Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (113)
Raspunsuri - Pagina 19
Vasari spune:
Of, Madalina, multa sanatate si noroc de-acum, sa nu mai ai parte de neplaceri.
Amelia, tot voiam sa te intreb... tu ai facut cumva vreun sport de performanta? :)
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 30s
allexxia_m spune:
Ana_o offf, imi pare atat de rau ca nu ai si tu parte de liniste, mai ales acum cand ai nevoie atat de mult
Sa speram ca se rezolva repede si scapi!
Lidia exista atatea exemple ca in cazul tau ca totul a fost bine si BB si mamica! Fii increzatoare si optimista! Va fi bine!
Mirunam mai e putin si vom scapa noi si de kg astea, gandeste-te la minunea ta din burtica si nu lua in seama tot ce zic altii! Important este ca vor disparea aceste kg si ca sunt temporare!
BraveGirl saracuta Arianna dar tare dulce ca vrea ea in burtica! Daca acolo sunt copii nostrii cel mai in siguranta! Ce sa-i faci, o dulceata si jumate fetita ta!
Eu am primit de la cumnata mai mica o pereche de cercelusi de aur, ii vom folosi pe acestia pentru fetita. Nu stiu daca erau altii care mi-ar fi placut mai mult, dar cum am primit pe acestia, nici nu ma mai gandesc!
Astazi mi-am facut tampoanele din vata si fasa din tifon.
Am facut si poze cu etapele, daca mai e cineva ca mine, care vroia sa vada poze cu procesul imi spuneti si le pun pe mail.
34+
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vasari Of, Madalina, multa sanatate si noroc de-acum, sa nu mai ai parte de neplaceri. Amelia, tot voiam sa te intreb... tu ai facut cumva vreun sport de performanta? :) _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 30s |
De fapt, daca stau sa ma gandesc bine, cam da, la propriu, turbo jam, vreun an jumate. La figurat, cred ca este o conditie de ramanere in serviciu (la mine). Am zis eu odata pe la inceputul anului ca ar trebui sa ma plateasca la km parcursi zilnic, ca as iesi mult mai in avantaj. Si se pare ca sia sta a fost unul din motivele pentru care bebe s-a lasat asteptat asa mult, stresul din ultimii 4-5 ani si-a spus cuvantul cu varf si indesat.
Ei, dar nu mai e mult si o sa am program redus, numai sa ajung la policlinica unde am medicul de familie, ca-mi trebuie CM cu cod special pentru asta. Noroc ca nu ma ating la bani astia, ca altfel cred ca eram de cursa lunga, plecam de la serviciu direct in sala de travaliu, ca tot am de munca pentru inca vreo 3-4 ani.
27+
sorinaalex spune:
Buna burtici!
Nu v-am mai scris de mult, desi v-am citit zilnic.
Doura, la multi ani! Iti doresc nastere usoara si o bebelina sanatoasa si frumoasa!
Ultima data cand v-am scris, ma plangeam de niste junghiuri si dureri la burtik. S-au intensificat, am cazut psihic, visam numai nastere prematura. Intr-un final am reusit sa ma programez la dr. si m-am mai linistit. Mi-a spus ca este intr-adevar scurt colul, insa e inchis si trebuie sa evit statul in picioare si efortul. Nu sunt legata de pat, dar nici nu pot pleca asa cu orele de acasa. La ce imaginatie bogata am avut, asta cu statul la pat mi s-a parut floare la ureche. In plus, o parte din utrogestan tre sa il iau oral pt ca ovulele se pierd partial.
In schimb am facut o boacana de creier gravid. M-a apucat excesul de zel sa sterg tastatura la laptop cu vata si spirt. Se pare ca am pus prea mult, s-a prelins si acum jumatate din taste nu mai functioneaza. Va citesc in fiecare zi, dar nu prea pot raspunde. Acum va scriu de pe telefon, dar e cam incomod, iar distractia de schimbare de tastatura m-ar costa vreo 200€ . Inca sper la o minune.
Va pup pe toate si incerc sa va mai scriu de pe telefon.
26+
Lore1983 spune:
Doura! Sa ai parte numai de bucurii! Sa ai o bebelina sanatoasa si o nastere usoara!
25+ viitoare mami de
andreeacc spune:
Buna seara, mamici!
Doura !!! sa te bucuri de o nastere usoara si o fetita minunata!
Ieri am fost si eu la eco la Iosup, bb 2400 gr, lungime 46-47 cm... a confirmat si el nasterea probabila dupa DPN ecografic in ultima sapta din oct.In rest toate bune, ma cam apasa bb pe col, dar e lung de cc 3,8 cm asa ca incerc sa nu ma ingrijorez.
Ana_o imi pare rau de stresul tau...mai rabda si tu putin...eu cand aveam muncitori in casa plecam la cumparaturi
Anya, foarte tare faza cu vecina, bravo tie ca nu ai lasat-o sa scape usor!
Sashenka, esti ca de obicei incredibila! cum oi putea sa le faci pe toate?
Maine ma apuc si eu sa imi pun cele necesare spitalului intr-o valijoara, cand va vad pe voi vorbind de cat putin a ramas, parca ma loveste realitatea...desi nu mai e asa de mult pana la sf lui oct...si mai am atatea de facut prin casa...trebuie sa chem pe cineva sa repare LCD-ul de la masina de spalat ca nu mai afiseaza nimic si doar eu mai stiu sa o folosesc, trebuie sa cumpar un toaster, sa pregatesc gradina de toamna-iarna ... sa mai spal inca o data si sa calc hainutele lui bb...
