Ghiocei de Martie-Aprilie***252***
Raspunsuri - Pagina 10
adrisimo28 spune:
in noapte asta am avut un vis in care ilinca venise in gl la noi in vizita acasa, isi propusese sa faca un tur pe la toate fetele de pe forum
dragastoasa de Dragos
cativ13 spune:
Neata!tuseste Piti . dam prospan, la indicatia dr.cu iubirea asta...e greu. fi-mea e catalogata drept padureata sau salbatica pt ca nu face "pa", nu da obrazul la pupat si nici pup la cerere. nimanui. nici B nu e afectuos si mi se pare corecta atitudinea lor. daca nu te cunosc, nu te plac, de ce ma obligi sa te iubesc?Fiica Ploii
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrisimo28 in noapte asta am avut un vis in care ilinca venise in gl la noi in vizita acasa, isi propusese sa faca un tur pe la toate fetele de pe forum |
Doamne ajuta sa se intample!
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ramona7575 spune:
Neata la pranz
Am avut o noaspte horror si asta de o sapt. se tot trezeste micutzul meu dupa 3 dimi. si maraie din juma in juma de ora... cred ca e de la un dintiosr, am vazut o gingie umflata rau .
Ehe, vorbiti de pupaturi, nu va spun ca sapt.trecuta Stefan imi cauta c u spor gura sa ma sarute cu foc , nu stiam de ce sta in bratele mele si umbla cu gura dupa mine.. am incremenit, cred ca ne-a vazut pe noi asa ca restirctie la sarutari in fata lui .
Elena.elena, bine ai venit preintre noi, auite asa cunoti si fetele de la tine din oras
Ilinka, asteptam sa faci turul tarii
georgiana310 - sanatate multa, of ce greu cand sunt puiutii nostri bolnaviori... am inceput si noi Imunogrip 4 zile cu 4 de Vit.C
ramona7575 spune:
Bucurestencelor, v-am vizitat orasul si va compatimesc, nu stiu cum traiti in haosul ala.... nu zic ca Bacaul este la relax dar traficul de acolo e cumplit, am venit super-obosita.
Cum s-a comportat Stefan in lipsa mea ( prima data cand sta fara mine mai mult de 3 ore)? Super a fost!!! Tati s-a descurcat grozav, s=au jucat frumos, au iesit afara,a adormit repede la pranz, a mancat bine, am gasit casa curata si miros de paine calda .
Cand m-a vazut picul la 22:00, a ras cu gura pana la urechi si-a bagat capul intre picioarele mele, m-a strans puternic de genunchi apoi l-am luat in brate si a stat lipit ca o ventuza minute lungi . So, mai pot pleca ca nu plange dupa mine
Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrisimo28 in noapte asta am avut un vis in care ilinca venise in gl la noi in vizita acasa, isi propusese sa faca un tur pe la toate fetele de pe forum dragastoasa de Dragos |
Asta-i buna!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever
Dodo-pui spune:
A parut si foto-colajul meu la concursul clipr de vara 2010 dod
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Gianina34 spune:
este foarte frumos, dodo
pupacim protagonistii (si mama puternica din dotare)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, cinci luni si-un pic
anamariame spune:
Buna fetelor!Gianina, am intrat sa ii urez puiului tau multa sanatate si sa iti spun ca iti inteleg disperarea pentru ca si Eva a racit iar De data asta sunt hotarata sa tratez raceala cu indiferenta, fara nurofen si alte tampenii, adica. O sa ii dau tantum verde si oscillo, multa apa de mare si aerosoli si atat. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
dyana27 spune:
noi ne pregatim de plecare, dam o fuga la Moeciu cu nasii; inca nu stim unde o sa stam, ne orientam pe loc unde ne convine; nu stim nici cat stam, am plecat pe ideea de 2 nopti, dar daca se simte mutzu bine mai vedem, poate prelungim; asa ca in principiu ne vedem luni
multa sanatate puisorilor bolnavi, sa se faca bine repede si sa-i gasesc sanatosi pe toti
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in septembrie