Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (113)
Raspunsuri - Pagina 5
crisis81 spune:
Buna seara burtici!
Sunt la zi cu cititul, dar cu scrisul.....mi-e o lene........
Mi se zburlste parul pe mine cand vad AMR-uri. Eu, dupa cum am citit ca trebuie, stau cu geanta jos in hol...... dar goala.
Am cumparat in mare ce as avea nevoie pentru spital desi daca nasc la ISIS bagajul va fi mai mic. Mai astept eco de pe 29 si vedem dupa. Oricum mai am cumparaturi de facut. Verisoara mea care e cu o saptamana mai mica (sarcina) e in spital cu dilatatie 1cm si este pe perfuzii.
Apropos.... la 35 saptamani bebe isi mai schimba pozitia? Daca va avea circulara mai poate scapa de ea, sau invers...daca nu are sa isi faca rost?
Mi-am comandat tampoanele acele pentru lehuze de pe magazin-naturist unde erau aproape la jumatate de pret fata de alte site-uri.
E targ de haine la noi si am vrut sa-mi iau pijamale speciale de alaptat. Nimic interesant, si toate foarte mici. Eu vreau ceva lejer... si am acum 1,76 inaltime si "doar" 90 kg.
Ma doare burta "ca la ciclu" din cand in cand. E de rau? Azi am carat-o destul si pe Teo in brate si micutza are si ea 12 kg.
Va pup si fug la nani. Sunt singurica in tot patul si o sa ma lafai.
Cris mami de Teodora si 33+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
Joy21 spune:
Corina, Ana Nici acum nu stau prea bine la capitolul pregatiri, imi tot zic ca "am timp" Doar n-oi naste iarasi tot la 36? Oricum, pana atunci (36 sapt.) e "deadline" de pregatiri la mine. Deci teoretic mai am 1 luna.
Nu vreau sa va sperii cu nascutul mai devreme, insa la fiecare odisee veti vedea si gravidute care nasc la 34, 35, 36 de sapt. Neprogramat. Asta e, unii bebelusi sunt mai grabiti, si e bine sa avem macar bagajul de spital pregatit, pt orice eventualitate.
Eu oricum va doresc, asa cum imi doresc si mie, sa ne cunoastem bebelusii dupa 38 de sapt. macar
Victoria, mami de Anna Sofia, 32+ cu inimioara
David Lloyd George
ana_o spune:
Am o senzatie de deja-vu... Tot de la gravidenie?!
Ma ia somnul... Si nu v-am zis in ce "conditii" dorm... si ce "priveliste" imi ofera livingul, de 2 zile...
In fine, hai sa dormim ca e tarzior. Bine, oricum copilul meu nu doarme, dar nici mult nu mai are, ca-i simt miscarile incetinite.
Deci, dormim?
Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 5 saptamani(sper eu)
ana_o spune:
Joy, in sufletul meu am teama asta cu 34-36-36, stiu ca sunt burtici care nasc in intervalul asta si tot ce sper e sa ne ocoleasca pe noi, odiseea noastra, aceste evenimente. Parca ieri aveam 10 s...(lacrimi de melancolie)
Ana
AMR 5 saptamani(sper eu)
BraveGirl spune:
Ana, zic 4 oct pt ca deja am contractii dureroase noaptea, ritmic, cateva ore. Ma tin tare pe pozitii, la Arianna a mai durat 4 sapt dupa ce au inceput. Dar cum acum nu mai iau tratament si nici nu stau cuminte in pat, se poate sa nu se mai opreasca dimineata si sa nasc. Dupa 4 oct, am deja 36s dupa UM si 37 ecografic, deci bebe aproape la termen, ma pot duce la Euroclinic, fara sa dau faliment.
Apropo, stiti ca e adevarata faza cu vremea si nasterile? eu nu credeam, dar cd era luna plina chiar aveam contactii mai dese, iar dc era ploaie/furtuna, ma dureau mai tare decat in zilele cu vreme ok. Tin minte ca glumeam ca o sa nasc la luna plina, dar cadea in week-end, si am zis sa nu-l deranjez pe dr ...doar am pierdut dopul atunci.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 33+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
My_Lady0091 spune:
LA MULTI ANI DOURADOUDOU!!!!!!!!!
...sa dea DD..sa ai un bebe sanatos...si sa privesti senina inainte..
...fetele de la "fulgusori de nov.dec2009...iti doresc numai bine
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
ana_o spune:
Mi-am programat tv-ul, sunt aproape gata sa adorm, numai ca trebuie sa mai merg o tura la baie, ca n-am nicio placere cand ma trezesc pe la 4-5 sa fac pipi. Si amortitul mainilor ma dispera, ca nu inteleg de ce!
Ana
AMR 5 saptamani(sper eu)
ana_o spune:
Chiar, e dupa 00.00, ziua Dourei azi...
La multi ani, Alexa! Sa fii fericita alaturi de bebelina ta si de sot si sa aveti parte de tot ce e mai bun si mai frumos! Multa sanatate, sarcina usoara in continuare si multe ganduri bune!
Ana
AMR 5 saptamani(sper eu)
ana_o spune:
Somn usor si linistit, ne-auzim la cafea!
Ana
AMR 5 saptamani(sper eu)
Madanic spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ALEXA1985 Eu cred ca e vorba de RH. Si daca RH-ul mamei e negativ atunci se face ceva, dar nu stiu exact ce.
32+ ANDREEA LAVINIA AMR 6 saptamani !!! |
Se face un vaccin in saptamana 28 (Rhogam se cheama) ca sa nu dezvolti anticorpi. Vaccinul se face doar daca nu ai dezvoltat anticorpi deja, daca ai dezvoltat deja se face o dozare periodica (adica se recolteaza sange si se masoara nivelele de anticorpi din sange) in czul in care se ajunge la titruri mari se decide cezariana de urgenta pentru salvarea copilului, Un copil expus la asa ceva are risc mare de a face anemie hemolitica.
Cel mai mare risc il au femeile care au facut avorturi, pentru ca in general se uita de investigatia asta si nu se face vaccinul dupa procedura.
Nu stiu nimic de incompatibilitatile de grupe.
Madalina
mami de Isabella Andreea si 34+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
AMR 4 saptamani dar mai sigur 6
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"