Ghiocei de Martie-Aprilie***252***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Apropo de pupat cu fortza, pentru cine are rabdare sa citeasca:
http://temepentruacasa.wordpress.com/2010/09/21/institu#539;ia-copilariei-copilul-ca-obiect-afectiv-de-john-holt/
Eu spun ca merita de citit!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever

Da, am scris si eu candva despre asta. Si, faza funny, tin minte cand am lucrat la un volum Calinescu ca si nenea asta critica atitudinea de lipitoare a unor "cucoane" (in 1947!), spunand ca asa isi satisfac dorinta, nu iubesc cu adevarat.

Mie mi se pare un mini-viol chestia asta...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Foarte adevarat Ilinca, parca m-am vazut pe mine la varsta copilariei, cand aveam oroare pur si simplu de cei care veneau vijelios spre mine sa ma pupe am si acum in minte imaginea unei tanti maaare, de care fugeam mancand pamantul numai cand o zaream (aia ma pupa cel mai apasat...bleah!)

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea
Asa ne-am "serbat" azi implinirea unui an jumate! Pupam colegii sarbatoriti (Iulia, Ian, Alexandru,Izia, Ana, Mara, Medeea) si le uram la multi ani si sa aiba parte de tot ce-i mai bun in viata!

La multi ani!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Cati, aici majoritatea copiilor merg la 3 ani la gradi, pt ca mamele au dreptul sa stea cu picii 3 ani acasa. Eu nu cred ca pierde nimic. Important e sa aiba contact cu alti copii si pana atunci.

Eu nu-mi permit sa fac asa usor selectie la mamici ca n-am contact cu prea multe. Una din ele cam tipa la copil, dar nu-l ameninta, nu-l loveste, sper sa se domoleasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Apropo de pupat cu fortza, pentru cine are rabdare sa citeasca:
http://temepentruacasa.wordpress.com/2010/09/21/institu#539;ia-copilariei-copilul-ca-obiect-afectiv-de-john-holt/
Eu spun ca merita de citit!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever

mie mi se pare extremist articolul; de atatea ori vorbeste despre copil intr-un mod in care i-as suci gura la spate.......; sigur, nu e vorba de strainii care n-au ce cauta sa-si lase balele pe copilul meu, dar sa ajungi sa spui ca facem copii doar ca sa ne "folosim de ei" si sa compari acest "folosit" cu femeile folosite de barbati ca obiecte sexuale.... e aberant;
am retinut ideea de baza, dar eu tot o sa-i mai fur cate un pupic lu' mutzu chiar si cand nu vrea, si tot o sa-l smotocesc, si n-o sa consider ca-l folosesc absolut deloc (chiar imi provoaca sila exprimarea aia si tind sa cred ca cine a scris nu are copii, sau a pastrat o anumita distanta "regulamentara" fata de ei), ci doar ca-l ador si vreau sa-l inconjor cu dragoste; si sincer, eu n-am vazut pana acum sa fie mutzzu deranjat de alintatura mea; a da, mai am momente cand il intreb "imi dai un pupacios?" si el da din cap ca Nu... si atunci NU ramane, doar ca-si face mila si-mi mai intinde un piciorus sa-l pup pe labuta (asta e compromisul lui)

edit: eu am vorbit aici doar de relatia mea cu mutzu (ca asa am inteles ca nici parintii nu au voie sa intre in spatiul copilului); cand vine vorba de straini, cum spuneam si mai sus, sa-si pastreze balele pentru ei, ca pe al meu nu o sa-l pupe-n veci cu forta nimeni in lumea asta; si nici n-o sa-l traga de obraji cum pateam eu cand eram mica!!!!!!!! ei uite ce bine a picat articolul asta, ca e fix invadarea spatiului si tampenia pe care au pretins-o socrii de la copilul meu, sa se lase pupat si dragalit si ciupit cu forta ca sa-si faca ei "Doza" de fericire cu nepotul!!!!!!!!!
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

alina, noi avem periute de vreo 5 feluri, inclusiv din aceea de pus pe deget. Tot am cumparat in speranta ca o accepta vreuna. Nici macar nu le rodea, desi el roade tot ce prinde. Dar de un timp am inceput cand ma spal pe dinti sa ma plimb prin casa dupa el. Si uite asta a devenit interesant ce fac eu si a vrut sa i-o dau pe a mea. I-am zis ca nu se paote, dar are si el una. Si incet incet ne-am imprietenit cu ea. Nu ma lasa sa-l spal, daca apuc sa dau cu peria 2-3 secunde e mare lucru, dar tot e ceva fata de inceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui elena.elena

Citat:
citat din mesajul lui novus

Hello !!

Am vazut pozele cu Sophihi care e dementiala !!

Am admirat-o si pe Timeea cea frumusica si cocheta !!!

In sfarsit astazi ne-am intalnit cu Aditapop si cu Razvan care e un frumusel Prea mult nu am stat noi de vorba pt ca picii aveau activitati diferite dar o sa avem vreme, elena.elena sa viit si tu ca am inteles ca esti maestra si in ale gatitului asa ca vrem retete si idei sau daca aduci mancarea de-a gata e si mai bine

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Ha, nici o problema, eu aduc mancarea si voi dati cafeaua gata luni sau marti la 5 toata lumea la locul de joaca!!

http://www.albumdefamilie.ro/cont/elenamitro/

OK !! Noi mergem de la 4 sa ocupam o banca !!
Abia astept sa ne intalnim
Si daca vrei sa cunosti rapid inca o parte din gasca de mamici hai la Sovata wkd urmator !! ce zici ??

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui Kea
Asa ne-am "serbat" azi implinirea unui an jumate! Pupam colegii sarbatoriti (Iulia, Ian, Alexandru,Izia, Ana, Mara, Medeea) si le uram la multi ani si sa aiba parte de tot ce-i mai bun in viata!

La multi ani!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Si de la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Dyana, ce sa zic, eu imi aduc aminte cand ma deranja si din partea maica-mii pupaceala prea multa...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Si noi avem o periuta degetar care o molfaie Alexandra cand o prinde
Din acelea de oameni mari dar pt pici de unde ati luat ?

Mergi la inceput