Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (113)
Raspunsuri - Pagina 7
syl spune:
Buna Dimi la toata lumea si La Multi Ani Doura
Fetelor, deja m-am plicti acasa. Asa imi vine sa plec pe undeva dar stau cuminte sa nu supar placenta. N-am dormit prea bine, m-am saturat si de tv. Imi fac o cafeluta fara cofeina, poate pacalesc lenea asta.
26+ Thomas Bogdan
syl spune:
Ce marca de Omega 3 folositi? Am gasit pe net de la Calivita, produs naturist, il pot comanda online. Voi de unde il procurati?
26+ Thomas Bogdan
letzy81 spune:
Buna dimineata,fetelor!
Doura,La multi ani!
Fetelor despre JoAnn ce mai stiti?Eu mai am de recuperat 3 capitole poate oi fi pierdut eu ceva!
Plec la servici pt 3 ore si dupa aceea am program de zacusca impreuna cu sotul.Ieri am pus gogosarii si alti castraveti la otet.
Off ce lene m-a luat sa ies afara.........
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
33+
alinushca spune:
neata!
La multi ani doura! Sanatate si numai bine micutei voastre familii!
Eu simt in anumite pozitii sau in anumite momente o durere surda in zona pelviana. Ma intreb daca o fi ca o fi coborat bebe sau o fi ca si-a schimbat cumva pozitia si incomodeaza zona? La voi cum e ? Pot asimila senzatia cu senzatia pe care o am uneori la menstruatie cand e inceputul ciclului si curge f mult si parca se desface putin toata zona... ?
Noaptea mai simt si eu dureri usoare de spate fara nici un motiv aparent. Si burta si mai intareste in B-H din cand in cand. Dar nimic asa dureros incat sa pot zice "da, uite, asta e o contractie" (prima data am facut ceza la rece si nici nu am simtit toate placerile astea de acum).
Mami de (28.10.2008) si bb2 s 33
alinushca spune:
miruna deja incep sa imi fac o impresie foarte buna despre ce se intampla la cantacuzino. nu am fost acolo si nu am vazut cum arata spitalul, dar medicii (desi nu sunt populari pe DC) par sa fie oameni deosebiti si seriosi.
da... asta e chiar culmea... sa incurajezi femeile care au boli grave transmisibile sa le ascunda. aia care au refuzat-o nu au minte, e clar.
Mami de (28.10.2008) si bb2 s 33
ana_o spune:
Citat: |
citat din mesajul lui letzy81 Buna dimineata,fetelor! Doura,La multi ani! Fetelor despre JoAnn ce mai stiti?Eu mai am de recuperat 3 capitole poate oi fi pierdut eu ceva! Plec la servici pt 3 ore si dupa aceea am program de zacusca impreuna cu sotul.Ieri am pus gogosarii si alti castraveti la otet. Off ce lene m-a luat sa ies afara......... FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap 33+ |
Buna dimineata si tie! JoAnn e tot in spital, mai intra sa ne salute, dar e cam "zgarcita" cu detaliile. Noi o asteptam "acasa".
Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 28 de zile(sper eu)
ana_o spune:
Miruna, ce ne mai mira? Suntem si traim in Romania, ce se intampla in spitale face parte din "normal". Cred ca s-ar incadra la "anormal" daca ar fi si ei oameni, inainte de a fi doctori. C'est la vie... Trist, dar adevarat.
Ana
AMR 28 de zile(sper eu)
ana_o spune:
Incerc sa mai dorm o ora, macar...
Ana
AMR 28 de zile(sper eu)
danaint spune:
Neata fetelor!
Doura, LA MULTI ANI!!!
Eu in continuare racita! Cu nasul infundat si fara chef de viata! Dar am venit la firma, ca innebuneam acasa
Ana, si eu sunt amortita! Permanent, nu doar noaptea. Noaptea e insa mai rau, ma trezesc ca nu mai imi simt mana, dimineata nu pot strange palmele pumn. E oribila senzatia.
Joy si restul fetelor care vorbiti de AMR-uri minuscule... Vreti sa fac criza de panica aici la firma? Pai eu mai am atatea. Mai am de luat niste hainute, abia am spalat 2 masini (ca le pun pe culori, pe temperaturi, ca sunt nebuna - in total am estimat vreo 5-6 masini trebuie sa pun). Si nu am calcat NIMIC. Si mai am de montat niste rafturi in camera lui bebe (care nu sunt gata la mester). Si tb sa spal totul pe acolo - dulap, patut, geamuri. Si, si, si...
Corina, spune-mi si mie cu Euroclinic. Te primeste doar de la 36? Eu intru in 34 vineri.. inainte de 36 nu te primeste deloc? Sau cum e? Mie doctorita mea nu mi-a zis nimic de asta, am intrebat-o, a zis ca nu conteaza cand ma apuca, sa vin oricind. Trebuie semnat vreun contract ceva inainte? Sau ma duc ca o floricica in ziua nasterii direct acolo?
s33 Lucas Petru