Ghiocei de Martie-Aprilie***252***
Raspunsuri - Pagina 13
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui elena.elena
|
Nu poti sa scapi spunand ca "ai de mers la munte"?
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cativ13 Neata! tuseste Piti . dam prospan, la indicatia dr. cu iubirea asta...e greu. fi-mea e catalogata drept padureata sau salbatica pt ca nu face "pa", nu da obrazul la pupat si nici pup la cerere. nimanui. nici B nu e afectuos si mi se pare corecta atitudinea lor. daca nu te cunosc, nu te plac, de ce ma obligi sa te iubesc? Fiica Ploii |
Nici Adela nu face "pa" decat cand vrea. Nu-sh cu cine semana asa selectiva. Cu "pupi" e si mai si, tot cand vrea... Vine si ne pupa, in special dimineata. "La cerere" Intinde obrajorul, daca sunt tati/nasha/mamaie/tataie (altii sa-si pun pofta-n cui), iar la mami intinde botetzul si zice "m(o)aaa". Bine... nici eu nu primesc "pupi" mereu... dar am sanse mari.
Sunte geloasa! I-a zis si lui tati "iubi".
Acum se catzara pe cuptorul ei cu microunde (de jucarie) ca sa ajunga la televizor... hmmmm.... si Costin vrea comoda TV joasa... nu prea vad cu oki buni kestia asta... recunoasc ca arata bine... poate facem upgrade la televizor.
Anaan spune:
Salutare!
Ilinca, ai gasit vreo solutie?
Eu am avut meditatii, a reinceput sezonul, usor nu mi-e, da' trebuie.
Faza zilei: eu scriam ceva la PC si Andrei se juca prin camera; la un moment dat il aud:"Dei-dei, Dei-dei", nu i-am dat atentie, ca eram concentrata acolo, copilul insa ii dadea inainte; cand m-am uitat la el, m-am topit toata, gasise o poza cu el de la botez si o pupa de mama focului si zicea "Dei-dei"...
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
denisamada spune:
Pupam si noi Dei-dei-ul!
Jurnal de amenajari: biblioteca e pe pozitii, pot sa o umplu... mai trebe usile, dar alea or sa mai dureze...
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Mda, probleme la orizont cu intalneala pentru noi Eu pana acum am verificat pe "mersul trenurilor" doar cu ce mergem (BM-Razboieni, schimbat tren; Razboieni- Tg. Mures). Acum intru pe site sa vedem cu ce ne intoarcem. Personal Tg Mures-Razboieni, apoi accelerat Razboieni-BM. Cand ma uit mai bine, in drepul personalului scrie "nu circula". Nu circula sambata si duminica! Mai sunt 2 personale dar care nu se incadreaza sa prindem acceleratul. Si vreo 2 de-ar trebui sa ajungem in Razboieni pe la 6 dimineatza si sa astepam freo 9-10 acolo acceleratul spre BM! No, thanks!! Ce ne facem? Tufetele din Mures nu mai intra sa spuna daca sunt ceva autocare Tg. Mures-Razboieni astfel incat sa prindem trenul de 15.27?.. In plus noi ajungem la Tg. Mures vineri ori la 12.30 ori pe la 14 (depinde ce legatura prindem); ma indoiesc ca va fi cineva ajuns deja la Sovata ca sa vina sa ne culeaga ca pe niste oi ratacite, nu? Si-atunci as vreasa stiu daca sunt ceva curse Tg. Mures- Sovata si cum ajung la Edelweiss...E mare Sovata asta, ca nu-mi amintesc din pruncie?:))) mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 1 AN+4 luni Manole forever |
Ilinco pe duminica nu-i bai va ducem noi la Razboieni iar vineri sper sa ajungem in jur de 14 in Tg Mures sa va culegem deci e rezolvata si problema asta, loc avem in masina asa ca adu tuica
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Hello !!
Azi am avut iar o zi plina de incarcatura emotionala, am fost sa o conducem pe ultimul drum pe colega noastra care a avut nu mai putin de un camion plin cu coroane
Denisamada, mersi , sper sa gasesc la DM , nu am ajuns inca !!
Anaan, Dei- dei-ul si din partea noastra
Ilinca, nu te mai stresa ca gasim noi transport optim si la pret bun, tre' sa ma uit maine pe o harta ca nu am idee cati km sunt prin zona , da' stai linistita ca va pescuim noi la timp
novus spune:
Iar vorbesc singura ?! unde sunteti fetelooor ?
Anaan spune:
Io-s aici!
Novus...ai avut iar o zi grea. Sa se odihneasca in pace colega ta, cred ca este foarte iubita si regretata. Nu spun "a fost iubita", pentru ca moartea cuiva nu inseamna ca mor si sentimentele celor dragi pentru acea persoana...
Anaan spune:
A avut dreptate Gianina ( inca o data), apare Novus si apar si solutiile problemelor.Eu azi am tot intors pe toate partile problema Ilincai cu transportul...si ma gandeam ca, daca nu se rezolva altfel, sa-i luam din Razboieni cu doua masini...
Anaan spune:
Azi e onor consortul "de serviciu" la culcat Gulia. Din fericire, si-a mai reglat piciul programul de somn, azi a dormit de la patru la sase jumatate cand l-am trezit noi, ca el avea planuri mari. Stiu, e tarziu si patru, dar sase-i si mai si ca ora pentru somnul de amiaza, asa ca ma declar multumita ca inregistram ceva progrese.
Asadar Adelake il iubisi pe tati al ei...ce frumooos!Ma bucur ca programul amenajarilor se deruleaza lin si productiv...de-abia astept sa vedem si noi rezultatul!