Bazar umanitar *** 45***
Raspunsuri - Pagina 25
ana l spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sabina.p De maine nu stiu exact cat voi sta in spital cu Alexia ,nu voi putea face confirmari. Va rog sa solicitati pe PM confirmari,dar nu va voi putea confirma pana la intoarcere Va multumesc pentru intelegere |
Am cerut si eu o confirmare pe PM. Sper ca n-ai uitat de ea. Poate reusesti sa o faci pina pleci. Cumparatoarea e noua la bazar si trebuie sa o pastram aici.
hainute de vanzare
ancadragoman spune:
VA MULTUMESC FETELOR PTR URARI ,NU AM PUTUT INTRA PANA ACUM CA VINERI SOTUL MEU M-A RAPIT SI M-A DUS LA MUNTA CADOU DE ZIUA MEA
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
RHYANNA spune:
SORRY FETELOR ca va deranjez cu o asemenea problema
cred ca in capitolele precedente parca nerantula a mai deschis acest subiect
calitatea ,mirosul si decolorarea hainelor primite
am primit in aceasta luna un colet ce continea haine ce erau mucegaite si nu am mai putut scoate petele de mucegai de pe ele daramite sa imbrac copilul!!!!!!!!
nu stiu daca vi s-a mai intamplat imi vine sa o las balta cu bazaritul,pentru ca nu e prima data cand mi se intampla ,am mai pasat-o si eu fara sa vada sotul care vede ca o parte importanta de bani pleaca spre haine pe care SARAH nu le imbraca
de dfata aceasta el a adus coletul si l-a desfacut (avea floare de mucegai)
sorry
sper sa-mi treaca
nu vreau sa renunt pentru ca e pentru copii
chiar daca SARAH nu le imbraca CA E MOFTUROASA de felulei
iertati-mi supararea
voi licita macar de la fetele de la care luam di din bazarul vechi(daca o voi mai face)
dar sa stiti ca nu scapati de mine
vom mai sta de vorba
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui RHYANNA SORRY FETELOR ca va deranjez cu o asemenea problema cred ca in capitolele precedente parca nerantula a mai deschis acest subiect calitatea ,mirosul si decolorarea hainelor primite am primit in aceasta luna un colet ce continea haine ce erau mucegaite si nu am mai putut scoate petele de mucegai de pe ele daramite sa imbrac copilul!!!!!!!! nu stiu daca vi s-a mai intamplat imi vine sa o las balta cu bazaritul,pentru ca nu e prima data cand mi se intampla ,am mai pasat-o si eu fara sa vada sotul care vede ca o parte importanta de bani pleaca spre haine pe care SARAH nu le imbraca de dfata aceasta el a adus coletul si l-a desfacut (avea floare de mucegai) sorry sper sa-mi treaca nu vreau sa renunt pentru ca e pentru copii chiar daca SARAH nu le imbraca CA E MOFTUROASA de felulei iertati-mi supararea voi licita macar de la fetele de la care luam di din bazarul vechi(daca o voi mai face) dar sa stiti ca nu scapati de mine vom mai sta de vorba |
of,tare neplacut!
mai in legatura cu acest aspect,eu cred ca ar trebui facuta o lista cu cei care pun astfel de lucruri la bazar si sa nu se mai accepte!
tinand cont ca tot ceea ce se face aici este in scop umanitar,iar cei care cumpara,nu o fac ca nu ar avea bani sa-si cumpere din magazin,ci ca sa ajute o persoana care,chiar are nevoie de acesti banuti,mi se pare imoral sa mai primeasca si astfel de lucruri!
iar in legatura cu masuratorile,va rog mult,cele care se pricep mai bine,explicatimi si mie cum ma masurati:luati de buna,masura fcauta din capatul metrului,de la bucatica aceea de metal sau imediat dupa metal de la cifra 1?
am primit pm-uri,in care mi se spunea cu parere de rau,ca produsul este mic sau mare,in ciuda faptului ca eu am dat masuri!
si ma simt tare rau!
multumesc!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
ana l spune:
Rhyanna, scrie numele aici, sa stie toata lumea de cine sa se fereasca.
Calificativele de la nume, uneori nu sunt deloc verificate.
Mihaela, poate ar trebui sa facem ceva mai mult decit o simpla lista. Cumparatorul sa-si primeasca banii inapoi sau sa aleaga altceva din bazar, iar donatorul sa fie penalizat. Sa nu uitam ca nu este primul astfel de caz de la bazar. Si nici ultimul.
hainute de vanzare
diannaalex spune:
Imi pare rau sa aud ca se intampla astefel de lucruri ca se pot pune la vanzare astfel de lucruri si ca pot exista astfel de oameni care isi bat joc de ceilalti si mai ales ca din cauza asta cel mai mult vor suferi copii. Trebuie facut ceva ca sa nu mai existe astfel de cazuri
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Nerantula spune:
citat din mesajul lui RHYANNA cred ca in capitolele precedente parca nerantula a mai deschis acest subiect calitatea ,mirosul si decolorarea hainelor primite |
Doar pentru acuratete, nu eu am patit-o cu lucruri mucegaite, doar starea catorva m-a facut sa fiu muuuult mai selectiva si sa cer mai multe detalii inainte de achizitie.
Imi pare rau :(
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
AMR 3 saptamani !!
madyrizi spune:
pe langa faptul ca s-au pus lucruri oribile la bazar, vreau sa va spun ca sustin dreptul celor care primesc lucruri de la donatoare de a le arunca daca nu sunt in stare buna sau foarte buna.
stiu cel putin 2 cazuri care au primit lucruri sub standardul de "stare buna" si, de rusine sa nu fie luate la intrebari ce au facut cu ele sau de ce nu sunt la bazar, le-au pus asa cum erau.
nu vreau sa se simta nimeni atins pentru ca acele mamici nu mi-au zis de la cine le-au primit asa. deci nu stiu, asa ca nu ma intrebati.
ce vreau sa spun e ca eu n-as putea sa trimit unei alte mamici lucruri urate si descrise ca fiind foarte ok. prefer sa spun defectul/ starea reala si persoana sa aleaga daca il cumpara sau nu.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse diverse
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
sweetyana spune:
imi pare rau pt ce citesc... si-mi pare mai rau ca nu spune despre cine este vb.
si eu am patit-o la fel ca multe altele,.. dar eu am avut curaj si am spus numele persoanei.. am primit leaganul electronic de la andreea2009 murdar si cateva hainute bonus care i-am multumit pt ele dar miroseau a sfoiag. le-am spalat si au fost ca noi.... vreau sa precizez faptul ca am avut curaj si am spus sa stie si alte persoane ce anume cumpara si de la cine.
asa ca rhyanna te rog sa spui numele persoanei, sa stim si noi de la cine ce cumparam.. si cam de cine ar trebui sa ne ferim
sau daca , cumparam de la aceea persoana ceva ce ne place sa stim la ce sa ne asteptam.
Doina mami de fete Andrada Erika si de Cristina Anamaria (06.09.2005)
Nerantula spune:
Are cineva nevoie de umerase pentru hainute bebe?
Sunt si pentru pantaloni, si pentru rochite ..
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
AMR 3 saptamani !!