Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (113)
Raspunsuri - Pagina 10
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorin7774 azi sunt trista rau...asa, fara motiv |
si eu la fel...tot asa fara motiv sunt cu in sus
Doamne ai grija si de noi 31+
alinushca spune:
mirunadar oare nu o fi cam devreme pentru coborarea copilului?
Mami de (28.10.2008) si bb2 s 33
ana_vio87 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca83 dureri nici eu nu stiu de care mai am..ma dor toateeeee...muschi,articulatii,spate,...contractii nedureroase am si eu,inca, dar bag cate un no-spa si trec..mi-a zis sa stau linistita in pat si sa nu mai fac efort... chiar asa..Voi aveti multe contractii pe zi?? si azi am schimbat semnatura..am incheiat sapt 31 si am intrat in 32...... 31+ cu si ingeras in ceruri AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere) |
felicitari pentru shimbarea de saptamana... nu stiu de ce mi se pare foooarte interesat sa ajungi in saptamanile cu 3 in fata
cat despre dureri eu nu am avut pana acum prea multe, am fost mai norocoasa si oricum e si bebica destul de mica pe langa a ta cat despre contractii: n'am habar cum sunt si daca am avut.. eu nu stiu... mamica incepatoare dar presupun ca o sa aflu .
pupici pe burtici :*:*:* 26+
alinushca spune:
syl eu stiu de Cioflan ca este un doctor bun si mai stiu ca nu face avorturi ceea ce iar este ceva deosebit si total iesit din comun probabil. Am fost o data la el si mi-a placut ca si interactiune umana insa m-a deranjat foarte tare ca mi-a fumat toata consultatia fix in nas (Kent lung). Sper ca s-a lasat de sportul asta intre timp si ca nu fumeaza si in sala de nasteri .
Mami de (28.10.2008) si bb2 s 33
danaint spune:
Ana, si la noi vecinul de sub are idei crete cu renovari.
In alta ordine de idei, am o nunta in weekend. Si nu ma incape niciun pantof. In ce ma duc? In papuci?
s33 Lucas Petru
julyjuly spune:
Doura, la multi ani si sa fii fericita alaturi de familia ta!!
Eu de marti am intrat in saptamana 30 si ma simt din ce in ce mai umflatica, glezne umflate, burtica mare, mers leganat. In rest, arsuri, mai ales cand mananc paine, biscuiti, cereale. Si carcei se mai intampla sa am, doctorul a zis sa iau Magne B6. Sper sa ma ajute.
Am o intrebare: e printre fetele de la odisee cineva care va naste cu dr. Moisa Marcel de la Giulesti ? As vrea sa-i pun cateva intrebari, ca pentru mine s-a intamplat ca dr. meu actual sa renunte la a monitoriza sarcini la Giulesti si m-a recomandat dr. Moisa despre care nu stiu nimic!!
multumesc.
sa aveti o zi frumoasa si linistita!
july mami de Alex (12.11.2004) 30 sapt. + Tudor Constantin
pissi78ro spune:
Buna dimineata!
Si eu raportez dureri de burta, mai ales noaptea. Mai are cineva asha ceva? Adica nu inteleg de ce nu ma doare in timpul zilei asa de tare cum ma doare noaptea. Sau poate noaptea sunt senzatiile mai accentuate? Si parca mi se ingreuneaza burta in timp ce dorm, parca am un bolovan. Sper sa nu fie semnul la ceva periculos si doar niste senzatii normale
26+ Roberta
beatrice75 spune:
Fetelor, asa mult imi plac diminetile de toamna!!!
Waw, asa de mult ati scris si nu am mai intrat pe forum doar de ieri de la 14.
Ieri am fost la curs la Filantropia, mam intalnit cu anymona si mistigirl, dar ele au plecat cam imediat dupa turul spitalului, am ramas doar eu cu Diana care tot promite ca va intra de la 1 oct pe la odisee. Mi-au placut mult camerele, sunt multumita de conditii, rezervele arata super, doar ca mi-e frica ca fiind si operata si singura in camera si fara insotitor!!!Daca nasteam natural, clar imi luam rezerva sa stau doar eu cu bebica!Mi-a placut ce s-a discutat acum la ultimul curs, e clar, mie imi plac doar cele care tin de ingrijire bebe.
A zis ca scorul Arpag in cazul celor care nasc prin cezariana este maxim 9(noua), nu se da 10 la cezariana
sunt doua lucruri care se bat cap in cap:la cursul anterior au zis ca se curata ochii zilnic, acum au spus ca nu, doar la nevoie.
Acum a zis moasa ca pampersul se pune peste bontul ombilical, la tv am vazut o emisiune cd un dr pediatru recomanda sa se puna sub bontul ombilical ca sa se usuce mai repede
Mai, eu sunt cam tuta, cred ca am scris pe forum la un moment dat ca iau Progesteron...asa este? Nu, iau Duphaston.
32+
julyjuly spune:
Ah, era sa uit..si simptomul cel mai sigur ca sarcina e avansata e ca la nivel de mansarda nu mai pot sa ma adun...dovada e ca am uitat sa va zic ca la ultima consultatie ginecologul mi-a cerut sa repet hemograma, coagulograma, sumarul d eurina si urocultura.
Stiti cumva de ce e nevoie de coagulograma??
Eu i-am povestit dr. ca de cand a venit toamna si implicit e mai frig, atata timp cat sunt la birou, transpir fff. mult, chiar mai mult ca asta-vara cand stiti ce canicula era in Bucuresti. De asemenea, transpir mult noaptea...doctorul a zis ca transpiratia abundenta apare in hipertiroidie, dar eu cu problemele mele de greutate excesiva, numai hipertiroidie nu cred sa am. Poate sarcina sa declanseze asa ceva ?
La ecografia de marti de la cabinet dr. mi-a zis ca bebe e in pozitie intermediara din care va migra fie in prezentatie craniana, fie in prezentatie pelviana...caz in care ma paste o cezariana, nu?? of, of...sper sa se miste in sensul bun , ca sa nasc natural.
Multumesc anticipat pentru pareri.
O zi senina tuturor !!
july mami de Alex (12.11.2004) 30 sapt. + Tudor Constantin