Gashca de Constantza *125*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

mery_ana, ridiche neagra gasesti mereu la o tanti din piata Km 4-5. zilele astea are sigur, eu am luat ptr Luca....degeaba oricum, caci a vomitat rau de la el.La noi a mers f bine siropul de plop cu muguri pin si brad.exista in plafar si sirop ridiche neagra.
eu am scobit ridichea si am pus miere.se lasa cateva ore.
depinde si de tipul de tuse.
este bun si ceaiul de ceapa.
nu te speria, daca tuseste, este semn ca organismul lupta cu virusul....nu cred ca e cazul de antibiotic doar ptr o tuse
este plin orasul de viroza, deci daca nu apar complicatii, fara antibiotic.fluidizarea secretilor...daca nu va place/ merge cu naturiste incercati Eurespal.
eu am descoperit(cam tarziu ) crema VAPORUB..a facut minuni la somnul de pranz si noapte .Am pus pe uemrii si pieptul lui Luca si s-au vazut rezultatele.
In 3 zile a scapat de tuse.mucii...mai vb...sunt prezenti, dar cred ca vor fi de acum incolo mult si bine prezenti...doar mergem la gradinita.
bai fierbinti, cu uleiuri esentiale de foioase puse in apa d ebaie si eventual pe o batista ca capatul patului, in timpul noptii.
extract de macese in apa de baut.
cam astea te pot ajuta(pe noi ne ajuta fantastic) destul de mult sa scapati mai repede de secretiile din gat, fara complicatii.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

lali, si eu sunt de parere ca trebuie pastrat doar unul dintre conturi, sunt greu de gestionat si urmarit amandoua. super retetele postate de tine, uite, si astea ar trebui salvate in contul comun, ca acus incepe sezonul racelilor; eu am inceput inca din seara asta cu siropul de bere ca parca ma incerca o jena in gat

mery_anna, sanatate multa lui ionut!

happy, nu stiu exact in ce consta deschiderea, eu sper sa ajung cu vlad in ideea ca poate il incant cu ceva, ma gandesc ca la vederea mai multor copii va fi si el mai colaborabil, chiar inot as vrea sa faca, poate imi impartasesti ceva din experienta voastra, recomandari de instructori, etc. miruna a facut acolo 3 ani de dans modern. rectific si greseala de mai devreme, data este 25.09.2010, ora 10.

eu vin cu un late review de la targ pt cele care nu ati ajuns si intentionati maine:
- pavilion expozitional: confectii adulti, iar la etaj si cateva de copii, nu prea merita nimic (eu i-am luat indispensabili gen colanti la sot, ca cica se anunta iarna grea cred ca imi da cu ei in cap, da las sa fie)

- cort langa pavilion: articole din piele si blana super haine, cu preturi pe masura

- perla: confectii adulti; aici va recomand din toata inima un stand cu articole de ski (si nu numai, va zisei doar ca vine iarna grea) la super preturi - costum ski copii/adulti cu geaca si pantalon 130/150 ron, geaca 100/130 ron, cizme de zapada 100 ron, manusi 10 ron (i-am luat si d-astea, sa se asorteze cu izmenele )

- doina si victoria: incaltaminte/marochinarie, am poftit doar la o pereche de cizme, le-am probat, mi-am tras doua palme sa imi revin si am plecat acasa.

si asa am mai bifat un targ pe lista. aleluia

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salutare!!!
sunt dupa 3 zile de sport, azi partzial cangoroo shi 2 zile de petreceri acasica, aproape non-stop...cu prieteni de-ai noshtri, ieri in 5 familii (10 adultzi shi 9 copilashi) am papat ciorba de fasole, ceafa de porc la gratar shi pastrama de oaie, totul asezonat ideal cu tzuica de pruna from piteshti, iar pentru cei mici tort cu martzipan de la silvian, cu 4 lumanari numai bune de suflat (a fost 23, deci Nana mea a implinit 4 ani shi o luna), iar azi am luat-o de dimi (oricum m-am culcat la 3, sculat la 7 ) shi am tzinut-l lantz cu 3 gashcaritze(una sportiva) shi cu a patra intalnire la sarit pana la pranz in cafele shi fasoli , apoi cu 2 familii prietene in formatzie completa (adik 6 copchii mici, intre 1-5 ani) am finalizat oala de fasole -sa scapam de grija!!! shi in reveneala ne-am intretzinut in conversatziuni pana aproape de 21-22...noapte buna !
concluzie: 2 zile de rasfatzuri culinare...pana pe 1 lacat la gura pentru alimente interzise!!!...sar a meritat din plin! am zis.

am planificat urmatoarea oala (14 litri) cirba de fasole pe saptamana viitoare, spre vineri...

maine shi duminica sunt singurica cu cei mici, ai mei parintzi pleaca la munte, sotz la pescuit...deci Ely, maine ca tot eshti la munca, te interesezi de trenuri shi poate reushim sa plecam ...ceva scurt:cta-medgidia/mangalia shi retur...ar fi super!!!

