Bazar umanitar *** 45***
Raspunsuri - Pagina 42
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana l Mari, Nusha, bine ati revenit acasa ! sa va traiasca baieteii ! Nusha, era un sling donat de dandusa la bazarul vechi. Dar nu stiu cum poti lua legatura cu ea. Poate cineva din Constanta are nr ei de telefion. Georgi, esti pe faza? Il ai? |
pe dandusa o pot suna eu!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ursuleata Am primit scanner-ul de la dodo si l-am primit spart. Ce pot face in acest caz? ce sa le spun celor de la posta? adica are vreun sens sa merg la posta? sau nu-i intereseaza? A doua problema este ca lipseste un cablu de date.multumesc NOI 4 |
cum doamne iarta-ma..
mai avea scartaitoarea...mai era ambalat intact[
da-mi un cont sa-ti returnez banii...caci cu posta nu stiu ce poti rezolva
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ducky spune:
Aiurea cu scannerul dar se poate face reclamatie. Cel putin acum cateva saptamani cand am avut si eu probleme mi s-a rezolvat imediat reclamatia de la posta, cu o comisie. Macar atat TREBUIE sa faci !!
Mari, bine ai venit inapoi si puiutului frumos !!
Nushu, si voua, cu drag !!
Galliciana, ma bucur ca v-au placut.
Ieri am luat de la posta pachetelele de la Sabina si Gianina (SUPERBE amandoua gentutele de la tine !!!!!!)
Azi am pus la posta:
- Madyrizi (vezi ca are aproape 4 kg !!!)
- carminabulina
- arcadia (mai ai o restanta !!)
- Adee
- PIDANA (spor la lucru)
Maine pun o alta tura, asa ca revin cu ce si cum...
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
cris_82 spune:
ana ti-am scris pe messsorry,dar am fost plecata la targ sa cumpar ce imi mai trebuie si la iarna doar sa stau in barlog la caldurica
jasmin azi am pus coletul la posta
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
ursuleata spune:
dodo, eu nu vreau banii inapoi, doamne fereste, n-ai tu nicio vina,.
voiam doar sa stiu daca are sens sa merg la posta sa le zic, dar nu ma mai duc ca nu mai am timp. te pup
ducky spune:
FETELE, am incercat sa intru pe documentele cu CAZURI UMANITARE si REGULAMANTUL sa pot sa le trimit unei fete si imi cere parola !! Oare am facut eu ceva??
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
Alex@Sara spune:
Hellou..apar si eu printre picasturi si stropi.....sa vedeti ca nu am disparut ca magarusha in ceata,dar am avut cateva zikled e groaza cu teroristii acasa,muciosi,apoi un we de kko,si un inceput de saptamana promitator,si azi zi de shoping in Dragoane,dar cu socrella mot dupa noi,ca deh,duminica e ziua cumnatelului si e fecioru lui mami ,la 32 de ani.
Am scos si coletele(de fAPT I-AM ZIS LUI SOCRELUL SA TREACA PE LA POSTA INAINTE SA VINA DUPA SOCRELLA)
de la dodo-pui...mistoc plovarasul,dar nu trebuia inca sa il trimiti,poate mai licitam ceva de la tine,nu era graba(la fel cum a fost si cu treningul,uite,acum le puteai trimite pe ambele si era un transport scutit)
kid...super bluzita,si e super buna de terorist.multumim muuult
boticelina....am scos un ditai coletzoiul,nu stiu care si ce a fost licitat si care e bonus,ca sigur nu am licitat atatea de la tine...sunt suuuper toate,si inafara de o bluzita care ne e putintel maricica,toate sunt tare bune si vor fi purtate cu mare drag.multumim mult
La banca nu am mai ajuns ca
dimineata voi merge sa achit ce mai am,daca nu intervine altceva ,ca la noi ca la balamuc cateodata .
toate bune,ca trebe sa fug sa aplanez conflictul ca e bataie pe cadoaie
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
nushulica spune:
fetelor pun vreo 2 poze cu printul meu ca sa nu va suparati sau sa ziceti ca ma fac ca plouanu prea imi place mie sa pun poze pe net de aia o sa las cateva zile public albumul apoi il sterg
http://entertainment.webshots.com/photo/2157258700101756654lzJwyL
de David si 38+
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
cris_82 spune:
nushu e superb sa-ti traiasca!!!!!!!!!!
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
alex_andra spune:
nushulica, mari, aveti 2 baieti tare frumosi, amandoua
Sa fie sanatosi si mancaciosi si zburdalnici
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)