Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (113)
Raspunsuri - Pagina 6
Madanic spune:
La multi ani Doura!!!!
Multa sanatate, fericire si in curand sa-ti tii fetitza sanatoasa in brate.
Madalina
mami de Isabella Andreea si 34+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
AMR 4 saptamani dar mai sigur 6
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
raly spune:
Madanic,
Imi cer scuze ca te intreb aici. De unde ai luat patutul din camera fetei? Si eu ma gandeam la asa ceva pt puiul meu.
Thanks.
mirunam spune:
Doura LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita si sa te bucuri de bebelina si de familia ta!
Referitor la incompatibilitate exista atat incompatibilitate de RH cat si incompatibilitate de grupe. In ambele cazuri se ia sange de la mama si se verifica prezenta anticorpilor anti RH/grupa sancvina incompatibila. Sansele ca acestia sa fie prezenti sunt mai mari la mamele cu avorturi, sarcini anterioare si amniocenteze.
Eu sunt terminata cu durerile de simfiza. Ieri am fost la cumparaturi si dupa 15 minute mergeam deja stramba. M-am si enervat pentru ca am dat de o casiera inceata la minte (chiar am parte de ele) pe care am rugat-o sa imi dea in loc de o hartie de 1 leu doua monede de 50 bani (avea nevoie Emanuel) si mi-a spus ca nu poate ca nu are voie sa schimbe . Uite asa am fost trimisa in alt colt, la alta coada, sa stau sa schimb 1 leu!!! Nu am stat sa ii explic ca din moment ce imi dadea rest nu imi schimba nimic...
Corina, nu esti singura cu bagajul si pregatirile. Eu am amenajat camera pe jumatate, adica nu am mutat dulapul si nu am luat salteaua. Cu pictura cred ca aman pentru ca nu ma tin oasele sa stau in picioare mai mult de 5 minute.
Joy eu pe Emanuel l-am culcat o luna in landou pentru ca era patul prea mare si nu avea loc in dormitorul nostru .
Ma duc sa salut prietena canapea.
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +
ana_o spune:
Buna dimineata!
Nu va pot invita la cafea, pentru ca nu m-am ridicat din pat, inca.
Miruna, faci tu o cafea?
Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 5 saptamani(sper eu)
geniusamb spune:
Neata!
Doura, LA MULTI ANI!
Am o veste buna si una proasta: cea buna e ca a disparut infectia cu E-coli. Cea proasta e ca am o urticarie enervanta , ma mananca bubitzele si nu pot lua claritine Tot ce pot face este sa tin regim si sa ma scarpin cat mai putin
Fetele, cum a fost ieri la Filantropia?
Ana, 33+ mami de Matei
mirunam spune:
Ana de care vrei tu... cafeluta de orz cu lapte si spuna de lapte, un nes mic cu mult lapte si frisca, o cafea ceva mai strong sau o ciocolata calda, neagra, din aceea groasa homemade?
Hai ca mi-am facut pofta singura cu ciocolata si am vazut ca nu mai am
Cum merg lucrarile? Cat dureaza pana scapi de dezastru?
sugubina spune:
Neata fetele
A fost o noapte oribila ca m-a tot pufat holteru ala si evident ma sculam si la pipi si din cauza lui din ora in ora. Mergem acu sa il scuata.
Brave zi si mie la ce pediatru mergi la Euroclinic?
sugubina 29+ cu Puficele
ana_o spune:
Geniusa, ceva pudra mentolata nu merge? Priveste doar partea buna, adica faptul ca ai invins E-coli.
Miruna, asteptam sa se usuce shapa cea noua si shapa cea veche, care era uda din cauza apei infiltrate. Azi finiseaza gletul si vopsesc, cred ca maine se ocupa de parchet. Oricum, imaginea e una horror, dar sunt linistita ca macar s-a intamplat acum si nu peste-o luna... Ce faceam cu bebele, in conditiile astea?!
Lasand smotruiala, as bea grav o ciocolata calda, homemade. In ultimele zile, devorez ciocolata la greu. Si eu nu eram fan dulciuri. Plus prajitura cu ciocolata de la Starbucks, nu stiu cum ii zice, dar e delicioasa.... Ce bine ca am Starbucks langa mine.
Sugubina, neata!
Ah, raportez si eu inceputul contractiilor dureroase... nu dureaza, am maximum 2/zi, sunt scurte, dar le simt. Deci se apropie the big moment...
Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 5 saptamani(sper eu)
mirunam spune:
Ana daca aveai problema asta cu bebele mic stii ce faceai? Bagajul E riscant sa il tii in miros de mucegai, praf etc. Ai avut oarecum noroc.
Sugubina, neata!
Geniusa poti folosi tinctura aceea mentolata. E mai mult apa de ploaie dar pe moment tot te ajuta.
Inca un caz trist la Tv. O gravida infestata cu HIV intr-un spital romanesc nu a fost primita sa nasca de mai multe maternitati. Intr-un final a fost acceptata la Cantacuzino, de mila. Argumentele medicilor erau de ordinul penibilului, nu mai vorbim ca prin acest refuz daca vor mai fi si alte cazuri pacientele vor fi incurajate s aascunda boala.
Ma intreb oare cum igienizeaza si sterilizeaza ustensilele dupa o nastere daca spuneau ca nu fac fata. Nu ar trebui aceleasi masuri indiferent daca esti sau nu sieropozitiv?
Acestor incompetenti inumani le indesam bani in buzunar.