Vladis - DACA ne trezim in timp util, ajungem shi noi la parcul pionierilor (te sun in caz ca venim)....sotzul tau a plecat in voiaj?

info:incercatzi sa vizitatzi magazinul mark&spencer (din tom)...reduceri pana la 80%...mi-am achizitzionat eu papuci-30 lei/ bluza trening catifea-40 lei, tricou alb cu maneca lunga-10 lei, rochie neagra -40 lei, cizme- 40 lei....pentru cei mici pretzuri de exceptize:pantaloni la 10 lei....multe, multe reduceri, hainele de la ei sunt bune calitativ!

mai citesc shi revin...daca am ceva de zis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mery_anna

Noi suntem iar bolnaviori,Ionut tuseste urat de tot......poate scapam fara antibiotice.

Mariana- sanatate multa celui mic!!!
am avut shi eu o tuse urata rau in vacantza (la sibiu) shi am luat Klacid de m-am pus pe picioare...
eu sunt oarecum contra antibiotic, dar cand vad se ingroasha gluma, nu mai stau sa beau decocturi shi sa manac legume& radacini ...or fi bune, dar ca preventzie, altfel stai in muci shi tuse pana in mai la anul...deci: cel mai bine va ducetzi sa-l vada pediatrul pe Ionutz, doctorul shtie cel mai bine ce shi cum i se potriveshte lui ca tratament (BTW am baut ceai de ceapa cand cu tusea shi in afara de voma nu a avut alta consecintza, deci chin degeaba...) parerea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

nu te speria, daca tuseste, este semn ca organismul lupta cu virusul....nu cred ca e cazul de antibiotic doar ptr o tuse

greshit Lulu, febra= "semn", tusea = simptom de ceva...

Citat:

eu am descoperit(cam tarziu ) crema VAPORUB..a facut minuni la somnul de pranz si noapte .Am pus pe uemrii si pieptul lui Luca si s-au vazut rezultatele.

e fff buna cand discutam de nas infundat...deci tuse pe motiv de innecare cu proprii muci shi respiratzie problematica...daca este tuse virala (cu nas curat, fara muci)nu e cazul de vaporub

Citat:

In 3 zile a scapat de tuse.mucii...mai vb...sunt prezenti, dar cred ca vor fi de acum incolo mult si bine prezenti...doar mergem la gradinita.

eu ii duc pe ai mei din dec anul trecut la gradi shi n-au mucit pana acum...in caz ca se intampla asha ceva, tratament acasa 5 zile minim shi repus in colectivitate sanatos tun, altfel i se intoarce boala, organismului slabit nu-i trebuie contact cu crocobaurii...am folosit toata iarna trecuta metoda pediatrei mele de imunizare - 1 tub de oscillo/saptamana/copil...in caz de stare febrila nemotivata/nas infundat partzial 3 zile oscilo + panadol/nurofen
sanatate multa shi voua!

aaaa, mai e shi metoda naturala de imunizare...aer, soare, mare, munte+ alimente potrivite

Mergi la inceput

Lali- pastram mailul nou, ca sa fie identic cu nick-ul comun pentru efort ...
mail-ul deshis de Lulu ramane de izbelishte...a fost oricum temporar; ...o sa trimitem mailurile importante din cel vechi in cel nou...nu-i problema asta!

Ema- pentru job nou-noutz !!!

Mihaitza 7 ani

Camelia- cum se simte Alexandra?... Alex &Teo

ma duc la ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex

Mihaitza 7 ani

dana,multumesc frumos!
i-am facut un cadou virtual lui Mihaita,cam stangaci ce-i drept,e prima data cand fac asa ceva!

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_dvd?work_id=12647859" target="_blank">Pentru puiul meu drag!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex

Mihaitza 7 ani

dana,multumesc frumos!
i-am facut un cadou virtual lui Mihaita,cam stangaci ce-i drept,e prima data cand fac asa ceva!

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_dvd?work_id=12647859" target="_blank">Pentru puiul meu drag!

La multi ani Mihaita!
PS:
Doar tu-i poti vedea "cadoul virtual"...eu nu-l pot vedea nici aici ,nici la subiect la umanitare

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Mihaela, azi e zi de sarbatoare!
Mihaita sa aibe parte de muuult bine, La multi ani !!

Merry, dar si celorlate, eu va spuneam capitolul trecut cat de eficient este ceaiul de podbal. Eu l-am folosit la raceli, mai exact cand avea copilul tuseaa aceea schimbatoare,la debut era seaca, apoi productiva, adica sub toate formele. Este bun la gust, il bea indulcit si ajuta. Chiar va vor sa-l incercati si se vor vedea efectele dupa 2 zile( o cana/pahar dimi si seara).

Vladis, multumim de info targ, bine de stiu locatiile, sa ajungem la standul dorit. Si despre deschiderea clubului elevilor..ar fi tentant, si Alexia vrea. A venit informata despre cercul de electronica, stia data deschiderii, numele doamnei ba chiar si numarul de telefon. Am ramas uimita cand am vz intr-o dimi afisate datele pe tabla, memorase tot...eu care credeam ca

continuam cu si sper sa fiu si eu un pic mai libera

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

hop shi eu cu paharul plin ...imi plac zilele cand incepem ziua cu cte o beuturica shi onoram nashterea cuiva drag dntre noi ...inca o data, diurn MIHAITZA, LA MULTZI ANI!!!

pentru doritoare , eu beau in dimi asta ceai...e uratzica vremea afara....ajungem la parcul pionierilor azi, speram pe la 10 (la 9 trezesc copiii)- cine mai vine??...dupa, ma opresc cu ei prin city

o zi minunata!!!

Mergi la inceput