Ghiocei de Martie-Aprilie***252***
Raspunsuri - Pagina 16
cativ13 spune:
buna!raportez copil cu febra, 38.3, nu mai mult inca. nu-i scade decat dupa supozitor cu paracetamol, restul siropurilor sunt apa de ploaie pt ea. sunt nedormita, ingrijorata si neputincioasa...in alta ordine de idei, las o felie de tort si o sampanie pt ca azi serbam 5 ani de casnicie
ma lasa bateria. revinFiica Ploii
ramona7575 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 Neata, Si voi cu serialele? Eu sunt la seris 5 din "24". Nu stiu de ce m-a prins asa de tare serialul asta. Imi place mie de un actor de acolo. MI se pare sexos rau de tot |
Aha, si eu m-am uitat la "24", super-serial, am rams tot la seria 5 desi am si celelalte serii in computer nu mai am timp sa-l vad. Seara ma uit la dr.oz
Anaan spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 Neata, Imi place mie de un actor de acolo. MI se pare sexos rau de tot |
Care-i ala?
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 Si sa nu radeti de mine ca am zis ca imi place de un actor. Asa sunt eu mai naiva. Cand eram mica am fost indragostita de Saber Rider, Mark din Sandy Belle si de....Iisus din "cartea cartilor". Am si plans cand l-au rastignit. |
( Iarta-ma, Bianca, dar chiar nu ma pot abtine...)Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
cativ13 spune:
novus, nu stiu ce sa ii dai la zambarici pt nasuc...noi suntem tot la ser si la apa de mare...eventual vibrocil o sa mai punem daca sse-ngroasa gluma. eu ma uit la gossip girl![]()
![]()
pana ma fac mare...ma uitam la dr house dar m-a prin asta si acum il dau gata, apoi ma intorc la prima iubire
Fiica Ploii
Bianca2503 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Care-i ala? Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Pai imi place de Carlos Bernard aka Tony Almeida. Nu ma intreba de ce, dar am vise eroice cu el.
Anaan spune:
| citat din mesajul lui novus Noi am fost pe afara la cumparaturi si acum Alexandra doarme si eu ma tot gandesc ce sa-i dau ca vad ca s-au facut galben verzui mucii ei si s-au ingrosat ce recomandati ?www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Un aparat cu aerosoli ar fi bun acum, sa nu se agraveze problema. Daca nu,pus ser, aspirat bine nasul, pusa apoi cate o picatura de Vibrocil in fiecare nara, asteptat 15 minute, eventual aspirat iar, pus Colargol. Mie asa mi-a zis o asistenta de la pediatrie. Eu Colargol n-am gasit, aparat cu aerosoli n-am, asa ca ne-am chinuit cu mucii aia vreo cinci zile si am ajuns si la antibiotic

Anaan spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Bianca2503
Pai imi place de Carlos Bernard aka Tony Almeida. Nu ma intreba de ce, dar am vise eroice cu el. |
O, da, da...
ramona7575 spune:
| citat din mesajul lui cativ13 buna! raportez copil cu febra, 38.3, nu mai mult inca. nu-i scade decat dupa supozitor cu paracetamol, restul siropurilor sunt apa de ploaie pt ea. sunt nedormita, ingrijorata si neputincioasa... in alta ordine de idei, las o felie de tort si o sampanie pt ca azi serbam 5 ani de casnicie ![]() ![]() ma lasa bateria. revin Fiica Ploii |
Nu esti singura care nu a dormit bine, nu stiu ce are copilul asta ca innebunesc, la 3 da desteptare si o tine intr=o foiala pana la 5:30

. Daca-l iau in pat cu noi, nu mai plange dar se foieste non-stop... deci nu e de la dinti desi are gingia de jos inflamata. Nu mai stiu ce sa fac ca sunt zombi rau... cred ca diseara ma mut in sufragerie sa nu-l mai aud foindu=se si maraind...
Bianca2503 spune:
Robert nu zice ca nu se cunosc![]()
El stie ca mie imi plac barbatii cu chelie sau aia cu parul lung si cret. Extremele!