Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (113)
Raspunsuri - Pagina 18
Joy21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o Presiunea in centrala scade in continuare. Adica dupa ce mi-au spart shapa... dupa ce-au "umblat" la tevi si au inlocuit ce era fisurat, dupa ce au refacut shapa, dupa ce mi-au pus rigips, au dat cu glet, azi au finisat gletul... si cand ne uitam, a scazut iar presiunea. Munca omului cu gletul si rigipsul a fost inutila, trebuie scos totul, din nou. Clachez! Ana 33+, viitoare mami de, David Ciprian AMR 28 de zile(sper eu) |
A scazut mult? Poate tine de altceva, si nu se scurge apa. Unde am stat cu chirie scadea presiunea la centrala din cand in cand si totusi nu am vazut sa curga apa ca si tevile erau la suprafata. Incerca sa afli de ce ar putea scadea presiunea... poate a fost aer pe tevi, nu stiu ca nu sunt de specialitate. Insa zic ca nu insemna musai pereti sparti iar
Victoria, mami de Anna Sofia, 32+ cu inimioara
David Lloyd George
sugubina spune:
lorin7774
io am cumparat deja la Pufice cercei. Bine nu io, cumnata s-a oferit sa ne faca cado si noi am mers sa ii alegem impreuna cu ea. Sunt tortite mici si au o singura pietricica, tare delicati. I-am luat din Obor. A fost tare grea alegerea-noo ne plac cat mai simpli, finuti, si gaseam doar incarcati de pietre frate..Si da-i si cauta. Da uite ca am gasit.
sugubina 29+ cu Puficele
danaint spune:
citat din mesajul lui sugubina Ah am dormit ! asa bineee, si adanc. Ca de tri zile ma scol numa devreme. danaint daca ai sarcina fara probleme stai linistita. Ce dr ai? Orcum tu ai 33s deci 5s sa mai stai cuminte si gata! Maama cand citesc ce putin mai aveti unele..2-3, 5s..Suuper tare. Fetele care nasteti acusi sa puneti poze pe picasa; sau trimiteti sa le punem noi. Sa vedem si noi ursuletii pe care i-ati tinut atata timp. sugubina 29+ cu Puficele |
Pe Sanduleac Elvira o am. Sper si eu ca o sa fie ok totul. Miercuri am programare de s34, si o mai chestionez si pe ea ce si cum...
s33 Lucas Petru
amelia_ilie spune:
citat din mesajul lui sunset_zuzi alinushca eu la cantacuzino o sa nasc si pot sa spun ca sunt medici de treaba si seriosi cel putin cei cu care am interactionat eu Doamne ai grija si de noi 31+ |
Si eu, si eu
27+
BraveGirl spune:
Doura!!!
Sugubina, meg la dr. Mirica Cristiana.
Danaint, te primesc si de la 34. Dar o zi de spitalizare in incubator costa, doar cazarea, fara medicatie, 350 lei. Fa si tu un calcul: la un bebe de 34s stai macar 10 zile, deci ai in plus la factura 3500lei cazarea,plus ca trebuie sa platesti si pt tine, ca doar nu pleci si lasi copilul acolo, iar medicamentele pt prematuri sunt destul de scumpe. Ajungi sa platesti de ordinul miilor bune de euro. Nu trebuie contract. Te prezinti ca o floricica si te preia medicul tau dc se afla atunci acolo, daca nu, medicul de garda si dupa control este anuntat medicul tau.
Msymo, rumoasa data. Poate ne vedem pe acolo ...eu fac 38 fix parca pe 22 oct. Deci si 20 e ok, ne intalnim pe acolo si le facem cunostinta bebeilor
Anya, te referi la vaccinurile de la nastere? Alea intra in pretul nasterii.
Eu azi am cam fost pe drumuri, apoi Arianna a facut f urat din cauza vaccinului. Plange mititica de mi se rupe sufletul si tot imi arata buba. Vrea numai in pat, in brate, sa stea pe mine...a incercat sa se bage la mine in burta si o intreb: ce faci? vrei la mami in burtica? Ea: DA!!! Eu:pai e bubu..ce sa fac cu el, sa-l scot? Ea:DAAA!!! si a continuat sa se impinga in burta mea, printre picioare
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 33+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
danaint spune:
Merci mult de infos
Eu una sper sa nu am suprize de astea, colul e inca lung, inchis, contractiile vad ca le tin in frau cu no-spa. Dar cine stie ce se poate intampla, mai bine sa fiu informata. O sa vb si cu dra mea miercuri, cum procedam in caz ca bebe e grabit (ceea ce speram sa nu!)
s33 Lucas Petru
bebelu86 spune:
Doura
sarcina usoara incontinuare, sa fi fericita, iubita, sanatoasa si sa ti se indeplineasca toate dorintele
Ana imi pare rau k iar trebuie spart si refacut. offf...
dar nu a verificat nimeni centrala inainte?sa treaca un pic supararea
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria
Vasari spune:
Doura, Cata, la multi ani fericiti, fetelor! Sa aveti nasteri usoare si bbi sanatosi!!
Ana , inca nu deznadajdui, poate e ceva temporar sau are alte cauze.
Miruna, e delicios Ema, zau! :)) O multime de complimente.:)
Nu am gasit, despre care Madalina vorbiti?
As vrea sa ajung si eu la intalnire, dar mai am cateva zile pana intru in concediu si nu stiu daca sunt in stare sa ma deplasez dupa job pana la Unirii...
Miruna, . Am fost semiprezenta, dar am o problema, nu pot sa scriu pana nu sunt la zi cu cititul. Noi suntem bine, gradi incepe lunea viitoare... am fost amanati din nou, iar saptamanile astea m-am indragostit de-a binelea de job (iubire imposibila acum, in trim3), am avut si multe de facut, iar timp 0. Pana si Maria a fost neglijata...
Noi am reusit sa zugravim, arata f frumos, ca "acasa". Am rearanjat mobila in dormitor, patutul nou al Mariei e pus mai departe. A fost un real succes patutul asta, numi vine sa cred cum se culca singura.
Ca se vorbea de somnul cu bb in camera sau nu, pana la urma e o optiune personala, tine de instincte, simturi, nu are asa mare legatura cu ce planificam inainte. La fel si evolutia ulterioara. Maria de ex a dormit o luna cred intr-o copaita intre noi doi, in pat, intre perne. Deh, amandoi indragostiti de ea, abia apoi am incercat sa folosim patutul ei, insa cumva a ajuns cu noi in pat. La vreun an mi-a venit ideea sa-i scot o laterala si am lipit patutul ei de al nostru si singura a luat hotararea sa doarma acolo. Dupa laptic, asa semiadormita se rostogolea acolo.:) Apoi au venit lecturile lungi de seara, stateam impreuna la noi in pat si cand stingeam lumina se ducea la ea in patut. De cand cu upgrade-ul, o singura zi a adormit la noi in pat, apoi numai la ea. Citeam o poveste, apoi o intrebam daca nu vrea sa mearga la ea si sa discutam ce am citit, o acopeream, pupam si in timp ce vorbeam adormea. Trecerea a fost f lina si fara sa o fortam. Acum, la bb2, dupa 6 luni as vrea sa le lasam singurele in camera, am sentimentul ca le va placea f mult. A, si era genul care adormea intr-o ora-doua. Deci greu... dar pana la urma era un timp de calitate, f apreciat de amandoua.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 30s
allexxia_m spune:
LA MULTI ANI,DOURA
sa fii sanatoasa, iubita, implinita! Sa ai parte de o fetita sanatoasa si sa va bucurati de ea toata viata!
Symo esti prima anuntata! Sa ai parte de o nastere cat mai usoara si de BB sanatos si mancacis!
eu tot cu starile naspa ma lupt, nimic nou in rest
nici inspiratie de scris pe aici nu mai am ....
si mai vroiam sa mai scriu catorva fete .... dar nu mai stiu ce
34+
amelia_ilie spune:
Doura, LA MULTI ANI! Sa ai un bebe sanatos, voios si norocos, si sa va bucurati de micuta minune !
Ratusca, Lidia, Lore, felicitari pentru semnatura!
Lidia, nu te gandi la rau, gandeste-te ca veti fi bine si tu si bebe.
Danaint, si eu merg la nunta sambata. Mi-e groaza, nici macar nu-i in Bucuresti. Drum lung (vreo 3-4 ore), nunta-nunta... of... s-ar putea sa merg in adidasi...
Mirunam toate gravidutele sunt frumoase. E bine sa ne amintim asta cand ne simtitm asa, mai plinute
Madalina sanatate multa, sa revii repede si refacuta!
Lorin, la cercei inca n-am ajuns. M-am mai uitat prin oras asa sporadic, dar nu m-am declarat deloc multumita, asa ca mai amanam un pic, poate imi face cu ochiul ceva.
Anya, si eu patesc la fel cu vecina mea de sus. E o baba idioata care isi spala geamurile de cateva ori pe an, dar nesimtita nici macar nu se uita pe unde arunca mizeria din balcon, cade pe masini, pe geamurile mele, noroc ca avem balcoanele inchise, ca altfel imi arunca tot la mine. Asta facea inainte sa le inchidem. Si da, si eu am patit-o cu uleiul super ars din tigaie. Bine nici nu stiu ce nu mi-au aruncat, de la pachete de tigari goale la coji de pepene si rosii...
Ana, cum mama ma-sii fac astia treaba? I-as pune la zid, zau asa, pai cum se poate? Of, ce-as mai urla la ei, macar sa ma descarc.
Gabriella, da' stiu ca se rasfata juniorul, nu gluma!
N-am reusit azi sa intru deloc de la job, am avut si inca avem super multa treaba, plus un control neanuntat si grav. Sper sa treaca repede si sa revenim la treburile noastre, ca tare ma streseaza.
27+