Bazar umanitar *** 45***
Raspunsuri - Pagina 26
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana l Mihaela, poate ar trebui sa facem ceva mai mult decit o simpla lista. Cumparatorul sa-si primeasca banii inapoi sau sa aleaga altceva din bazar, iar donatorul sa fie penalizat. Sa nu uitam ca nu este primul astfel de caz de la bazar. Si nici ultimul. |
da,de ce nu?
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
dicirstea spune:
Se mai poate intampla sa fie si din cauza conditiilor de depozitare de la posta, ma gandesc eu.
Eu am primit un pachet (am uitat de la cine, sincer, ca am luat de la mai multa lume) in care se mai simtea mirosul de balsam de rufe, adica miros placut, dar hainutele erau umede, dar nu ude...cum sa zic..trasesera umezeala. Daca nu le-as fi ridicat atunci de la posta se schimba imediat mirosul in cel de mucegai.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
dicirstea spune:
Intrebare intrebatoare...
Am licitat ceva de la Sabina.P, am vazut ca se interneaza pt operatie, e clar ca are nevoie de bani, este ok daca ii dau personal? (pp ca in Bucuresti e interventia) nu am vorbit cu ea daca vrea sa vin la spital sa ii dau, intreb mai intai aici, sa nu incalc vreo regula.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui dicirstea Intrebare intrebatoare... Am licitat ceva de la Sabina.P, am vazut ca se interneaza pt operatie, e clar ca are nevoie de bani, este ok daca ii dau personal? (pp ca in Bucuresti e interventia) nu am vorbit cu ea daca vrea sa vin la spital sa ii dau, intreb mai intai aici, sa nu incalc vreo regula. |
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
am dus la posta colete pentru:
-monvas
-ursuleta
-ninny
-carminabulina
-Pidana
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ana l spune:
citat din mesajul lui madyrizi pe langa faptul ca s-au pus lucruri oribile la bazar, vreau sa va spun ca sustin dreptul celor care primesc lucruri de la donatoare de a le arunca daca nu sunt in stare buna sau foarte buna. stiu cel putin 2 cazuri care au primit lucruri sub standardul de "stare buna" si, de rusine sa nu fie luate la intrebari ce au facut cu ele sau de ce nu sunt la bazar, le-au pus asa cum erau. nu vreau sa se simta nimeni atins pentru ca acele mamici nu mi-au zis de la cine le-au primit asa. deci nu stiu, asa ca nu ma intrebati. ce vreau sa spun e ca eu n-as putea sa trimit unei alte mamici lucruri urate si descrise ca fiind foarte ok. prefer sa spun defectul/ starea reala si persoana sa aleaga daca il cumpara sau nu. Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse diverse pt. Alexandru Hapaleti si alti copii am nevoie de voturi |
Mady, corect.
Insa de la o hainuta patata pina la una mucegaita e drum lung de tot.
E bataie de joc. Chiar daca distribuitorul primeste ceva neconform, dar are obligatia morala sa-l puna la bazar, macar sa anunte pe pm pe cea care cumpara despre starea reala.
Sincer, mie imi vine acum sa anulez toate licitatiile in curs. N-as vrea sa-si bata cineva joc de banii mei. Poate nu-mi permit sa cumpar de la mall, dar daca am 10 lei de dat pe ceva, mai bine ma duc la sh si cu siguranta il iau mai ieftin, dar vad si starea reala.
Repet inca odata, astfel de cazuri n-ar trebui sa existe aici, iar celor care trimit haine mucigaiate ar trebui sa li se retraga dreptul de a dona.
Iar marimile, m-am pacalit si eu de citeva ori la bazar. Pe eticheta scria mare 4-5 ani, sau 104 cm, dar ii vin fetei mele la nici 2 ani. Nu e vinovata cea care a trecut marimea de pe eticheta, producatorul e vinovat aici.
hainute de vanzare
ancadragoman spune:
Hello ,va multumesc mult de tot pentru urari
Fetelor vin la voi cu o problema ,stiti toate ca,cazul lui Marius Andrei a fost scos de la umanitare din cauza ca nu se dadeau datele la timp.As vrea sa imi asum eu raspunderea pentru acest copil care merit acest lucru si vreau sa stiu daca voi ati fii deacord sa il reintroducem la bazar in cazul in care o sa fie aprobat.
Va pup si va multumesc
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
ellinia spune:
Nerantula, cat de mici sunt umerasele? Adica sunt numai pentru bebei? Eu nu prea am umerase ptr hainutele lui Stefan care are 5 ani jumate, ii mai labartzez camasile pe umerase obisnuite . Mi-ar prinde bine niste umerase mici, n-am reusit sa cumpar niciodata din vreun magazin.
Referitor la hainute care arata rau, am patit-o si eu de multe ori si ori erau niste carpe- si nu de putine ori am dat mult pe ele, nu cativa banuti, sau pur si simplu erau murdare, negre pe la maneci, patate, etc.
Cu masurile am patit-o si eu, chiar si eu am indus pe cineva in eroare , fara intentie, am pus gresit o marime la o pereche de pantofi.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
adablackcat spune:
Eu nu inteleg de ce nu se dau nume? Sa se stie dom'le de la cine e de luat si de la cine nu... Eu nu pun haine nici patate, nici murdare, nici uzate. Sunt purtate de ai mei pitici, dar putin, ca ei cresc si raman mici. Vreau nume! PLS!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
diana2242 spune:
Salut tuturor.Da mai spune-ti fara nici o suparare despre cine este vb cu hainutele murdare,patate,mucegaite si eu am mai primit uneori cate unele cu cate o pata dar eu cu vanish le scot pe majoritatea si asa ca si ce am eu de dat le verific bine si aplic vanish ul pt ca se intampla sa se mai pateze sunt copii si stiu ca multe mamici nu folosesc nimic decat detergent obisnuit si cu ala nu ies petele asa ca eu o fac.pupici.mai am de platit cate ceva stiu dar nu am cu ce sotul tot nu a luat salariul le platesc cat pot de rpd.
va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel