Bazar umanitar *** 45***

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

le dadusem si in cap anterior, asa ca doar le-am copiat de acolo

de deschis nu pot deschide nici eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

am inteles

ma gandeam ca are ceva calc meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

La mine nici macar nu se deschide bazarul.
Si eu am primit haine cu mucegai. De cele cu pete si mirosuri de tigara sau alte cele nu povestesc pentru ca oricum le spal cand ajung aici. Am scris la timpul respectiv si pe forum, aici, dar atunci nu s-a facut nimic. Ar fi ideala o lista cu negativele.
Poate sunt rea, dar si eu am dat un neutru de curand (nu m-a lasat sufletul sa pun chiar negativ). Totusi ideea de calificative mi se pare super.
Si eu am trimis cu pete si am si scris la descriere asta. Nu pot mereu sa cumpar detergenti ultra si nici Vanish. Imi pare rau.
Cu marimile insa consider ca un metru de croitorie e necesar si obligatoriu unei persoane care pune aici produse. Am pus marimile masurate exact aproape de fiecare data si mi se pare ideal in idea in care de ex marmile la pantofi difera extrem de mult de la firma la alta.
Legat de cazul X, oricare ar fi el: eu sunt pro regulament. Adica daca s-au facut reguli, hai sa ne tinem de ele si gata.
Fac azi pachete si maine sper sa ajung la posta cu toate. Revin cu lista.
O saptamana frumoasa sa aveti !!!

PS Zilele astea revin cu mai multe hainute ca mi-a venit azi aparatul foto. Doar sa-l recuperez si vin cu "noutati"

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

Nerantula, cat de mici sunt umerasele? Adica sunt numai pentru bebei? Eu nu prea am umerase ptr hainutele lui Stefan care are 5 ani jumate, ii mai labartzez camasile pe umerase obisnuite . Mi-ar prinde bine niste umerase mici, n-am reusit sa cumpar niciodata din vreun magazin.

Astea sunt umerasele , cele gri lungi au 30cm latime, cele gri scurte au 19cm, cele doua albe simple au 16cm, iar cel alb cu clestisori are 18cm.
Cand o sa mearga aplicatia de bazar, le pun si acolo, ma gandeam la 5ron toate.

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

AMR 2 saptamani !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

OK, le-as licita. Numai sa le vad!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabina.p spune:

Ne-am trezit de dimineata pe la 7.30 si ma tot intreba "mami,dar de ce faci bagajele ,dar de ce mergem la doctor nu mai vreau mami la doctooor,mi-e o frica mamiii ", si plangea cu niste lacramioare de mi se rupea inima ,dupa ce ca de aseara incepuse ea .. ca nu vrea la doctor ,ca ea vrea sa stea acasa la ea...
Deja a crescut si stie tot ce se intampla chiar nu mai merge sa o pacalesti , cu toate ca eu nu am pacalit-o pana acum,ii spuneam adevarul mereu.Daca o minteam dupa aia ... era mai rau .
Printre urlete ... am cobosrat jos am plecat .. si am ajuns la spital ,binenteles cozi iar...iar incepuse ca ea nu vrea ...intr--un final intram.. ne trimite la radiografie si .. ne intoarcem la medic si a stat s-a gandit ...s-a uitat lung la Ale .. si ii spune scoatem gipsul.. si plecati acasa .. (Ale a inceput sa chiuie normal ),si ne intoarcem peste 4 saptamani cand ii va scoate acea brosa(tija) ,nu poate face operatia deoarece este brosa lunga .oricum avem incredere in domnul doctor.
Nu stiam daca sa ma bucur sau nu .... in prima faza ma bucur pentru Alexia ca ii mai "respira" si ei piciorusul",dupa ce i-a dat gipsul jos incepuse sa vorbeasca cu piciorusul ei :"buna piciorul meu",sau "uite piciorul meu am ajuns acasa "

http://alexiamariapintea.blogspot.com/2010/09/repaus-de-gips-4-saptamani.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona_patra spune:

Buna fetelor,
Intru sa anunt ca am primit colete de sabina.p- multumim frumos si de la boticelina, superbi intr-adevar blugisori, ca de altfel toate lucrusoarle de la tine. Multumim frumos pt bonus.
In legatura cu lista despre persoanele care trimit lucruri murdare, mucegaite si altele eu sunt de acord, in felul acesta evitam nervi si uneori rusinea de a spune in ce stare ai primit lucrusoarele.
Va pup.

Ramona de Diana (20.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Fetelor, nu conteaza ca noi spalam lucrurile primite. Conteaza mai mult ca in pachet, lucrurile sa fie spalate la rindul lor de donatoare. Nu cred ca Lucrurile pozate pe 1-3 maxim pagini de bazar nu incap intr-o masina de spalat si apoi pe sirma la uscat. Bunul simt trebuie sa existe. Lucrurile murdare, mirosind a tigara, etc nu au ce cauta. Iar cele mucigaiate, nici atat. Asta e bataie de joc.
Chiar trebuie facut ceva.

PS... Ancadragoman, stiu ca tu esti o sstinatoare a lui Marius Andrei. Imi pare rau pentru el, dar chiar la momentul respectiv m-am intrebat de ce nu preiei tu din mers cazul lui.

hainute de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ana nu am timp sa ma ocup si daia nu am preluat din prima ,plus ca fata ii era matusa si m-am gandit ca se intereseaza de caz

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Sabina, bine ca mai respirati putin.
Nu uita te rog de confirmare. 13 lei de la Veronica Pop. Am promis ca trimit pachetul si vreau sa ma tin de cvint.

hainute de vanzare

Mergi la inceput