Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (113)
Raspunsuri - Pagina 8
sunset_zuzi spune:
neata...ieri am calcat o gramada mare de hainute azi mai am o gramada mica si gata ....ma durut spatele ieri si nu a trecut nici cu nospa iar azi-noapte m-au luat insomniile si de pe la 4 pana pe la 6 am stat cu ochii pe pereti
alinushca eu la cantacuzino o sa nasc si pot sa spun ca sunt medici de treaba si seriosi cel putin cei cu care am interactionat eu
Pana la urma faza cu micsorarea perioadei de 2 ani de CIC este doar un zvon?
Doamne ai grija si de noi 31+
Joy21 spune:
'Neatza! Va invit la ceai de fructe, pe mine m-a luat gatul, asa, a raceala. Am mai si visat ca mi s-a rupt apa in somn, cred ca de la discutiile de azi-noapte...
La multi ani Alexa, sarcina usoara in continuare si sa te bucuri de o fetita sanatoasa si voioasa!
Cris81, intrebai daca se mai intoarce bebe la 35 s. Teoretic se poate intoarce oricand, pozitia craniana este cea dictata de natura. Practic, cu cat creste mai mare si scade lichidul, e mai greu sa execute intoarcerea. Iar daca are circulara de cordon, este posibil ca aceasta sa il tina pe loc in pozitia actuala. Eu iti tin pumnii sa afli vesti bune la eco.
Victoria, mami de Anna Sofia, 32+ cu inimioara
David Lloyd George
ana_vio87 spune:
La multi ani Doura maine o sarbatoresc si eu pe mamica mea
BraveGirl, MSymo va multumesc mult pentru site'uri eu chiar nu dadusem de ele. Stiam ca am vazut si pe la noi cand eram mai tanara dar nu gasisem inca acum cand vroiam sa'mi si iau
Geniusamb ai grija cu alergia, acum depinde si daca sti de unde o ai. eu de ex am facut "ceva" ca nu stiu ce am avut, cred ca de la catelusa mea care avea o ciperca, fie... oricum aveam mainile si picioarele umflate, aspre si pline de bubite mici ca cele pe care le faci ma bijuterii nepretioase. Am mers la urgenta la doctor, mi'o dat tratament de 1 mil si nu mi'a trecut (am zis si eu sa fiu grijulie ca's gravi). pana la urma dupa 2 sapt de chin am ascultato pe mama si m'am dat cu fluocinon si in 2 zile mi'o trecut
Oricum eu se pare ca am "noroc" numai de doctori straluciti asa ca pe mine nu ma mira sistemul nostru sanitar si nici ca nu am primit saraca fata. pentru ca am observat ca la noi toti incearca sa nu aibe responsabilitati si sa aibe cazuri cat mai usoare. Putin doctori sunt cu adevarat dedicati meseriei lor, din nefericire. Fie, acum mai intervine si sistemul prost, lipsa de personal si spitale prost echipate... polemica mare
pupici pe burtici :*:*:* 26+
ana_vio87 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sunset_zuzi Pana la urma faza cu micsorarea perioadei de 2 ani de CIC este doar un zvon? Doamne ai grija si de noi 31+ |
eu nu ma iluzionez ca nu o saa micsoreze perioda sper doar sa nu fie mai rau de atat. Pana acum nici un "zvon" de genul nu a ramas la faza de zvon ci pana la promulgarea legii s'o facut chiar mai rau asa ca suntem victime sigure from my point of view
pupici pe burtici :*:*:* 26+
Siuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ral_eli aoleu chiar asa . eu abia acum realizez amr-ul lui symo eu nu am, nimic,nimicuta pregatit/cumparat pt bebe nici macar bagaj de spital, nika 30+ |
Nici eu
Andreea, mamica de Anastasia si bb2
sunset_zuzi spune:
ana_vio87 sincer...decat sa micsoreze din perioada de 2 ani eu as prefera sa mai taie din bani...adica din 2 rele incerc sa o aleg pe cea mai putin rea
Doamne ai grija si de noi 31+
mirunam spune:
Alinushca, nu am aflat care au fost celelate doua maternitati, oricum sunt sigur dintre cele cunoscute. La Cantacuzino a fost refuzata de medici dar seful de sectie a fost de acord. Bravo lui. Nu inteleg de ce nu se dau si numele medicilor care au refuzat?
