Bazar umanitar *** 45***
Raspunsuri - Pagina 30
Monnvas spune:
Sectorici, scuze pt intarziere, am facut pachetul si azi il pun la posta.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
cris_82 spune:
stai linistita,pana in ianuarie cand motesc finutzul mai e
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
kid spune:
Am trimis azi pachet catre Alex@Sara.
rhyanna Din cate am vazut la bazar, la comentarii la produsele primite de la andreea.2009 ai scris ok si parere pozitiva. S-a discutat in topicul de dezbateri de acest subiect.
Si eu merit o parere negativa de la Nerantula pentru o pereche de pantaloni pe care i-am trimis; eu am fost distribuitor, insa am aceeasi vina ca donatorul. Astfel, pe viitor stiu ce am de facut sa nu se mai intample.
In caz ca au mai fost, as aprecia sa mi se spuna (in topic, pe privat sau in comentarii la bazar).
Referitor la cazul lui Marius-Andrei, nu am inteles de ce a fost inchis topicul dedicat lui. Caci faptul ca a fost scos de la bazar nu este un motiv.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
EllaX spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna-mama Fetele, caut si eu pantaloni impermeabili sau salopeta impermebila pt pispirica al meu, cam de 2 ani! Aveti de bagat la bazar? Daca nu, stiti cumva de unde as putea cumpara? |
anna-mama, eu, acum 2 ani, i-am cumparat fetei 3 salopete de iarna (doua impermeabile) dintr-un magazin second-hand. Erau in stare foarte buna si au fost grozave iarna. Acum astept sa apara niste bani in casa si merg sa caut, cred ca este vremea.
EllaX cu Ana (30 iunie 2006)
diannaalex spune:
maine trimit coletele restante si o sa revin cu numele pe care trimit de indata ce le fac. Acum nu ma simt prea bine azi am plans toata ziua si nici acum nu ma simt foarte bine. Nu reusesc sa imi revin nu stiu ce am. Deja am starea asta de o saptamana si nu imi trece. Imi vine sa plang toata ziua si abia reusec sa ma abtin.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Nerantula spune:
citat din mesajul lui kid Si eu merit o parere negativa de la Nerantula pentru o pereche de pantaloni pe care i-am trimis; eu am fost distribuitor, insa am aceeasi vina ca donatorul. Astfel, pe viitor stiu ce am de facut sa nu se mai intample. In caz ca au mai fost, as aprecia sa mi se spuna (in topic, pe privat sau in comentarii la bazar). |
Nu era cazul de 'autodenunt' , am discutat in privat si a fost lamurita, in discutia de azi cred ca era vorba de o practica frecventa a unor persoane, nu de accidente.
Eu ma intreb insa, la hainele mucegaite, poate ca intentia initial a fost buna, aceea de a spala lucrurile inainte de expediere si sugerez in acest caz si calcatul, arata si mult mai bine si se si sterilizeaza ...
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
AMR 2 saptamani !!
alex_andra spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Hello ,va multumesc mult de tot pentru urari Fetelor vin la voi cu o problema ,stiti toate ca,cazul lui Marius Andrei a fost scos de la umanitare din cauza ca nu se dadeau datele la timp.As vrea sa imi asum eu raspunderea pentru acest copil care merit acest lucru si vreau sa stiu daca voi ati fii deacord sa il reintroducem la bazar in cazul in care o sa fie aprobat. Va pup si va multumesc anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
Eu sunt de acord
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
alex_andra spune:
Nerantula..., eu la calcatul lucrurile zis "pas"....pentru ca eu nu calc nici pentru mine, decat atunci cand sunt absolut nevoita.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
madyrizi spune:
mey, am uitat sa raportez . am primit coletele de la flowers cu cartile (multumesc frumos) si de la georgipuia cu crema antirid (multumesc frumos).
am vazut ca s-au terminat niste licitatii de la mine si stiu ca mai am de trimis niste colete, dar va rog sa ma mai pasuiti nitelus ca tocmai am decartat o suma importanta pentru medicamentele copilului si am ramas cu mai putin decat programasem.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse diverse
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi