Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (113)
Raspunsuri - Pagina 11
julyjuly spune:
pissi,
Si eu simt burta mare si grea noaptea..bebe misca cel mai mult cand stau seara in pat sa ma odihnesc dupa corvezile zilnice, servici, casa, drum casa-servici...chiar mi-a zis dr. ca e ff. mobil si confirm asta...la primul copil, nu simteam atatea miscari "tectonice" ca acum...
si stand asa in pat seara, nu-ti spun cum imi amorteste spinarea, ca atunci cand vreau sa ma ridic, o fac cu mari eforturi si cu dureri de spate...
te pup,
o zi buna!!
july mami de Alex (12.11.2004) 30 sapt. + Tudor Constantin
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl Symo, AMR-ul tau ma sperie. Eu NU sunt pregatita sa vina bebe. tot zic ca mai e mult, dar uite cum zboara timpul. Nu am spalat nimic, nu i-am aranjat coltisorul lui in camera (trebuie sa scot printesele de pe perete, sa pun altceva), patutul vine dupa ce nasc, la fel si comoda. Nu am facut curatenie generala in casa, nu stiu ce astept. e bine macar ca am inceput sa-mi fac bagajul de spital. Chiar azi mi-a venit comanda de la bebelusulttau. Va recomand la cele care nasteti natural, chilotii de plasa Cariwell si tampoanele Natracare. Eu la euroclinic asa ceva am primit, ma refer la chiloti. Si tampoanele erau ceva asemanator cu cele de la Natacare, dar erau mai moi, maai spre cele de vata si tifon pe care le facem noi. Symo, cd mergi maine la control? Eu ajung la Euroclinic pe la 11 dimineata, poate ne intalnim pe acolo. ========== Corina Mamica de Arianna Maria si 33+ POZE CU PRINTESA BEBE2 |
Mi le-am cumparat pe ambele!Si mulajul de care vorbeati, de la Baby Expo!
32+
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui ana_o Mda, Symo va da startul la nasteri... parc-o vad cu Diana in brate! Am fost la un film, foarte bine m-am simtit, pacat ca nu mai pot merge... Daca m-ar fi carat cineva in brate... A inceput operatiunea "amortirea", nu mai suport! Si cand ma gandesc ca va fi si mai greu de atat, peste cateva saptamani... Ana 33+, viitoare mami de, David Ciprian AMR 5 saptamani(sper eu) |
ultima data cand am fost la film a fost acum vreo 2 luni, bebe n-a avut stare, m-a ciomagit efectiv. Acum si cel mai mic zgomot ma deranjeaza. Iar cand am trecut prin fata unui concert in aer liber, am inceput sa plang si ziceam"ia-ma de aici, nu mai suport galagia!"
32+
simona-maris spune:
LA MULTI ANI,ALRXA( DOURA)
Sa ai nastere usoara,fetita sanatoasa ,viata plina de bucurii si binecuvantari! Sa fii iubita si fericita!
Ral_eli,parca tu te plangeai de hemoroizi Daca nu,iertaciune.Mama are probleme ffff mari, iar cumnatul meu a avut 2 interventii chirurgicale pana acum.Se trateaza cu ceai din coaja de stejar, decoctul asta e ultima si cea mai buna descoperire pt ei.Poate merge
Fetele,sa ma plang si eu un pic.Bebe sta numai in stomac si ficat.Nu pot sa mananc si ma doare stomacul non stop.
Si simt efectiv cum cresc de la o zi la alta
Simona +33 cu STEFAN
AMR 6 SAPT
geniusamb spune:
ana_vio, sunt 8 bube ca de tantar (pe maini si picioare si 2 dupa gat), care ma mananca. stiu de la ce: de la niste clatite cu ciocolata mancate la restaurant duminica. recatie amplificata de pofta mea de KFC .. Am facut si eu si sotul. nu mi au mai aparut in plus fata de ieri..
sper sa fie ok. voi ziceti sa vb cu medicul?! eu nici nu am luat in considerare varianta asta..
citat din mesajul lui ana_vio87 La multi ani Doura maine o sarbatoresc si eu pe mamica mea BraveGirl, MSymo va multumesc mult pentru site'uri eu chiar nu dadusem de ele. Stiam ca am vazut si pe la noi cand eram mai tanara dar nu gasisem inca acum cand vroiam sa'mi si iau Geniusamb ai grija cu alergia, acum depinde si daca sti de unde o ai. eu de ex am facut "ceva" ca nu stiu ce am avut, cred ca de la catelusa mea care avea o ciperca, fie... oricum aveam mainile si picioarele umflate, aspre si pline de bubite mici ca cele pe care le faci ma bijuterii nepretioase. Am mers la urgenta la doctor, mi'o dat tratament de 1 mil si nu mi'a trecut (am zis si eu sa fiu grijulie ca's gravi). pana la urma dupa 2 sapt de chin am ascultato pe mama si m'am dat cu fluocinon si in 2 zile mi'o trecut Oricum eu se pare ca am "noroc" numai de doctori straluciti asa ca pe mine nu ma mira sistemul nostru sanitar si nici ca nu am primit saraca fata. pentru ca am observat ca la noi toti incearca sa nu aibe responsabilitati si sa aibe cazuri cat mai usoare. Putin doctori sunt cu adevarat dedicati meseriei lor, din nefericire. Fie, acum mai intervine si sistemul prost, lipsa de personal si spitale prost echipate... polemica mare pupici pe burtici :*:*:* 26+ |
Ana, 33+ mami de Matei
pissi78ro spune:
citat din mesajul lui julyjuly pissi, Si eu simt burta mare si grea noaptea..bebe misca cel mai mult cand stau seara in pat sa ma odihnesc dupa corvezile zilnice, servici, casa, drum casa-servici...chiar mi-a zis dr. ca e ff. mobil si confirm asta...la primul copil, nu simteam atatea miscari "tectonice" ca acum... si stand asa in pat seara, nu-ti spun cum imi amorteste spinarea, ca atunci cand vreau sa ma ridic, o fac cu mari eforturi si cu dureri de spate... te pup, o zi buna!! july mami de Alex (12.11.2004) 30 sapt. + Tudor Constantin |
Multumesc de raspuns.
Ah!!! si sa va spun. Am fost aseara si am incheiat contractul cu maternitatea particulara la care voi naste. Am si vizitat. E f frumos si civilizat. Rezerve de 1 persoana, baie cu dus in camera, f frumos.Si am vazut si un bebe mic, f mic si tare m-am emotionat. Mi-am imainat cum si pe al meu l-as vedea asha.
26+ Roberta
Lidia_P spune:
buna dimineata burtici,
noi astazi am schimbat semnatura, am implinit 33 sap
nu am mai intrat aseara sa va povestesc ce am facut la eco pt ca am fost putin cam suparata.
la eco a iesit ca bebe este foarte mare adica are 2850gr si conform masuratorilor ar avea 35sap si 5 zile, deci mai mare aproape cu 3 sap
problema este ca mi-a iesit so glicemia mare adica 131 (eu de cand ma stiu am avut undeva intre 65-70), doctorita spune ca poate fi diabet gestational dar asta vom sti doar dupa ce mai repet analizele.
cel mai tare imi este frica sa nu nasc prematur sau sa moara bb la nastere, am citit tot felul de cheti pe net si acum abia astept sa ajung astazi la doc ca sa imi dea trimitere pt analize
33+ Ianis Andrei
AMR 5 sap (sa ne ajute Dumnezeu)
beatrice75 spune:
Stiati ca Euroclincul a fost cumparat de CMU?
Alexa....Multa sanatate, sarcina usoara in continuare si multe ganduri bune!
La cursuri ne-a zis sa calcam obligatoriu hainutele lui bebe pana pe la varsta de 2 ani.
Referitor la Omega 3, mie 2 medici mi-au zis acelasi lucru:si ca-l iei si ca nu-l iei e acelasi lucru, dar daca tu te simti bine sa iei....Eu nu am mai luat ca si asa in sarcina asta, am luat atatea pastile, mai ceva ca inainte de a ramane insarcinata, mai zice sotul, o sa iasa un ATOMIC BEBE.
da, sarcina poate declansa July dereglari ale tiroidei.
32+
MSymo spune:
Hello fetele! Gata consultatia: col inchis si strans legat, bebe miscacios, o lista mareee de analize (hemoleucograma, glicemie, urocultura, toxoplasma, anticorpi anti Rh, EKG, consultatie anestezist).
Programare cezariana: 20.10.2010 , asta daca nu se intampla mai devreme.
Motiv: cerclaj f strans, risc de rupere col in timpul travaliului, fetita maricica, bazin mic.
Deci....mai avem 3 saptamani si putin. Saptamana viitoare vedem si greutatea la eco.
Am intrebat daca avem voie/nevoie de ceva la internare, raspunsul a fost: NIMIC (dosar, adev salariat si trimitere medic familie).Anestezia agreata de ei: rahi+epidurala, in nici un caz sa ma adoarma.
Am intrebat si de cercei, pana acum se puneau la nastere, dar mai nou te cheama ulterior. Doctorasu a fost f haios, ma intreaba: dar ce? vrei s-o iei motzata, aranjata?
Cam astea sunt vestile noastre.
Doura, iti doresc sa ai o zi frumoasa si sa fii fericita!
Symo 35+ Diana Nicole
AMR 2-3 SAPTAMANI
sugubina spune:
syl marca de Omega trei am gasit foarte ok ca pret la o farmacie no name. Marca este Queisser Pharma, Doppel hertz aktiv, Omega-3 extra(este de 1000mg)
danaint de primit la Euroclinic stiu ca tre sa ai 38s implinite; tocmai mi-a zis dr mea despre un caz ca i se rupsese apa si avea 37 si 6zile si NU au primit-o. Acolo te iau decat daca ai sarcina fara probleme, riscuri si bebe la fel.
sugubina 29+ cu Puficele