Bazar umanitar *** 45***
Raspunsuri - Pagina 37
ancadragoman spune:
Mari sa va traiasca si sa va bucuratio de el.
Am vb cu Dana,are cont pe Dc dar nu a mai intrat de mult ca a uitat parola.Daria te rog sa verifici asta daca vrei si poti
Se pare ca Marius merge pe 7 noi la o consultatie ,eventual operatie in Germania si o sa aduca si ea produse la bazar
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Laura25 spune:
Nushulica, era unul pus la bazarul vechi. Si unul pe care vroia sa il trimita fdoina, daca nu ma inseala memoria, din China (adica ar fi durat mai mult expeditia).
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Laura25 spune:
Am trimis fara sa termin de scris.
Mari sa iti traiasca flacaul! e frumos foc!
Nushulica, adaptare usoara! Eu sunt sigura ca o sa te descurci de minune. Ia si plangi daca iti vine, ca te descarci si treci mai usor peste tensiunile acumulate. Nu iti fa griji, o sa fie bine!
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
mari_paun spune:
nusulica, sa-ti traiasca bebelusul
eu am la usa de la dormitor o siguranta, am primit de la fratele meu interfon si voi tine usa de la bebe inchisa ca sa nu se duca Ema si sa il deranjeze pe bebe...va intra numai in prezenta mea la inceput...pana se invata
abia asteot sa vad cum reactioneaza Ema
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari,38+ PETRU si mami de bomboana EMA
AMR pana maine- 23 septembrie
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Mari sa va traiasca si sa va bucuratio de el. Am vb cu Dana,are cont pe Dc dar nu a mai intrat de mult ca a uitat parola.Daria te rog sa verifici asta daca vrei si poti Se pare ca Marius merge pe 7 noi la o consultatie ,eventual operatie in Germania si o sa aduca si ea produse la bazar anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
Vezi ... asta mi s-a parut mie aiurea de tot, ca niciodata n-a intrat aici ea, ca mama. In fine, nu mai polemizez nimic.
Nushu, Masri, sa va traiasca flacaii
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Eseea spune:
Mari, Nushu, felicitari pt bebelusi! sa aveti o viata frumoasa impreuna si dragoste mare intre fratiori! E minunat sa ai 2 copii, mult mult mai frumos decat cu unul ( si cu unul e f frumos dar cu 2 e dublu de frumos ).
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
ancadragoman spune:
da ai dreptate
isi poate face un alt id daca a uitat parola?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
diana2242 spune:
Nushule mie cred ca mi-ar place un copil ca David al tau asa curios si ingenios al meu ori este inca micut ori chiar este cumintel mancalas eu pe el.Dar eu sunt sigura ca ai un baietel super istet si nu ii va face rau bebelusului asa ca nu te mai stresa,nu poti sa tii bebelusul intr-o camera vb lai Mari cu usa inchisa si cu interfon?sau sa ii ascunzi scaunelul?o sa inteleaga el ca e fratiorul lui si sa vezi ce o sa il iubeasca si o sa il protejeze.
va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui ancadragoman da ai dreptate isi poate face un alt id daca a uitat parola? |
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
mistral spune:
citat din mesajul lui ancadragoman da ai dreptate isi poate face un alt id daca a uitat parola? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
Anca,sub sectiunea "loghin" ai"Ai uitat parola?Se urmeaza pasii de acolo si se recupereaza parola sau i se da alta.E destul de simplu.
Mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)