Ghiocei de Martie-Aprilie***252***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Anaan

Mai nou Alexandra se trezeste pe la 7,30, la 12 se retrage pt somnul de frumusete care dureaza max 3 ore si apoi dupa o zi plina de activitati se culca la max 22 mai nou chiar 21,30, ma declar multumita !
De 2 zile mananca cu pofta gulii umplute , cred ca stie ea ce stie
Oare ce am mai putea sa-i facem asa chestii umplute ca vad ca-i plac !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Era sa uit sa va zic ce a mai degustat astazi Alexandra : ciocolata Kinder , Pisi manca asa ceva si ea a liat din pachet o bucatica din acea invelita in hartie si tot molfaia la ea, cand i-am dat ambalajul la o parte si am servit-o convinsa fiind ca ma refuza, a muscat cu pofta din ea , a degustat si a mai cerut , i-am mai dat ff putin si l-am atentionat pe Pisi ca pana peste un an sa manance ciocolata in camara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

De 2 zile mananca cu pofta gulii umplute , cred ca stie ea ce stie

Ioi, il mananca pe al meu cu fulgi cu tot! Se impune o schimbare rapida de meniu!(da' idei culinare n-am deloc in ultima vreme)

N-ai vorbit cumva cu Ina? Oare ce-i cu tacerea asta luuunga?Ea ne salva si din impasurile alimentare, ca venea cu niste propuneri

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Ba am incercat sa o contactez, am sunat-o , i-am trimis si sms, nu stiu zau ce e cu ea , sper sa fie totul ok ca nu a dat nici un semn de cand s-a intors din concediu !!

Inaaaaaa unde esti ??????????

Mergi la inceput

Cu ciocolata am comis-o si eu! I-am dat in supermarket un baton de Milky Way sa se joace cu el, cat faceam noi cumparaturile. La un moment dat mi s-a parut suspect de cuminte: domnul desfacuse o parte din ambalaj si manca senin ciocolata. Nu va mai spun despre urletele care au invadat magazinul cand i-am luat corpul delict...pe care i-l daduse geniala lui mama...

Mergi la inceput

Am vorbit azi cu Olga, erau la aerosoli !!

Vai ce m-as mai duc si eu la mare, macar o saptamana , daca nu fie si la munte, concediu sa fie !!

Mergi la inceput

Olga cand se intoarce?Mai ajung la Sovata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna seara fetele mele dragi
Sa ma iertati ca n-am mai intrat pe la voi dar am fost in ultima vreme , da rau de tot, ca nici la wc nu ma duceam toata ziulica.....da muncile mele au dat roade bune, am beciul plin de castraveti , gogosari in div feluri, ardei , zacussca...etc, mai am gogonelele si varza si gata

Fetele din Bucuresti, aveti idee de unde pot lua si eu portite pt scara interioara?????? da fara Ikea, ca-i aproape 300 lei una si mie imi trebuiesc 3....nu-mi permit asa sume

Pe 6 face fata 1 AN, pe 9 luam turta.Cu ce trebuie sa ma pregatesc??? Facem in casa la noi, cu nasii si fratii......
Cam ce anume sa pun pe tavita???...Daca ai fac tort pe 6 mai trebuie sa-i fac si pe 9??Cadou pt nasi...daca aveti ceva idei, v-as fi recunoscatoare, ca eu chiar nu stiu ce sa iau unor oameni care au de toate ( sa nu-mi spuneti de icoane sau altceva bisericesc, ca nu suntem genul...nici ei)

Inca ceva....cum fac si eu desene pe pereti??????? parca Maria_k are peretii pictatiStiu ca a dat ea un site de unde le-a luat, poate stiti vreuna din voi, ca Maria este scumpa la vedere

Sper sa nu va fi stresat cu atatea intrebari intr-un singur mesaj, daca da, imi spuneti si-l fac in doua

Va pup

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Olga cand se intoarce?Mai ajung la Sovata?

Ajunge cum sa nu !! Vine duminica seara inapoi, asa ca are vreme sa schimbe bagajele, sa lase tricourile si pantalonii scurti acasa

Mergi la inceput

Simina, cu turta nu stiu cum e , ca la noi nu se face asa ceva, dar ma gandesc ca un tort nu strica, nu ?!
Pe tava ii pui chestii care sa simbolizeze ocupatiile,preferintele ei in viata se zice : carte, pix, ruj, parfum, ac si ata , card sau bani, bijuterie, oglinda, iconita, si ce mai considerati voi de interes pt ea
Cu nasii iar nu stiu cu sa procedezi, la noi nu se practica nici asta !

Deja faceti un an ??!! moamaaa ce trece vremea ! parca acum erau valuri pe aici cu morcovii pt tine

Mergi la inceput