Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (113)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Am auzit ca este o comedie draguta la cinema, dar nu-i stiu numele.
Ah, samabata ma duc cu iubi la Cornu la BaliSpa, weekend in doi, relax, masaj, piscina. A fost cineva acolo?

Symo 35+ Diana Nicole
AMR 2-3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Aaaa, multumesc. ma gandeam ca nu si-a dat seama si e la Euroclinic.

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Nu Alexa, merg cu zanica la pediatru.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 33+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

32+ ANDREEA LAVINIA

AMR 6 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

La Euroclinic iti trebuie trusa de farduri Serios acum, eu mi-as lua papucii mei pufosi si halatul. Ei iti dau de toate, dar papucii sunt din aia naspa, subtiri, mai de hartie/carton. Sau cel putin asa erau acum 2 ani. Eu m-am dus cu o gentuta de cosmetice, dar n-am folosit decat periuta de dinti si pasta de dinti (ei iti dau si din astea, dar eu am piticii mei), ca in rest nici timp/chef sa ma pieptan n-am avut. Nu am avut nevoie de nimic, pana si chiloti mi-au dat. Am preferat pijamalele lor, dar dc esti mai pretentioasa, cred ca poti merge cu a ta. Iti dai seama ca ale lor nu sunt cine stie ce, dar pe mine m-au multumit.
Eu maine merg la 11 la pediatru, in Floreasca.

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Pe mine ma ia nostalgia cand vad AMRurile voastre. Imi amintesc cum m-a luat prima nastere pe nepregatite, la 36 de saptamani. Mi s-au rupt membranele in toiul noptii, nici nu stiam ce-s alea contractii In ziua precedenta fusesem la birou, habar n-aveam ca stau sa nasc.

Si n-aveam hainute destule cumparate, nici spalate, nici pat, cadita... ufff O luna a dormit Sofia in carucior in landou. Si intr-o luna de la nastere ne-am si mutat, intr-un apartament mobilat "pe fuga" de socri si de noi. A fost greu dar acum e asa frumos sa ai un copilas, merita tot efortul si toate grijile.

Victoria, mami de Anna Sofia, 32+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Symo, Spa??? Vreau si eu
Ana, sa-ti fie de bine iesirea!

Eu mai trebuie sa stau cumintica pana pe 4 oct, ca dc e sa nasc mai devreme de 4, dr meu a zis sa ma duc direct la Filantropia. dc e dupa 4 oct, am sanse sa nasc la Euroclinic.

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Joy, si eu am de gand sa-l culc acum pe bubu in landou...sau in patutul Ariannei. La Arianna aveam totul pregatit, ca cica nasteam prematur Singurul lucru pe care nu-l facusem, nu cumparasem haine de prematur, ca eu o tineam pe a mea, ca nu nasc mai devreme de 36s ...
Acum nu stiu ce astept. Am asezat hainutele in dulapul cu haine noi, ce trebuie spalate...intr-o zi. Inca mai am liste de cumparaturi, dar parca nu-mi vine cheful. In schimb fac zacusti si dulceturi. Cred ca Miruna si Sugubina sunt de vina, ca ele au tot scris de magiun

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Cred ca am ramas singurica pe aici..
Symo, sa pui poze cu camera.
Noapte buna!

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

aoleu chiar asa . eu abia acum realizez amr-ul lui symo
eu nu am, nimic,nimicuta pregatit/cumparat pt bebe
nici macar bagaj de spital, nika

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Nici nu vreau sa ma gandesc la o nastere mai devreme de 10 octombrie. Corina, 38 s implinite faci dupa 20 oct... de ce zici 4 oct??
Symo, SPA?? E corect?? Nu am fost, doar am auzit, dar abia astept sa scrii impresiile.
Joy, nu ma speria cu 36 s... Refuz sa ma gandesc la varianta asta.

Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 5 saptamani(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

La Euroclinic iti trebuie trusa de farduri Serios acum, eu mi-as lua papucii mei pufosi si halatul. Ei iti dau de toate, dar papucii sunt din aia naspa, subtiri, mai de hartie/carton. Sau cel putin asa erau acum 2 ani. Eu m-am dus cu o gentuta de cosmetice, dar n-am folosit decat periuta de dinti si pasta de dinti (ei iti dau si din astea, dar eu am piticii mei), ca in rest nici timp/chef sa ma pieptan n-am avut. Nu am avut nevoie de nimic, pana si chiloti mi-au dat. Am preferat pijamalele lor, dar dc esti mai pretentioasa, cred ca poti merge cu a ta. Iti dai seama ca ale lor nu sunt cine stie ce, dar pe mine m-au multumit.
Eu maine merg la 11 la pediatru, in Floreasca.

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Merci Corina, stiam ca papucii sunt f subtiri si deja mi-am cumparat unii noi si haiosi de la Oysho. Iar pijamaua roz, pe care am folosit-o cand am fost internata pt cerclaj a fost f ok. O sa-mi iau ceva de rezerva. Deci...sa nu iau cu mine tampoanele sterile si chiloteii de unica folosinta.
Daca aveam la Floreasca dimineata, ne vedeam.

Symo 35+ Diana Nicole
AMR 2-3 SAPTAMANI

Mergi la inceput