Bazar umanitar *** 45***

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana l

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

pe langa faptul ca s-au pus lucruri oribile la bazar, vreau sa va spun ca sustin dreptul celor care primesc lucruri de la donatoare de a le arunca daca nu sunt in stare buna sau foarte buna.

stiu cel putin 2 cazuri care au primit lucruri sub standardul de "stare buna" si, de rusine sa nu fie luate la intrebari ce au facut cu ele sau de ce nu sunt la bazar, le-au pus asa cum erau.

nu vreau sa se simta nimeni atins pentru ca acele mamici nu mi-au zis de la cine le-au primit asa. deci nu stiu, asa ca nu ma intrebati.

ce vreau sa spun e ca eu n-as putea sa trimit unei alte mamici lucruri urate si descrise ca fiind foarte ok. prefer sa spun defectul/ starea reala si persoana sa aleaga daca il cumpara sau nu.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse diverse
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi

Mady, corect.
Insa de la o hainuta patata pina la una mucegaita e drum lung de tot.
E bataie de joc. Chiar daca distribuitorul primeste ceva neconform, dar are obligatia morala sa-l puna la bazar, macar sa anunte pe pm pe cea care cumpara despre starea reala.
Sincer, mie imi vine acum sa anulez toate licitatiile in curs. N-as vrea sa-si bata cineva joc de banii mei. Poate nu-mi permit sa cumpar de la mall, dar daca am 10 lei de dat pe ceva, mai bine ma duc la sh si cu siguranta il iau mai ieftin, dar vad si starea reala.
Repet inca odata, astfel de cazuri n-ar trebui sa existe aici, iar celor care trimit haine mucigaiate ar trebui sa li se retraga dreptul de a dona.

Iar marimile, m-am pacalit si eu de citeva ori la bazar. Pe eticheta scria mare 4-5 ani, sau 104 cm, dar ii vin fetei mele la nici 2 ani. Nu e vinovata cea care a trecut marimea de pe eticheta, producatorul e vinovat aici.

hainute de vanzare

sorry fetelor sunt de acord cu listarea numelor persoanelor ale caror produse nu corespund

pe langa faptul ca am asteptat mult coletul desi rugasem intr-un PM sa-mi trimita pana incepe gradi am primit coletul de la andreea 2009 cu hainele mucegaite si cu pete inclusiv bonusul(ok a fost un bonus dar mai bine nu-l pui ca oricum nu putea fi folosit ca avea pata ce nu se duce

oricum spalam hainele SArei DE LA ORICINE PRIMEAM DAR CHIAR CU FLOARE DE MUCEGAI,,NU LE-AM MAI PURTAT SI ASTFEL ,IN LOC SA O AJUT MAI DEPARTE PE stefania VOI EVITA BAZARUL-LUCRU CE E IN DETRIMENTUL COPILASULUI

SORRY INCA O DATA

AM DAT CURS FETELOR CARE M-AU RUGAT SA FACEM O LISTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

fetelor, si la voi merge bazarul ca o cizma? la mine merge de sta .

nu ma mai bag in discutia cu hainele murdare/ patate/ mucegaite pentru ca atunci cand am ridicat problema s-a aruncat cu rosii si tot noi (cele care am deschis subiectul) am fost alea rele si neingaduitoare.
asa ca ... pas.

in ceea ce priveste subiectul "marius-andrei" imi pare rau, dar regulamentul a fost clar si ma declar impotriva sau neutra. cum vreti, dar nu in favoarea.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse diverse
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

La mine merge ca o cizma de cauciuc gaurita! Adica deloc. Nu se deschide macar...

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adablackcat

La mine merge ca o cizma de cauciuc gaurita! Adica deloc. Nu se deschide macar...

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

NU SE POATE DESCHIDE,INTREDEVAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

hello
confirmati va rogplatile pe care le-am facut saptamana trecuta pt robi, alex h, stefania si alexia?

am dat pm la sabina.p si pisellino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

hello
confirmati va rogplatile pe care le-am facut saptamana trecuta pt robi, alex h, stefania si alexia?

Unde e o confirmare sa fie si linkurile la un loc, si ma duc eu inapoi sa vad daca mai e ceva de confirmat prin anuntare.

Pe aceasta o mai doresti?

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

Citat:

hello

Unde e o confirmare sa fie si linkurile la un loc, si ma duc eu inapoi sa vad daca mai e ceva de confirmat prin anuntare.

Pe aceasta o mai doresti?

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

da, uitasem total de ea

o sa o platesc vineri sau joi, te rog pastreaz-o

caut linkurile pt ce am platit

Mergi la inceput

robi
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=991

alex h
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=474

pt alexia
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=3756

plus produsele pt stefania, factura de la andreea nu pun link ca sunt multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Deci pana acum am un nu de la MAda.
Va rog fetelor sa va dati cu parerea

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Citat:

robi
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=991

alex h
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=474

pt alexia
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=3756

plus produsele pt stefania, factura de la andreea nu pun link ca sunt multe

cum ai putut da link-urile ca eu nu pot intra pe pagina?

Mergi la inceput