Bazar umanitar *** 45***

Raspunsuri - Pagina 41

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui sweetyana

mari, nusha bine ati ajuns acasa,

nusha eu iti zic sa stai linistita ca nu o sa-i faca nimik David.
prima zi am stat si eu cu grija in privinta Anei, dar apoi incet incet am vazut ca nu-i face nimik.
acum o las singura cu Erik, dar stie ca nu are voie sa o ia in brate decat daca sunt eu langa ea(dar ana probabil este mai mare ca David, are 5 ani).

in legatura cu sling-ul sau wrap-ul....
am si eu ceva de la Flowers, trimis de sora noastra din spania, inca nu l-am folosit... dar este ca un fular ffff mare, are 5 metri lungime si 50cm latime. stiu de la sora mea ca ia fost de mare folos.
isi facea toata treaba in casa cu brianna in acest "fular"
dar nu stiu cum se prinde... deoarece este cartea de instructiuni la ea, astept sa mi-o trimita.

materialul este din bumbac.. ca un tricou mai gros,...

Doina mami de fete Andrada Erika si de Cristina Anamaria (06.09.2005)

sweety pai daca avea si david 5 ani chiar nu imi faceam grija dara asa abia la 2 anisori e mai greu sa inteleaga si tentatia e mare ...noi l-am pus aseara si pe el in patut oleak am zis sa-i satisfacem curiozitatea,dar el vrea sa se catere oricum

fularul ala de care zici tu e wrap si gasesti filmulete pe youtube cum sa il "montezi"

de David si 38+

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

nushu,mari,bine ati revenit acasa!
mari,frumos tizu,lu'fiu-miu...
nushu,asteptam si de la tine poze!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Eu nu mai pot sa accesez documentul google cu cazurile umanitare si cu regulamentul si-mi mergea acum cateva zile...

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

ducky, gianina, vineri am luat pachetele de la oficiul postal.
gianina, costumasul ii vine de minune nepoatei mele.
ducky, bluza e minunata, multumim si pt bonus, nepoata l*a acaparat imediat-mai ales ca ii dau 4 masele si 2 canini, s-a apucat de rontait!
multumesc mult, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetyana spune:

am vb cu sora la tel si mi-a explicat cum se face

Doina mami de fete Andrada Erika si de Cristina Anamaria (06.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Am platit si eu azi ce am luat de la bazar. Imi cer inca o data scuze pt intarziere, a fost un haos la munca si nu am putut fugi sa fac platile.
Am trimis mail la bazargeneral, sper ca e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

Eu zic sa mai dam o sansa,copilul nu e vinovat cu nimic,dar la prima incalcare a regulamentului se vor aplica si masuri.
Aaaaa,si referitor la starea lucrurilor,am doar cuvinte de lauda de pe unde m-am bazarit,in schimb pe cei de la posta am o ciudaaaa...ultimul colet mi l-au rupt intr-un hal greu de imaginat(cred ca erau prea curioase sa vada ce contine)si apoi l-au aruncat pe acolo in magazie ca au murdarit continutul

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Sper ca nu era pachetul de la mine.

De cind primesc pachete, niciodata nu le-am gasit desfacute in bataie de joc, ci doare ambalajul deteriorat pe marigine. Is mai norocoasa eu.

hainute de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Am primit scanner-ul de la dodo si l-am primit spart. Ce pot face in acest caz? ce sa le spun celor de la posta? adica are vreun sens sa merg la posta? sau nu-i intereseaza? A doua problema este ca lipseste un cablu de date.multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Mari, Nusha, bine ati revenit acasa ! sa va traiasca baieteii !

Nusha, era un sling donat de dandusa la bazarul vechi. Dar nu stiu cum poti lua legatura cu ea. Poate cineva din Constanta are nr ei de telefion. Georgi, esti pe faza? Il ai?

Asta vara la mare era o mamica cu un sling. Si am intrat in vorba cu ea despre cit e de confortabil sau nu slingul. L-a laudat. Era tare incintata. Si bebe statea tare confortabil acolo.

hainute de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Dodo, am primit avizul, merg dupa-amiaza sa-l ridic, sper sa mi-l si dea ca m-ai rebotezat nu ma cheama Vasilescu te anunt cumu-i.

Felicitari fetelor care s-au intors cu bebicii acasa, refacere rapida si acomodare usoara!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput