Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (113)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

syl marca de Omega trei am gasit foarte ok ca pret la o farmacie no name. Marca este Queisser Pharma, Doppel hertz aktiv, Omega-3 extra(este de 1000mg)

danaint de primit la Euroclinic stiu ca tre sa ai 38s implinite; tocmai mi-a zis dr mea despre un caz ca i se rupsese apa si avea 37 si 6zile si NU au primit-o. Acolo te iau decat daca ai sarcina fara probleme, riscuri si bebe la fel.

sugubina 29+ cu Puficele

Are dreptate Sugubina, eu cica intru la sarcina cu probleme si dr mi-a zis, nici sa nu te gandesti sa nasti la privat!Si doctorul profeseaza si la Euroclinic.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

symo felicitari pt vestile bune..te urmez eu la sf lui octombrie.....inceputul lui noiembrie..aceleasi analize mi le-a dat si mie..pupppp

31+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

LA MULTI ANI,DOURA

33+ Ianis Andrei

AMR 5 sap (sa ne ajute Dumnezeu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Gata masa, sunt. Si am facut si fideaua cu lapte. Sa ne fie de bine!
July, coagulograma e analiza care ti se cere in caz ca trebuie cezariana, teoretic toate burticile ar trebui sa aiba facuta coagulograma, in cazul in care s-ar intampla ceva la nasterea naturala si situatia ar cere o cezariana de urgenta, analiza asta e obligatorie...
Lidia, felicitari pentru schimbarea de semnatura, dar te rog lasa gandurile alea urate deoparte! Noi trebbuie sa fim tot timpul optimiste. Bebele se dezvolta singur in burtica... adica are propriul ritm. Ai citit si tu pe forum, echo de 36 s "spune" clar greutate, DPN si alte masuratori. Va fi bine, dar te rog sa elimini gandurile alea...

Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 28 de zile(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

MSymo felicitari pt vesti bune. Deci avem o data a nasterii daca nu cumva Diana vrea sa iasa mai repede..Sper sa stea acolo.

Da stiam ca Euroclinicu a fost cumparat de CMU. Vedeti insa ca timp de vreo trei luni nu se stie nimic despre ce implicatii are asta, ca acces in clinici pt abonati/asigurati.Dc mai aflu ceva va zic.

Am fost sa imi demonteze holteru. E asa cum ziceam -tensiune mare 13-15 am avut cam tot timpu. Mi-a marit Dopegytu la 4/zi ..sper sa fie ok si sa scada odata.

sugubina 29+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

geniusamb eu ziceam ca m'am dus la doctor ca stiam ca daca sunt gravi nu am voie sa iau orice tratament si nici nu'mi dadeam seama de la ce am si nici ce, dar a fost groaznic pentru ca nu mi'a facut nimic bun tratamentul doctorului. Acum tu spui ca e de la ce ai mancat deci esti mai castigata decat mine. Nici bubite din astea de la mancare nu am avut ever asa ca sunt cam off.topic sper ca nu te'ai speriat din cauza mea, ca am zis ca eu am fost la doc

pupici pe burtici :*:*:* 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Symo, deci 10.10.2010 "pica"? Trebuie sa schimbi AMR-ul, eu asa visam, 20.10 pentru bebe, dar noi asteptam travaliul, asa ca... raman doar cu speranta. De aia mi-am si pus la AMR 28 de zile, ca atunci va fi 20.10. Si-a modificat Diana DPN? Greutatea? Echografic, adica.

Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 28 de zile(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

msymo prima cezariana sa auzim numai de bine

Doamne ai grija si de noi 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P

buna dimineata burtici,

noi astazi am schimbat semnatura, am implinit 33 sap

nu am mai intrat aseara sa va povestesc ce am facut la eco pt ca am fost putin cam suparata.
la eco a iesit ca bebe este foarte mare adica are 2850gr si conform masuratorilor ar avea 35sap si 5 zile, deci mai mare aproape cu 3 sap
problema este ca mi-a iesit so glicemia mare adica 131 (eu de cand ma stiu am avut undeva intre 65-70), doctorita spune ca poate fi diabet gestational dar asta vom sti doar dupa ce mai repet analizele.
cel mai tare imi este frica sa nu nasc prematur sau sa moara bb la nastere, am citit tot felul de cheti pe net si acum abia astept sa ajung astazi la doc ca sa imi dea trimitere pt analize

33+ Ianis Andrei

AMR 5 sap (sa ne ajute Dumnezeu)

Lidia, daca se confirma diagnosticul se face tratament si scapati cu bine. Iti tin pumnii si incearca sa nu te mai gandesti la lucruri chiar asa de negre ca nu-i face bine lui bebe. Multa sanatate!

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o
[br Si am facut si fideaua cu lapte. Sa ne fie de bine!
July, coagulograma e analiza care ti se cere in caz ca trebuie cezariana, teoretic toate burticile ar trebui sa aiba facuta coagulograma, in cazul in care s-ar intampla ceva la nasterea naturala si situatia ar cere o cezariana de urgenta, analiza asta e obligatorie...

obligatorie my ass! eu am avut la prima sarcina facut testul asta (il am si acum) si nu s-a uitat NIMENI pe el la cezariana... sau inainte...

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 33

Mergi la inceput