Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (113)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

hello fete dragi
LA MULTI ANI DOURA!!! SANATATE TIE SI FAMILIEI SI FETITE CUMINTI
eu am fost la piata, gradinita...si acum pauza 10 min si ma intorc la bucatarie. vin unii dintre fini pe la noi astazi si am pus sa pregatesc ceva...am bagat o paine, dovlecel pane, salata de conopida si ma gandeam sa fac si o crema de zahar ars si vom face gratar .
miruna daca te mai aud ca este balena te alerg...pai daca tu esti balena inseamna ca nu exista animal pe pamant sa ma descrie pe mine . chiar astazi mi-am pus si eu o bluza mai mulata si cand m-am vazut in oglinda am exprimat doar ptr mine asa "mama ce burta mare am!!!" si se aude o voce de dupa colt ( a bonei)..."deabia acum vezi??!!"....sa pic jos nu alta...si sotul imi spune ca apare burta si apoi eu . Asa ca MIRUNA baga niste poze ca sa vedem daca te credem sau nu .
lidia, gabrela capul sus fetelor, trebuie sa fiti optimiste si nu uitati ca noi suntem langa voi

Mami Andreea 31sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

well.. ca sa vedeti cat de in serios isi iau unii medici treaba... fac cezariene pe banda rulanta mai toti si probabil se simt f increzatori pe ei insisi

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 33

??????????????????

Symo 35+ Diana Nicole
AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

chiar astazi mi-am pus si eu o bluza mai mulata si cand m-am vazut in oglinda am exprimat doar ptr mine asa "mama ce burta mare am!!!" si se aude o voce de dupa colt ( a bonei)..."deabia acum vezi??!!"....sa pic jos nu alta...si sotul imi spune ca apare burta si apoi eu .

Mami Andreea 31sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Genial!!! La mine sotul nu zice decat ca arat foarte bine asa (nu pare convingator deloc) dar Ema ma descrie in fel si chip... am *picioare cocolosite*, nu incap in cada de 2 persoane, sau imi spune *oh ce bine ca ti-ai taiat breton, arati si tu mai frumoasa un pic, arati asa ciudat in ultima perioada* sau *imi pare rau ca nu am vrut wc-ul ala la mine in baie iar tu saracuta abia mai stai pe el* ... totul se invarte in jurul marimii mele. In desene inca apar slaba cu rochie

Apropo de poze, ati fost la fotograf??? Spor la gateala!

Fetelor, bucurati-va de perioada pana la scoala!!! Mie deja imi scoate peri albi si am doar 10 zile de activitate. Dl. perle are un chef de betisoare... pentru asta scoala ar trebui sa se rezume la matematica, multa, grea si nenorocita . Ar suporta si 6 ore / zi dar sa nu fie de scris...

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Doarme tot barlogul?

Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 28 de zile(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

eu nu dorm, o admir pe vecina cum imi spala geamurile

Ana 33+ cu Gabriel
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Cred ca Doura este suparata pe noi ca nu am mai reusit sa ne intalnim o data cat a fost ea in tzara!

Uff, mi-e asa o lene si m-am invatat puturoasa. Azi ma duc la medicul endocrinolog.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

inca nu am ajuns la sedinta foto.....poate in week-end ptr ca au fost picii raciti...
ma intorc la bucatarie ca mai am de facut maioneza, salaturile si sa pandesc crema de zahar ars

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

eu m-am trezit subit.....am baut o gura de cafea

fetele care aveti fete...v-ati hotarat la cercei ? ati achizitionat ceva ? vreun site mai "dotat" cu articole de copii ?

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya2010

eu nu dorm, o admir pe vecina cum imi spala geamurile

Ana 33+ cu Gabriel
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze

Glumesti???

Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 28 de zile(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

inca nu am ajuns la sedinta foto.....poate in week-end ptr ca au fost picii raciti...
ma intorc la bucatarie ca mai am de facut maioneza, salaturile si sa pandesc crema de zahar ars

sashenka - cat mai bucataresti. Eu nu stiu de unde aveti voi, unele fete, atata energie sa si gatiti.
Ana_o - nu doarme barlogul, doar motaie. Eu sunt la lucru si mai scriu printre picaturi

26+ Roberta

Mergi la inceput