Ghiocei de Martie-Aprilie***252***
Raspunsuri - Pagina 15
novus spune:
Gata, fug la !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Neata !!! Haideti la o cafea !!
Tot singura vorbesc ??!!
anamariame spune:
Merge la fix o cafeluta, caci eu nu am reusit sa imi fac. Dupa trezire am spalat un pui de tara sa il pun pe foc pt ciorba si m-am trezit cu o galeata de apa pe picioare. S-a desprins nu stiu ce surub de la scurgere si toata apa a curs pe jos. Nu mai spun ca am parchet in bucatarie si acum is stresata sa nu fi ramas vreun coltisor nesters si sa se umfle parchetul Tu ce faci? Dar Alexandra? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
Anaan spune:
Buna dimineata!
Anamariame, original inceput de zi!Cum azi noapte a dormit H cu Andrei, eu n-am rezistat si m-am uitat la niste seriale (m-am culcat la trei) si acum sunt adormita rau...da' las' ca-mi trece!
Cum e vremea pe la voi?
Floric o fi fost la nunta, ca am cam pierdut sirul evenimentelor. Eram curioasa: cu toca sau fara toca?
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
anamariame spune:
Ce seriale ai urmarit?Eu ma uit la Weeds pe vplay, numai ca se incarca tare greu in ultima vreme.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Ce seriale ai urmarit? Eu ma uit la Weeds pe vplay, numai ca se incarca tare greu in ultima vreme. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Grey's Anatomy, House M.D, Private Practice - primele episoade din noile sezoane; am avut o noapte medicala
Weeds e chiar fain, eu il urmaream pe HBO Comedy, dar n-am vazut toate sezoanele, asa ca mi-ai dat o idee de pierdut noptile
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Bianca2503 spune:
Neata,
Si voi cu serialele? Eu sunt la seris 5 din "24". Nu stiu de ce m-a prins asa de tare serialul asta. Imi place mie de un actor de acolo. MI se pare sexos rau de tot
Bianca2503 spune:
Si sa nu radeti de mine ca am zis ca imi place de un actor. Asa sunt eu mai naiva. Cand eram mica am fost indragostita de Saber Rider, Mark din Sandy Belle si de....Iisus din "cartea cartilor". Am si plans cand l-au rastignit.
novus spune:
Noi am fost pe afara la cumparaturi si acum Alexandra doarme si eu ma tot gandesc ce sa-i dau ca vad ca s-au facut galben verzui mucii ei si s-au ingrosat ce recomandati ?