Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (113)
Raspunsuri - Pagina 9
ral_eli spune:
doura
Sa fii sanatoasa, iubita si fericta! Sa ti se implineasca tot ce-ti doresti!
30+
ratusca83 spune:
ana si la noi in bloc s-au apucat vecii sa-si modifice si de cateva zile ma trezesc in zgom otul lor.....eu imik fac curaj sa cobor sa mananc ceva...va invit la paine prajita cu unt si salam de sibiu,ceai,unt cu dulceata de prune..
31+ cu
si ingeras in ceruri
AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)
ana_o spune:
Nu mai am fulgi!!! Am fost eu in mall aseara si am uitatde felul principal al diminetilor mele...
Ma apuc de fidea cu lapte, altceva eu nu pot manca dimineata.
Ratusca, buna dimi!
Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 28 de zile(sper eu)
sunset_zuzi spune:
doura la multi ani cu sanatate si tot ce-ti doresti
miruna daaaaaaaaa am fost ff harnica
Doamne ai grija si de noi 31+
ana_o spune:
Ratusca,, mi-ai dat idee buna, imi fac un sandwich cu branza si salam de Sibiu, mai pun si cateva masline langa si bag si 2 felii de unt cu dulceata de prune. Ca mi-era lene sa m-apuc de fidea.
Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 28 de zile(sper eu)
ratusca83 spune:
buna idee ana pun si cateva masline..uitasem ca am cumparat aseara
31+ cu
si ingeras in ceruri
AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)
ana_vio87 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Siuta
Nici eu Andreea, mamica de Anastasia si bb2 |
nici eu de acum incep si eu incet incet sa'mi fac listuta, sa triez din ce am citit de la celellate fete de bagaj de spital, necesar bb in si dupa spital... cel putin la baby expo daca ma vedeai ce speriata eram mureai de ras
pupici pe burtici :*:*:* 26+
lorin7774 spune:
buna dimineata
LA MULTI ANI, Doura ! multa sanatate si tie si bebelinei
azi sunt trista rau...asa, fara motiv
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
29+
ana_vio87 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirunam Nu ma mira nimic. Eu inca mai sper ca macar noi, generatiile mai tinere sa schimbam ceva insa, vad atata rautate si discriminare incat sincer nu stiu ce sa mai sper. MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 + |
acelasi sentiment il am si eu... pur si simplu ma uit siderata la ce se intampla si am intreb cand vom reusi si noi romanii sa devenim mai normali, mai umani... sper ca in viata asta sa pind si eu vremuri la bune tocmai de aia nu mai deschid tv'ul... ma deprima... and i'm an optimist
pupici pe burtici :*:*:* 26+
syl spune:
Da Ana, ma plicti, mi-e somn si nu ma pot odihni. Nici cafeaua nu mi-am facut-o, s-a indurat menajera de mine si imi face ea. Am o menajera....ar trebui sa fie ea in locul lui mama. Nu mai stie ce sa-mi faca sa ma simt bine, as opri-o cu mine daca n-ar avea familie.
Avem si noi circulara laxa, am uitat sa va spun si bebe sta transversal. Intr-o saptamana am facut 2 eco si la amandoua era pozitionat transversal.
Am gasit pe net mai multe marci de Omega 3, nici nu stiu pe care sa-l iau, difera gramajul. Offf, ca nu ma mai suna nasa sa-mi zica de Cioflan cand e de garda sa merg sa-l cunosc. Mi-am facut asa mari sperante cu medicul asta, am citit ca e specializat in histeroctomii daca o sa am nevoie de asa ceva. Sper sa ma primeasca. E un pas cam riscant sa-ti schimbi medicul la 26 saptamani.
26+ Thomas Bogdan