Mirunam, si pe mine ma "alinta" copilul...acum cateva seri sotul n-a fost acasa si copilul n-a mai vrut sa doarma cu mine in pat pe motiv ca "acum nu vezi ca nu mai am loc de tine?"...in conditiile in care patul meu e 2,2 m x 2m Lasa ca ne facem noi frumoase pana la vara
LidiaP, e doar o suspiciune sau chiar ti-a diagnosticat diabetul de sarcina; Sebastian a avut 4,2 kg la nastere dar eu nu am avut diabet, insa stiu ca nu prezinta risc petru mamam sau fat atata timp cat se respecta regimul si medicatia.Nu-ti face probleme, veti fi bine amandoi!
Azi am avut interviuri cu 9 oameni, nu mai am rabdare, clar...la un moment dat aveam impresia ca nu mai intelegeam ce spuneau..ma concentrez din ce in ce mai greu
Va pup, sper sa avem o noapte fara treziri dese!
Andreea, mami de baiat si 33+ cu
AMR 5 saptamani
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
Madanic spune:
citat din mesajul lui raly Madanic, Imi cer scuze ca te intreb aici. De unde ai luat patutul din camera fetei? Si eu ma gandeam la asa ceva pt puiul meu. Thanks. raly |
Te referi la cel de todler(copil 1-2 ani), cu topogan?
Daca da, l-am luat de la o firma de aici din US Matrix Kids, dar costa mult si nu face banii, mai repede iti faci o schita si-l faci de comanda.
M-au dezamagit total, partile le-au trimis in doua transe si nu se potriveau unele cu celelalte. Noroc ca suntem buni la improvizat, ca de returnat nu aveam chef (m-am setat ca vreau modelul asta), si altul nu am vrut sa cer in schimb ca le-a luat o gramada sa-l trimita si pe primul.
Madalina
mami de Isabella Andreea si 34+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
AMR 4 saptamani dar mai sigur 6
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
Madanic spune:
citat din mesajul lui mirunam Ana daca aveai problema asta cu bebele mic stii ce faceai? Bagajul E riscant sa il tii in miros de mucegai, praf etc. Ai avut oarecum noroc. Sugubina, neata! Geniusa poti folosi tinctura aceea mentolata. E mai mult apa de ploaie dar pe moment tot te ajuta. Inca un caz trist la Tv. O gravida infestata cu HIV intr-un spital romanesc nu a fost primita sa nasca de mai multe maternitati. Intr-un final a fost acceptata la Cantacuzino, de mila. Argumentele medicilor erau de ordinul penibilului, nu mai vorbim ca prin acest refuz daca vor mai fi si alte cazuri pacientele vor fi incurajate s aascunda boala. Ma intreb oare cum igienizeaza si sterilizeaza ustensilele dupa o nastere daca spuneau ca nu fac fata. Nu ar trebui aceleasi masuri indiferent daca esti sau nu sieropozitiv? Acestor incompetenti inumani le indesam bani in buzunar. MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 + |
La sterilizare sunt aceleasi masuri, insa in cazul unei nasteri cand mama are HIV sunt necesare masuri extra pentru asigurarea ninfectarii copilului. Din cate stiu eu in Bucuresti singura maternitate care primea gravidele cu HIV era Panait Sarbu (Giulesti). Eu din articolul citit in presa acum vreo 4 ani intelesesem ca doar ei sunt specializati sa se descurce cu cazurile astea.
Madalina
Madanic spune:
citat din mesajul lui alinushca neata! La multi ani doura! Sanatate si numai bine micutei voastre familii! Eu simt in anumite pozitii sau in anumite momente o durere surda in zona pelviana. Ma intreb daca o fi ca o fi coborat bebe sau o fi ca si-a schimbat cumva pozitia si incomodeaza zona? La voi cum e ? Pot asimila senzatia cu senzatia pe care o am uneori la menstruatie cand e inceputul ciclului si curge f mult si parca se desface putin toata zona... ? Noaptea mai simt si eu dureri usoare de spate fara nici un motiv aparent. Si burta si mai intareste in B-H din cand in cand. Dar nimic asa dureros incat sa pot zice "da, uite, asta e o contractie" (prima data am facut ceza la rece si nici nu am simtit toate placerile astea de acum). Mami de (28.10.2008) si bb2 s 33 |
Si eu am dureri pelviene, dar cum eu nu am dureri la menstruatie si cum contractiile la primul travaliu au fost de-a dreptul salbatice nu prea pot sa zic ca se incadreaza la nici unul din cazuri. Ma mai ia nebunia cateodata sa nu se desprinda operatia de cezariana veche si sa fie asta, dar ma calmez singura ca ar trebui sa fie ceva sange vizibil daca ar fii asa.
La mine durerile sunt mai nasoale daca stau intinsa, asa ca stau in picioare cat pot de mult.
Madalina
lore76 spune:
Buna seara la toate fetele
am si eu o intrebare pt cine ma poate ajuta, cate no-spa-uri se pot lua/zi????
Lore 28 + &