Sept-Oct '10 -Bravo Mari Paun, 2ingerasi!(170)
Raspunsuri - Pagina 11
office spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui botosel452
o luna si jumatate?! la ce primarie ati depus actele, de dureaza atata? Valentina37+ |
Sectorul 1. spuneau ca din cauza restructurarilor a ramas foate putin personal si cam atat dureaza...
Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)
botosel452 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui office
Sectorul 1. spuneau ca din cauza restructurarilor a ramas foate putin personal si cam atat dureaza... Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008) |
mi-e groaza ca daca nasc la Polizu, care e in sect 1, inseamna ca si noi tot acolo trebuie sa mergem. Unde e evidenta populatiei? pe langa arcul de triumf?
Valentina37+
eveline spune:
Oare Mari si 2Ingerasi or fi iesit din cezariana??
38+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca
K.A.T. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eveline Oare Mari si 2Ingerasi or fi iesit din cezariana?? 38+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca |
Si eu am intrat cu gandul sa aflu vesti despre ele.
V-am dat add pe YM la cele care il aveti trecut la postari. Am YM pe mobil. Daca intervine ceva neprevazut cu noi, pot da vesti pe YM?
Kristina 37+ cu Tessa May . K+A=T
donna79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorana_23
Si la mine a fost la fel, numai ca eu eram plecata in delegatie la Cluj, angajam ceva oameni pe acolo.. sorana 34+ cu Tudor |
Hmm... avem o problema . Oricum i-am zis sotului ca daca iese negru sau asiatic... e in ograda lui, sa fie sanatos!
Donna 37+ cu Tudor Gabriel
Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2 saptamani in burtica!
donna79 spune:
Hai sa va amuz nitel, vad ca va vaitati ca va zice lumea pe strada ca aveti altceva in burtici. Azi, dupa control, hai sa facem si o eco rapid, sa stau eu calma pana saptamana viitoare. Si la un moment dat zice dr: "Ei, ce-avem aici, o fetita?". M-am facut putin mov si ii zic: "sper sa-i stea bine in albastru, ca eu de la 18 sapt stiu ca e baiat!". A zis ca din pricina pozitiei nu se vede etc... da' mi-a ridicat un semn de intrebare!
Donna 37+ cu Tudor Gabriel
Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2 saptamani in burtica!
botosel452 spune:
citat din mesajul lui donna79 Hai sa va amuz nitel, vad ca va vaitati ca va zice lumea pe strada ca aveti altceva in burtici. Azi, dupa control, hai sa facem si o eco rapid, sa stau eu calma pana saptamana viitoare. Si la un moment dat zice dr: "Ei, ce-avem aici, o fetita?". M-am facut putin mov si ii zic: "sper sa-i stea bine in albastru, ca eu de la 18 sapt stiu ca e baiat!". A zis ca din pricina pozitiei nu se vede etc... da' mi-a ridicat un semn de intrebare! Donna 37+ cu Tudor Gabriel Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2 saptamani in burtica! |
Aoleo!
Pai daca nu se vede din cauza pozitiei, de ce nu tace din gura, decat sa zica prostii?!
Deja mi-a crescut mine tensiunea
Valentina37+
Clabuc spune:
Puiutza, Baby Expo va mai fi in Bucuresti in noiembrie (de pe 25 parca); si, intr-adevar cei de la Mustela au stand acolo, chiar am cumparat gel de dus 2 in 1 de la ei saptamana trecuta de la Baby Expo, dar nu pot sa-ti spun daca aveau sau nu crema pentru fundulet. Sa-ti traiasca baietii!!! Si zici ca e mult mai usor cu epidurala? Nici nu stiu ce sa fac: la Clarinda o tineam in mana si in timpul contractiilor, dar nu a fost cazul sa mi-o faca ca eram deja destul de dilatata (intr-o ora jumate am nascut, de cand am ajuns in maternitate). Nu stiu daca sa-mi cumpar sau nu, mai ales daca nu se deschide Polizu si voi naste la Filantropia si nu vine dr de acolo (recomandat de-al meu), poate nici nu va vrea nimeni sa mi-o faca ... Oi vedea.
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 38+ AMR 1
Poza preferata Clarinda
nastasie spune:
si noi tot 2 pic de viganiol/zi.fara calciu.
pt iritatie (eritem)eu am o crema preparata in farmacie.la razvan la 2 sapatamani de viata avea carne vie si dupa ce am incercat cu toate am ajuns la crema asta care e minune.si costa numai 4 lei cutia.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan
botosel452 spune:
citat din mesajul lui Clabuc Puiutza, Baby Expo va mai fi in Bucuresti in noiembrie (de pe 25 parca); si, intr-adevar cei de la Mustela au stand acolo, chiar am cumparat gel de dus 2 in 1 de la ei saptamana trecuta de la Baby Expo, dar nu pot sa-ti spun daca aveau sau nu crema pentru fundulet. Sa-ti traiasca baietii!!! Si zici ca e mult mai usor cu epidurala? Nici nu stiu ce sa fac: la Clarinda o tineam in mana si in timpul contractiilor, dar nu a fost cazul sa mi-o faca ca eram deja destul de dilatata (intr-o ora jumate am nascut, de cand am ajuns in maternitate). Nu stiu daca sa-mi cumpar sau nu, mai ales daca nu se deschide Polizu si voi naste la Filantropia si nu vine dr de acolo (recomandat de-al meu), poate nici nu va vrea nimeni sa mi-o faca ... Oi vedea. LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 38+ AMR 1 Poza preferata Clarinda |
Cei de la Mustela spuneau ca produsele lor se gasesc in farmaciile mari: Sensiblu si nu stiu care a mai spus tipa.
Am verificat pe site-ul sensiblu si au.
Ar trebui vazut si pe site-urile Helpnet, Catena, 2na
Valentina37+