Bazar umanitar *** 45***
Raspunsuri - Pagina 38
mistral spune:
Am pus la bazar o husa pt. carucior imblanita http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=5028&n=Husa-carucior si o rochita de blugi cam pt. 8 ani (culoarea este albastra ) http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=5030
Mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nushulica salutare! de ieri suntem si noi acasa in noua formula multumim tuturor pentru cuvintele frumoase!!! ce sa spun...e grea adaptarea,ieri am bocit la greu ca nu o sa fac fata si ca nu o sa ma descurc,saptamana asta il mai am pe sot acasa apoi,,,DZEU cu mila!!! david e curios vrea sa puna mana pe bb sa-l pupe il strange in brate dar si alearga in jurul meu cand alaptez si stau stresata sa nu mi-l loveasca...bb papa bine la san lapte este de mai curge si pe camasi doar ca azi noapte a cam supt la ora , o ora si jumate si m-a cam secat nu mai era o picatura!!! de ce am intrat la voi: am nevoie urgent,dar urgent de un sling sau un wrap!!!vreau sa-l car pe stefan dupa mine non stop ca mi-e frica david deja a gasit modalitatea sa se suie in patuttul lui isi pune un scaunel si se catara...mi-e frica sa nu il scap din oki oleak si sa faca beleaua dar sa-mi ziceti intai care e mai bun pt "trafic lung" slingul sau wrapul?? aa si daca nu aveti de pus la bazar poate imi ziceti cine avea de vanzare ca stiu ca era o fata pe forum care confectiona si vindea multumesc!! |
Bun revenit mari si nusha! Sa va creasca strumfii ca brazii!!
La bazarul vechi inca este donat sling de freedelia, model la alegere 100 lei, de undeva din straintate, am intrebat-o daca il lasa donat, n-a raspuns, cred eu ca din cauza ca se astepta sa fie mai mare cererea.
Pe forum stiu ca ilenutza confectiona wrap mai demult.
anca_27 mi-a zis de mei-tai, eu habarnam ce e, ea e incantata. De la mateescudiana
Dar o comparatie nu stiu sa fac.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
nushulica spune:
multumesc pt raspunsuri!
laura cel la care te referi tu e acelasi de care zice alexandrina?adik cel din strainatate? ca eu nu pot sa astept atat mai ales ca dna care il doneaza nu raspunde dupa cum zice alexandrina
alexandrina ms o sa-i dau pm lui ilenutza sa vad daca mai face dar astept un raspuns de la nerantula intai ca ea stie care e mai util,sa stiu si eu ce sa cer!
diana,david in niciun caz nu si-ar lovi fratiorul cu intentie,il iubeste tare mult ii face mai mai non stop dimineata cand il alaptam a vrut sa stea si el in bratele mele sa vada cum papa bb si sa ma vedeti pe mine cu amandoi in brate ce fata aveam!radea sotul de mine,dar nu vreau sa-l indepartez pe david de mine si daca e curios sa vada il las ca apoi sa nu se simta dat deoparte!
problema mea e sa nu-l loveasca din exces de zel,avand in vedere cat de fragil e bb acum
mari sa-ti traiasca puiutul petru e superb,soricel asa ca al meu!!!doamne ajuta sa avem pui sanatosi!!!la noi nici nu incape discutie sa inchid o usa si david sa accepte ca nu are voie acolo la el nu exista notiunea asta nu e voie!!!exista dar nu o baga in seama never,merge doar schema cu distrasul atentiei!!!nici la buda nu merg cateodata neinsotita daca el are chef sa intre asa ca pica posibilitatea asta!!!
laura sper din suflet sa ma descurc,nici nu stii cate ganduri imi fac!!!
de David si 38+
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
ellinia spune:
Nushullica si Mari, bine-ati venit acasa cu puiii vostri! Multa rabdare, sanatate si puiutilor noroc si sanatate!
Am luat azi vreo patru pachete de la posta, le-am lasat acasa, stiu sigur ca doua erau de la dodo si de la sabina. Va confirm maine cum si ce-am primit. De abia astept sa le deschid .
Ah, Madyrizi, am recuperat puloverasele de la laura, foarte frumoase, sunt sigura ca o sa-i vina foarte bine lui Stefan. Multumesc.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
diana2242 spune:
am reusit sa pun toate pozele pe un sait nu imi fac reclama aici doar vroiam sa zic ca de exemplu am pus acolo si adidasii de la Mihaela care provin de la Ani si care lui Rares nu ii vin deci cine ii vrea ii pun la bazar si daca cumva gasit dubluri adica sunt puse si la bazar si in albumul meu sunt pt bazar.mercic mult
va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel
ellinia spune:
Cum inchid o licitatie mai devreme? Se poate reactiva apoi anuntul? Tot caut o optiune cu inchiderea mai devreme si nu gasesc. Ma ajuta cineva?
BazarGeneral
mistral spune:
citat din mesajul lui ellinia Cum inchid o licitatie mai devreme? Se poate reactiva apoi anuntul? Tot caut o optiune cu inchiderea mai devreme si nu gasesc. Ma ajuta cineva? Cristina si Stefan Costin (25.02.2005) BazarGeneral |
Intri la "editeaza anuntul" si in dreapta jos ai "incheiere devreme"
Mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)
kid spune:
citat din mesajul lui ellinia Cum inchid o licitatie mai devreme? Se poate reactiva apoi anuntul? Tot caut o optiune cu inchiderea mai devreme si nu gasesc. Ma ajuta cineva? Cristina si Stefan Costin (25.02.2005) BazarGeneral |
De ce vrei sa inchizi devreme?
Optiunea o gasesti in josul paginii dupa ce editezi anuntul.
Se poate reactiva apoi.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
ellinia spune:
Gata, am inchis anuntul. Ori se va finaliza printr-o factura si o plata, ori il pun inapoi. E trimis la proba.
BazarGeneral
aka spune:
Nushulica bine ati venit. sling poti lua de la diamat - diana mateescu. ea e cu sling punct ro .eu o port pe mandra mica de la 1 saptamana si a fost foarte bun. de wrap nu stiu ca n-am.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna