaaaaaaaa pricepui!
Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s
chichiutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tutz
Chichi, am primit de la soacra-mea niste oite fluorescente de lipit pe tavan, ti le imprumut daca ai nevoie - sa ai ce numara Tutz 37+ cu Julia |
Da chiar te rog! Am sa le numar de la dreapta la stanga si invers! Poate adorm si eu intr-un final, ca rau e sa te plictisesti cand altii dorm!
Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s
chichiutza spune:
citat din mesajul lui oramona Chichi, eu tare as vrea sa nasc pe 30 sept., ca sa avem doua aniversari-taticul si puiul mic.Dar cred ca va fi dupa DPN, cel putin asa au zis toate eco de pana acum . Tie iti zic de pe acum nastere usoara si refacere rapida. mamica de Maria Lavinia si 37+ cu Elena Elisa |
Pai...nu se stie niciodata, asa ca nu zi hop pana nu treci parleazul! Multumesc tare si la multi ani sotului de pe acum! Sper sa fie o zi buna de nascut!
Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s
sorana_23 spune:
Eu aveam impresia ca certificatele se elibereaza de la spital. Vazusem la Elias un ghiseu unde se depun actele si ma gandeam ca scrie cineva frumos acolo un certificat si ti-l da la un moment dat. bine ca am mai aflat si eu ceva
sorana 34+ cu Tudor
botosel452 spune:
citat din mesajul lui sorana_23 Eu aveam impresia ca certificatele se elibereaza de la spital. Vazusem la Elias un ghiseu unde se depun actele si ma gandeam ca scrie cineva frumos acolo un certificat si ti-l da la un moment dat. bine ca am mai aflat si eu ceva sorana 34+ cu Tudor |
Sa nu fi fost asa zisul certificat constatator, care este necesar pt dosarul de la primarie
Valentina37+