Cat despre durere, eu am simtit asa la prima sarcina cand bebe coborase, este presiunea capsorului.
Ana ce sa ma mai mire. Nu ma mira nimic. Eu inca mai sper ca macar noi, generatiile mai tinere sa schimbam ceva insa, vad atata rautate si discriminare incat sincer nu stiu ce sa mai sper. Am vazut parinti tineri care isi invata copii sa se fereasca de cei cu probleme (un exemplu il am la Emanuel in clasa), sa se afirme prin forta, pozitie sau varsta etc. Nu zic ca mi-am crescut copilul exmplar, dar macar l-am invatat sa respecte, tot ce are in jur: copii, animalele, plantele, lucrurile altora etc.
Sunset ce harnicuta ai fost!!! Eu sunt tot afectata de lene si creatie
Incep sa ma preocup pentru Vasari, ea intra si citea, chiar daca nu scria mereu... sper sa fie bine.
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +
ratusca83 spune:
neata si de la noi..noi va invitam la un ceai cu multa lamaie...
eram datoare sa spun ce am facut ieri la dr.....bebe este bine,mai mare cu 3 zile,foarte miscacioasa,placenta gr 1,lichid ok, iar ea sta cu capul infipt direct in col....este lipita de el si sper sa nu inceapa sa impinga, colul este ok...Am vb cu dr ,iar, despre nastere si mi-a spus ca el imi desface firul la 37 de sapt si apoi asteptam sa vedem cum se dilata colul..daca nu se va dilata ma asteapta cezariana....cea mai tarre faza a fost ca eu am plecat de la cabinet si pe drum mi-am adus aminte ca nu am platit consultatia...am sunat asistenta,care nu mai putea de ras si mi-a zis sa platesc data viitoare..nu am putut face asta si m-am intors sa dau banutii...minte de gravida uituca...dar nici nu mi-a zis nimeni sa platesc...
dureri nici eu nu stiu de care mai am..ma dor toateeeee...muschi,articulatii,spate,...contractii nedureroase am si eu,inca, dar bag cate un no-spa si trec..mi-a zis sa stau linistita in pat si sa nu mai fac efort...
chiar asa..Voi aveti multe contractii pe zi??
si azi am schimbat semnatura..am incheiat sapt 31 si am intrat in 32......
doura
va pup pe toate..eu azi iar am lene...nici sa pap nu am coborat, pt ca m-am trezit acum 20 min....
Azi am de spalat..am luat detergent si balsam bio de la Sano pt bebe asa ca ma pun pe treaba..
va pupp pe toateeeeeeeee
miruna cum stai cu lenea??
31+ cu
si ingeras in ceruri
AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)
ana_o spune:
Nicio sansa pentru somn. In blocul asta mai sunt cateva apartamente de finalizat si bat astia ca nebunii. Avand in vedere ca doar la baie am fost, de lene... ar trebui sa ma ridic si sa-mi fac micul dejun, ca e tarziu, deja.
Va invit la pere, mere, prune, fulgi cu lapte si apoi la o cafea aburinda,cu muuuuulta aroma si lapte dupa preferinta. Si nu, nu e Jacobsul nostru cu alintaroma aia.
Joy, dupa ceai, ia si o lingurita de miere. Eu n-as lasa durerea sa se dezvolte, cred ca un ceai nu e suficient.
Syl, zici ca te plictisesti?
Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 28 de zile(sper eu)