Bazar umanitar *** 45***

Raspunsuri - Pagina 39

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ellax,Dicirstea, multumesc pt raspunsuri. O sa incerc sa verific daca au, pe mine ma intereseaza pantalonasi sau salopeta impermeabila chiar si f subtiri, ideea e sa nu treaca apa prin ei, ca eu il scot pe Vladut in parc si pe ploaie.

Mari, superba comorica ta mica, sa-ti traiasca
Nushulica, adaptare usoara, sigur o sa faci fata cu brio! Asteptam poze si cu minunea ta!

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, eu am probleme cu internetul,acum scriu de la frate-meu. sa nu credeti ca am disparut in ceata. Are cineva treaba cu mine?

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Nushu, da de cel de la freedelia ziceam eu. Am incurcat userii. Dar parca am mai vazut unul de la cineva din tara, se preciza ca e cu o pata si era detaliata pata ... ceva cu mov inchis parca era ...sau visiniu..

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Laura, am trimis ieri pachetul.

Fetelor,nu am uitat ca am de platit, am nevoie de cateva zile.

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Nushu, da de cel de la freedelia ziceam eu. Am incurcat userii. Dar parca am mai vazut unul de la cineva din tara, se preciza ca e cu o pata si era detaliata pata ... ceva cu mov inchis parca era ...sau visiniu..

Mi-l amintesc si eu, nu e in directorul de mutate, deci probabil a fost retras. La bazarul-site acum nu se pot face cautari, in categoria corecta nu-i activ.

Edit: daca nu gresesc, se poate sa fi fost donat de dandusa

Oricum, nushule documenteaza-te strasnic, sa nu dai banii de 2-3 ori. Eu am un wrap, pe care ti-l pot trimite cu titlu de imprumut, dar iti zic ca eu nu m-am descurcat tare bine cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

multumesc pt raspunsuri!

laura cel la care te referi tu e acelasi de care zice alexandrina?adik cel din strainatate? ca eu nu pot sa astept atat mai ales ca dna care il doneaza nu raspunde dupa cum zice alexandrina

alexandrina ms o sa-i dau pm lui ilenutza sa vad daca mai face dar astept un raspuns de la nerantula intai ca ea stie care e mai util,sa stiu si eu ce sa cer!

diana,david in niciun caz nu si-ar lovi fratiorul cu intentie,il iubeste tare mult ii face mai mai non stop dimineata cand il alaptam a vrut sa stea si el in bratele mele sa vada cum papa bb si sa ma vedeti pe mine cu amandoi in brate ce fata aveam!radea sotul de mine,dar nu vreau sa-l indepartez pe david de mine si daca e curios sa vada il las ca apoi sa nu se simta dat deoparte!
problema mea e sa nu-l loveasca din exces de zel,avand in vedere cat de fragil e bb acum

mari sa-ti traiasca puiutul petru e superb,soricel asa ca al meu!!!doamne ajuta sa avem pui sanatosi!!!la noi nici nu incape discutie sa inchid o usa si david sa accepte ca nu are voie acolo la el nu exista notiunea asta nu e voie!!!exista dar nu o baga in seama never,merge doar schema cu distrasul atentiei!!!nici la buda nu merg cateodata neinsotita daca el are chef sa intre asa ca pica posibilitatea asta!!!

laura sper din suflet sa ma descurc,nici nu stii cate ganduri imi fac!!!

de David si 38+

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Nushu, grabeste-te, uite la bazar un wrap http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4135&n=wrap

Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Nushulica uite wrap-ul.

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4135&n=wrap

si eu m-am gandit la el. dar pana sa ma decid vad ca a fost licitat.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Nushu si Irda de la odiseea mea confectioneaza wrapuri (wrapinromania punct ro parca e site-ul) si magghy (stie Carmina numarul ei) avea la un moment dat 2 si inaioana stie distribuitori/confectioneaza

Monnvas ti-am scris si pe privat, s-a intors coletul pt tine, primul meu retur , te rog verifica adresa din aplicatia de bazar ca io de acolo am luat-o... Sau impusca postasul

Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor multumesc pt ajutor,sunteti minunate!

m-am sfatuit si cu nerantula care are exp,am citit si pe sling.ro(ms aka) si m-am hotarat la un sling reglabil ca parca arata mai bine si parca e mai functional decat wrap,asa ca azi dau comanda la diana

am si eu cateva licitatii castigate,nu-s sume mari dar nu am bani pe card sa platesc online asa ca o sa mai aman pana gasesc pe cineva dispus sa umble pe la bancisau poate printr-o minune mi se umple cardul

ies ca stefanel s-a hotarat sa ma transforme in suzeta asa ca trebuie sa fiu disponibila,am mare noroc ca david a fost de dimineata la mama si acum l-a adus taica-su adormit

de David si 38+

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Alinamoro, Ada, desi azi a scris CristinaRubi pe subiectul ei, eu diseara voi face plata pt set. Sper sa fie ok, voi face online, la Ing, sper sa ma mai confirme sa nu par nesimtita

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput