Ghiocei de Martie-Aprilie***252***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Novus, eu pe toate le-am luat de la dm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Novus, eu pe toate le-am luat de la dm.

Keutu cheliutu

mersi o sa ma uit si eu

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Noapte buna fetelor !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Si noi avem o periuta degetar care o molfaie Alexandra cand o prinde
Din acelea de oameni mari dar pt pici de unde ati luat ?

gasesti in orice hipermarket, noi am luat ultima data din DM.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Fug si eu sa dau lapticul si apoi ma culc!
Mona te lasam singurica se pare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Nu pot sa merg la culcare pana nu zic si eu:

La multi ani,Keutu, Iulia, Ian, Alexandru, Izia, Ana, Mara, Medeea! Sa fiti sanatosi, fericiti si sa continuati sa aduceti bucurie in sufletele celor dragi!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Nu pot sa merg la culcare pana nu zic si eu:

La multi ani,Keutu, Iulia, Ian, Alexandru, Izia, Ana, Mara, Medeea! Sa fiti sanatosi, fericiti si sa continuati sa aduceti bucurie in sufletele celor dragi!

Da, si eu, chiar daca e trecut de miezul noptii, urez acum "La Multi Ani!!"
Dyana, io cred ca n-ai citit cu sange rece tot articolul, ca pana la urma ai sintetizat exact ce spunea autorul ("daca mutzu spune NU, pupacitului, atunci NU ramane"). Ideea e ca au si copiii dreptul sa "puna distantza", sa nu fie in pase pupacioase, sa tzina la spatiul privat etc, asta in primul rand fatza de straini, care sub nicio forma n-ar trebui sa "giugiuleasca" un copil decat daca acel copil se arata disponibil, are intitiativa- gen intinde bratzele sa fie luat in bratze (daca mama copilului e de acord) dar si fatza de rude, chiar si parinti.
Maica-mea de ex. nu lasa pe nimeni sa ma sarute, nici macar rudele (bine, nu sarea ca o tigroaica, avea ea metodele ei subtile de a ma sustrage cu succes) in schimb imi amintesc un obicei enervant de-al ei, asta prin pubertate/ adolescentza. Ne certam "ca chiorii", ca atunci au inceput divergentze, conflicte pe diferite teme. Si io ramaneam suparata, enervata, inciudata...la care maica-mea brusc:"gata, hai sa ne impacam, da sa te pup!". Bai, innebuneam, ce naiba, mie dupa o cearta nu-mi vine sa pup "agresorul", trebuie sa treaca ceva timp sa scap de resentimentele de moment, trebuie sa "rationalizez" impacarea, sa devina clar cine a avut dreptate si cine nu, cine cu ce a gresit...nu pot sa sar hop-tzop cu pupaturi. Ei, maica-mea nu intelegea nicicum si daca nu vroiam s-o las sa ma tzuce iesea o tragedie asa ca intotdeauna cedam shantajului ei sentimental, dar fierband de nervi ca nu intelege un lucru atat de simplu:" no giugiuleala right after cearta!!"
Asa ca o fi copilul meu, dar eu una n-o sa-l pup "cu de-a sila". Nici n-o sa-l stresez sa stea cuminte sa-l imbratzisheze/ pupe vreo rudenie cand n-are chef, numa ca "asa e frumos si sa nu supere pe tanti".

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela78
Fetele "cu experienta", cu ce mai faceti muffins?

cu stafide

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Dau o stacana de cafea( pentru Ilinca un cavei).

Asa-mi place ritualul asta al nostru de dimineata: Andrei isi bea laptele, eu imi verific mailurile, citesc nitica presa si arunc un ochi la voi...Afara e o ceata densa, in casa e cald si bine, bebe miroase a bebe...ce mai, un inceput frumos de zi!

Eu inca n-am citit articolul respectiv, dar nici eu n-am de gand sa-mi asaltez copilul cu efuziuni sentimentale vrea-nu vrea.Desigur ca-mi place sa-l pup si sa-l dragalesc, dar cateodata n-are chef si il las in voia lui, pentru ca ma stiu prea bine pe mine cum sunt.Eu am o rezerva serioasa fata de pupaturi si imbratisari, nu ma omor deloc dupa ele, mai ales cand este vorba de persoane nu prea apropiate. De exemplu, am oroare de reintoarcerea la scoala dupa o vacanta sau dupa sarbatori, cand toata lumea pupa pe toata lumea, as sari bucuroasa peste momentele alea. Nici chiar cu persoanele apropiate nu sunt genul foarte afectuos la nivel gestual,dar asta nu inseamna ca nu le iubesc, asa ca sper ca o sa stiu sa interpretez "semnalele" de confort/disconfort transmise de Andrei si sa nu-l agasez cu manifestari prea fervente ale iubirii mele, cand nu este cazul.

Adrisimo, ce mai face Dragos? Ia sari cu un raport!

Mergi la inceput