Bazar umanitar *** 45***
Raspunsuri - Pagina 29
alexandrina spune:
V-am invitat sa adaugati la Lista de dorinte, si dorintele legate de site. N-a aparut nimic.
ancadragoman va cere parerea despre reintroducerea cazului lui Marius-Andrei in responsabilitatea ei.
Facem liste de cereri, dezbateri, dar trebuie sa ne si implicam pentru bunul mers...
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
valentina_22 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sabina.p Ne-am trezit de dimineata pe la 7.30 si ma tot intreba "mami,dar de ce faci bagajele ,dar de ce mergem la doctor nu mai vreau mami la doctooor,mi-e o frica mamiii ", si plangea cu niste lacramioare de mi se rupea inima ,dupa ce ca de aseara incepuse ea .. ca nu vrea la doctor ,ca ea vrea sa stea acasa la ea... Deja a crescut si stie tot ce se intampla chiar nu mai merge sa o pacalesti , cu toate ca eu nu am pacalit-o pana acum,ii spuneam adevarul mereu.Daca o minteam dupa aia ... era mai rau . Printre urlete ... am cobosrat jos am plecat .. si am ajuns la spital ,binenteles cozi iar...iar incepuse ca ea nu vrea ...intr--un final intram.. ne trimite la radiografie si .. ne intoarcem la medic si a stat s-a gandit ...s-a uitat lung la Ale .. si ii spune scoatem gipsul.. si plecati acasa .. (Ale a inceput sa chiuie normal ),si ne intoarcem peste 4 saptamani cand ii va scoate acea brosa(tija) ,nu poate face operatia deoarece este brosa lunga .oricum avem incredere in domnul doctor. Nu stiam daca sa ma bucur sau nu .... in prima faza ma bucur pentru Alexia ca ii mai "respira" si ei piciorusul",dupa ce i-a dat gipsul jos incepuse sa vorbeasca cu piciorusul ei :"buna piciorul meu",sau "uite piciorul meu am ajuns acasa " http://alexiamariapintea.blogspot.com/2010/09/repaus-de-gips-4-saptamani.html |
Offf, mititica ti se rupe inima cand citesti asa ceva. Sanatate multa, multa si multi pupici printesei.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
valentina_22 spune:
Eu una as fi pentru, mai ales ca o cunoastem toti pe Anca, Este o persona dinamica si mai ales responsabila. Si daca putem ajuta inca un suflet nevinovat de ce nu? Nu el este vinovat ca persoana care trebuia sa ne informeze in legatura cu cazul lui si-a pus coada pe spinare.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
szivarvany spune:
Eu sunt neutra momentan si inclin spre nu.
Una pt ca e vb de un copil nevinovatt si el chiar nu are nicio vina ca pe matushi`sa a durut-o undeva.
Doi pt ca sunt mai mult ca sigura ca am citit-o pe mama baiatului la un topic pe DC, deci are cont, insa nu am timp necesar sa caut si sa demonstrez ca nu a cerut nimeni mult la un raport lunar.
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
ana l spune:
Eu zic asa: sa deschidem un topic nou, aici la umanitare si sa votam. Lasam topicul deschis 24 ore si apoi numaram voturile. Asa e cel mai corect.
Edit: nu luam in considerare voturile anonime.
hainute de vanzare
ancadragoman spune:
da Ana este ok asa
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
mihaela77O spune:
pana la topic,imi zic si eu parerea.....
intr-adevar,nu este vina copilului,ca matusa lui a fost neserioasa si nu s-a implicat,de multe ori te ajuta mai mult strainii decat rudele
deci,daca se accepta cazul o facem pt acel suflet nevinovat
apoi,vreau sa va spun ca eu o cunosc pe anca si personal si virtual si daca spune ca face ceva,pai face!
eu stiu cat de mult s-a agitat pt Mihaita anul trecut,cand eram disperata ca nu mai aveam bani pt terapie!
si nu in ultimul rand,eu sunt de parere,ca oricine merita o a doua sansa,dar un copil nevinovat?
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
ancadragoman spune:
Miha mersi mult
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Miha mersi mult |
anca,nu ai pt ce!
am spus doar adevarul in legatura cu tine!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
anna-mama spune:
Alexandrina, am inceput eu sa scriu doleante legate de site, ma mai uit prin el si poate mai adaug
Fetele, caut si eu pantaloni impermeabili sau salopeta impermebila pt pispirica al meu, cam de 2 ani! Aveti de bagat la bazar? Daca nu, stiti cumva de unde as putea cumpara?
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR