Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (113)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

inca nu am ajuns la sedinta foto.....poate in week-end ptr ca au fost picii raciti...
ma intorc la bucatarie ca mai am de facut maioneza, salaturile si sa pandesc crema de zahar ars

Mami Andreea 31sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mama eroina!

Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 28 de zile(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Am mers sa mananc de pranz si pe drum am cumparat 3 salopetele marimea 56 Deja e mai frumoasa ziua asta, chiar daca sunt racita! Sunt cu ursuleti panda

s33 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P

buna dimineata burtici,

noi astazi am schimbat semnatura, am implinit 33 sap

nu am mai intrat aseara sa va povestesc ce am facut la eco pt ca am fost putin cam suparata.
la eco a iesit ca bebe este foarte mare adica are 2850gr si conform masuratorilor ar avea 35sap si 5 zile, deci mai mare aproape cu 3 sap
problema este ca mi-a iesit so glicemia mare adica 131 (eu de cand ma stiu am avut undeva intre 65-70), doctorita spune ca poate fi diabet gestational dar asta vom sti doar dupa ce mai repet analizele.
cel mai tare imi este frica sa nu nasc prematur sau sa moara bb la nastere, am citit tot felul de cheti pe net si acum abia astept sa ajung astazi la doc ca sa imi dea trimitere pt analize

33+ Ianis Andrei

AMR 5 sap (sa ne ajute Dumnezeu)

Lidia stai linistita ca diabetul gestational nu e fatal in sarcina... o sa primesti cel mai probabil de tinut regim pana la nastere, in cazuri extreme se ajunge la insulina. Oricum, e vorba de diabet gestational, nu de tipul obisnuit, deci scapi de el dupa ce nasti
Dimensiunile marisoare ale copilului se datoreaza diabetului, asta a fost probabil primul semn care i-a atras atentia dr... Curaj, am o prietena care anul asta in mai a nascut un baietel perfect si ea a avut diabet gestational, si inca una care trebuie sa nasca saptamanile astea, si tot asa, are diabet gestational, tine regim. Multa sanatate si putere pana la capat, totul va fi bine la final!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Citat:
citat din mesajul lui anya2010

eu nu dorm, o admir pe vecina cum imi spala geamurile

Ana 33+ cu Gabriel
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze

Glumesti???

Ana
AMR 28 de zile(sper eu)

Nu glumesc, a terminat deja..i-a fost rusine cand m-a vazut cu burta la gura si chiar m-am chinuit sa le sterg, numai eu stiu cum m-am cocotat. Oricum scuza ei a fost ca nu stia ca sunt acasa..adica daca eu nu vedeam ramaneam cu paguba..ce oameni

Ana 33+ cu Gabriel
Minunea mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:

Citat:

Citat:

eu nu dorm, o admir pe vecina cum imi spala geamurile

Ana 33+ cu Gabriel
Minunea mea
poze

Glumesti???

Ana
AMR 28 de zile(sper eu)

Nu glumesc, a terminat deja..i-a fost rusine cand m-a vazut cu burta la gura si chiar m-am chinuit sa le sterg, numai eu stiu cum m-am cocotat. Oricum scuza ei a fost ca nu stia ca sunt acasa..adica daca eu nu vedeam ramaneam cu paguba..ce oameni

Ana 33+ cu Gabriel
Minunea mea
poze

Bravo Anya!!! Nu am emoticon cu aplauze... Pai ce tot tu sa le speli. Oricum rusinoasa replica...

Cand stateam la bloc vecina de deasupra nu a ochit bine cand a vrasat uleiul din tigaie pe geam si s-a scurs totul la mine... zau daca inteleg sistemul asta al aruncatului pe fereastra.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Presiunea in centrala scade in continuare. Adica dupa ce mi-au spart shapa... dupa ce-au "umblat" la tevi si au inlocuit ce era fisurat, dupa ce au refacut shapa, dupa ce mi-au pus rigips, au dat cu glet, azi au finisat gletul... si cand ne uitam, a scazut iar presiunea. Munca omului cu gletul si rigipsul a fost inutila, trebuie scos totul, din nou.

Clachez!

Ana
AMR 28 de zile(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

ana nu fii suparata...fa-ti bagajul si te astept la mine, iti asigur tot comfortul, casa, masa curatenie,....tot...numai ca la noi este o harmalaie continua....na baietii.....

Mami Andreea 31sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Ah am dormit ! asa bineee, si adanc. Ca de tri zile ma scol numa devreme.

danaint daca ai sarcina fara probleme stai linistita. Ce dr ai? Orcum tu ai 33s deci 5s sa mai stai cuminte si gata!

Maama cand citesc ce putin mai aveti unele..2-3, 5s..Suuper tare. Fetele care nasteti acusi sa puneti poze pe picasa; sau trimiteti sa le punem noi. Sa vedem si noi ursuletii pe care i-ati tinut atata timp.

sugubina 29+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:

Presiunea in centrala scade in continuare. Adica dupa ce mi-au spart shapa... dupa ce-au "umblat" la tevi si au inlocuit ce era fisurat, dupa ce au refacut shapa, dupa ce mi-au pus rigips, au dat cu glet, azi au finisat gletul... si cand ne uitam, a scazut iar presiunea. Munca omului cu gletul si rigipsul a fost inutila, trebuie scos totul, din nou.

Clachez!

Ana
AMR 28 de zile(sper eu)

Ana dar nu a venit nimeni sa verifice centrala inainte sa se apuce sa refaca sapa? Pentru ei nu imi pare rau dar vai de tine ca stai cu ei in casa, cu mizerie si zgomot in loc sa te odihnesti.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Hello fetili,

Doura lA MULTI ANI!!!! SA AI PARTE DE UN BEBE SANATOS SI MANCACIOS PENTRU CA MERITI DIN TOT SUFLETUL. tOT BINELE DIN LUME SI MA BUCUR MULT CA FACI PARTE DIN ODISEEA NOASTRA. AM INVATAT FOARTE MULTE DE LA TINE..

Eu nu am apucat sa intru azi pentru ca am fost prin oras cu analizele dupa care am venit acasuca si m-am 'patucinizat' si am dormit ca o ursoaica in barlog.

Vreau sa va spun ca ma simt muult mai bine ca si ieri, am fost la doctorita de familie si mi-a zis sa iau No Spa si sa imi fac analizele sa vedem daca nu e ceva infectie urinara ca altceva nu are ce sa fie. Eu cred totusi ca au fost ceva contractii pe acolo. Doamne ajuta ca au trecut si suntem bine. Oricum suntem in medical pana luni. Yupiiiiii... e asa de bine sa poti dormi la amiaza si sa stai linistita in pat. Abia astept concediul prenatal. Mai am 4 saptamani. Imi vine sa imi pun AMR pentru concediu asa de mult il astept

29+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput