Sept-Oct '10 -Bravo Mari Paun, 2ingerasi!(170)
Raspunsuri - Pagina 10
eveline spune:
BOTOSEL, CLABUC, ANA, SORANA - mii de multumiri!
38+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca
office spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eveline Cand am ramas insarcinata, undeva adaaaaanc in sufletul meu mi-as fi dorit ca bebele sa fie fetita....pentru ca de fapt doream sa fie sanatos indiferent ce ar fi. Eu mai am o fetita si in veci si de-a pururi nu m-as fi vazut mama de baiat. Mai alesc ca stiu cat de duuulci, iubitoare si alintate sunt.La toate ecografiile facute pana acum mi s-a spus ca bebele va fi baiat...am avut timp sa ma obisnuiesc cu gandul, acum mi se pare OK, poate un pic speriata ca nu stiu cu ce "se manaca" asa ceva (adica sa fii mama de baiat) dar nici nu mai pot concepe, efectiv, ca nu va fi baiat. Cred ca ar fi un adevarat soc pentru mine sa-mi spuna la nastere ca e fata.... 38+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca |
Cred ca la fel este la toate mamicile de fetite.dar vei vedea ca te vei topi dupa el din prima clipa si totul va decurge cat se poarte de normal si firesc!
Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)
office spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui camisv
buna dimineata si de la noi! be-one, noi ii dam Vigantol lui Tudor din ziua 10, tot 2 picaturi. De calciu nu ne-a zis nimic. Camelia mamica fericita de Tudor |
Vigantol, 2 picaturi, fara calciu si noi!
alynta27 spune:
Ana nu, nu m-am suparat ca nu era de ce!
Multumesc! Nu mi se pare nimic foarte greu, cu toate ca mai cad psihic! Sunt tare dragalasi si speciali! Cand ii vad imi trec si supararile si apasarea si tot greul!
Acum e mai greu ca nici eu nu-s tocmai "intreaga", dar reintram in normalitate curand!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010), DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
eveline spune:
Pe site-urile alea straine mi-am cam prins urechile si pe asta romanesc am incercat sa cumpar si cica nu mai au nimic pe stoc.
Mi-am adus aminte ca am niste cunostinte in Belgia si in Anglia....ia sa vb si cu ele...
38+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca
office spune:
Fetelor, la voi cat a durat obtinerea certificatului de nastere pentru bebe?pe noi ne-au programat peste o luna si jumatate!
botosel452 spune:
citat din mesajul lui office Fetelor, la voi cat a durat obtinerea certificatului de nastere pentru bebe?pe noi ne-au programat peste o luna si jumatate! Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008) |
o luna si jumatate?! la ce primarie ati depus actele, de dureaza atata?
Valentina37+
ana_25 spune:
citat din mesajul lui alynta27 Ana nu, nu m-am suparat ca nu era de ce! Multumesc! Nu mi se pare nimic foarte greu, cu toate ca mai cad psihic! Sunt tare dragalasi si speciali! Cand ii vad imi trec si supararile si apasarea si tot greul! Acum e mai greu ca nici eu nu-s tocmai "intreaga", dar reintram in normalitate curand! Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010), DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009) POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Ana38+ Maia Elena lu' mama
puiutza spune:
salutare si de la noi!
am lipsit ceva vreme - problemutze cu tzitzi... am facut ceva iritatii destul de urate la sani de la scoicile de la Avent. Dar cu rabdare multa am rezolvat-o si pe asta.
Acuma are Alex funduletul iritat rau - si am tot cautat crema de fundulet de la Mustela si nu o gasesc nicaieri....in Brasov. Doar ceva farmacii prin tara.
Pt. fetele din Bucuresti: Mai este babyexpo in Bucuresti? Stiti cumva de ce au disparut asa produsele astea? Si ati vazut cumva la Babyexpo stand de-al lor?
Si apropo pt. cele care alapteaza - dr. meu mi-a recomandat sa ma dau cu lanolina dupa fiecare alaptare - este de la Bioclin si Lansinoh (asta acuma urmeaza sa mi-o procur). Si face foarte bine - ca nu se usuca mameloanele.
Am ramas datoare cu povestea nasterii. Asadar....
La ora 1.30 m-am trezit sa merg la baie, am verificat ce face Bogdi si m-am pus inapoi in pat. In scurt timp am simtit ca imi curge....apa.....si pana la baie mi-a curs destul de multa. Si curgea in continuare....s-a oprit la un moment dat. Mi-am anuntat sotul din dotare....care a venit a vazut ca nu ma agit si s-a intors si s-a pus in pat.. M-am preagatit sa intru la dus sa ma spal si pe cap. Il vad si ii spun ca nu e gluma.....sa ii sune pe ai lui sa vina sa stea cu Bobi...a ramas tablou (zici ca pana atunci visa doar)...si a intrat in 'priza'. La 3 am ajuns la maternitate si ca in filmele cu prosti stteam in fata maternitatii - usa inchisa, sun la telefon, vin sa imi deschida, dar curgea apa....siroaie...am facut balta la intrare in maternitate. Pregatire, schimbare, monitorizare BB, contractii putine si rare. Mi-a facut un calciu si mi-au dat ptuin ulei..a vorbit cu medicul meu si aflu cu stupoare ca el intra in garda la ora 8 si daca nu nasc pana atunci voi naste cu o alta doctorita de care nici nu stiam ca e la Eva - am fost tare dezamagita atunci....dar nu mai aveam ce face. Pana la 7 incepusem sa am contractii tot mai dese, dilatatie 5 - mi s-a pus epidurala, si totul a devenit mai usor de suportat. Pana la partea cu impinsul - aveam impresia ca e un pepene si nu iasa nicicum....si eu ziceam ca le am cu impinsul,dar Alex era mai hotarat ca mine.... In final la 11.26 a binevoit domnul Alex sa iasa si dupa aceea nu mi-a mai pasat de nimic, desi vazusem la un moment dat taietura (in olginda dintr-o usa deschisa) si m-am cam speriat si ma gadeam ca ma macelareste asta de nu-i adevarat.....Dar nu mai conta, Alex era bine - il vedeam - mi-au spus la misto ca are 20 de degetele....Apgar 10....mi l-au adus in brate...nu mai conta nimic. M-a cusut inca vreo 45 de minute...mai aveam un pic si ii spuneam ca daca nu mai are ata sun sotul din dotare....
Per ansamblu nasterea cu Alex a fost mai usor de suportat, dar prima a fost mai emotionanta.
S-au inmultit BB-ii din odiseea noastra - Bun venit la toti si felicitari proaspetelor mamici.
Va pup pe toate si urez bafta celor care urmeaza sa isi vada iubirile din burtici!
Dana - mami de Alex (31.08.2010) si de Bobi (06.03.2006)