Ghiocei de Martie-Aprilie***252***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata,

vin cu cafeaua fierbinte pentru tufetele mele dragi
intai spun repede sa nu uit: novus - eu cumpar de la marmacie periute de 4-24 luni; cele degetar nu ne plac defel

la multi ani sarbatoritilor de ieri:Keutu, Iulia, Ian, Alexandru, Izia, Ana, Mara, Medeea multi multi

noi suntem rau si foarte rau
de la atata mers la doctori (mai precis - zilnic) am mai colectat niste virusi ca acum avem viroza amandoua. Aseara eram la urgenta sa vad daca ne interneaza sau nu ca incepuse sa faca febra mare si de respirat pe nas -nici vorba, pe gura - greu, de mancat - mai nimic; i-au facut analizele, ca initial s-a crezut ca au aparut complicatii la vechea infectie si cand ne pregateam sufleteste de branule si alte alea am primit rezultatul si problemele noi sunt de origine virala
sunt terminata psihic

ieri am apucat sa ma duc la sedinta cu parintii si am aflat ca au inceput optionalele, adica engleza, sport, pictura. Pentru sport au o sala amenajata cam cum povestea kea (ca de vazut, n-am apucat). La pictura - am vazut "operele" ca tocmai avusesera ieri - au desenat cu degetelele cu culoare portocalie in conturul trasat inainte al unei frunze - nu pot sa spun cum mi s-a topit inima cand le-am vazut.

si... nu mai stiu ca vroiam sa mai spun ca nu-s tocmai coerenta

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, cinci luni si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

vin repede si cu meniul de astazi:

9-Lapte cu cereale Tartine cu unt si miere
11-Fructe asortate
12.30-Cartofi frantuzesti Ostropel de pui
Trigoane cu mere
16-Iaurt natural Saleuri de casa

ieri am ajuns la gradi la 16.30 - nu pot sa va spun cum mirosea acolo a muffinsi

cica vom primi regulat poze cu copii de la gradi sa avem amintiri si de acolo - cum se joaca, cum mananca, cum dorm...

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, cinci luni si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Neatza!O cafeluta gasesc pe aici?
Pupicei multi!

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena.elena spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

OK !! Noi mergem de la 4 sa ocupam o banca !!
Abia astept sa ne intalnim
Si daca vrei sa cunosti rapid inca o parte din gasca de mamici hai la Sovata wkd urmator !! ce zici ??

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

[/quote]Nu pot draga ca am de mers la nunta! Si maine si sapt viitoare!!!

http://www.albumdefamilie.ro/cont/elenamitro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena.elena spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Si noi avem o periuta degetar care o molfaie Alexandra cand o prinde
Din acelea de oameni mari dar pt pici de unde ati luat ?

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Draga mea la farmacii (remedia de ex sau sensiblu) gasesti periuta si pasta de dinti speciala, noi avem de cateva luni sa vezi ce s spala Eva pe dinti, pune periuta sub apa si apoi o suge

http://www.albumdefamilie.ro/cont/elenamitro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

gianina offff .. multa sanatate, sa treaca repede

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
Adrisimo, ce mai face Dragos? Ia sari cu un raport!

multumesc de intrebare! multumim lui DD ca e f bine, mananca, doarme, se joaca, invata cuvinte noi(bolboroseste pe limba lui), activitati noi,intelege tot ce ii zicem dar face numai ce vrea, se cocoata pe toate mobilele,pe tv, se baga peste tot unde nici prin cap nu imi trece ca ar incapea...sunt indragostita de el il pup mereu,il mananc din priviri, incerc sa imi folosesc tot timpul meu liber de dupa serv pt el fiindca simt ca nu ii acord destula atentie si mi se pare ca nu e la nivelul celor de varsta lui si imi zic mereu ca pot sa fiu o mama mai buna.

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Gianina, imi pare rau de voi... Tare rau...

Si eu am mai acumulat o noapte de nesomn, asadar... nu mai stiu cum sa fac!!! Mucii curg, de tusit tuseste, febra face numai noaptea, cand se trezeste si plange si imi arata ca o doare capul... si azi noapte traiam niste scenarii horror in care ma intrebam daca nu cumva are fata mea ceva mai grav si nu niste banali canini care cresc, daca eu nu sunt suficient de atenta cu ea, etc.... Deci, un bun fond sa tot dormi! NOOOOT - Vorba lui Borat!

So, bagati aici cisterna de cafea, ca v-oi multumi intr-o buna zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

deci citesc cu drag, n-am apucat sa zic wellcome lui elena.elena!

si sa o intreb: what took you so long?!

Mergi la inceput

georgiana offff.....va doresc multa putere sa treceti peste perioada asta grea.

edit: f f frumoasa ultima postare a ta
dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput