Gashca de Constantza *125*
Raspunsuri - Pagina 6
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Mihaela ai pm ,o sa mai trimit unul cu nr de telefon . |
am primit pm...luni dupa amiaza cred ca ajung pe la far,ca am ceva de luat de nancy...am inteles ca tu stai la poarta 6....lasa-mi nr de tel si te sun!
e bine?
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
vladis spune:
hello!
lali, gand la gand doar ce am executat eu un mail pe contul comun cu cele 2 retete, am zis sa prestez si eu ceva in folosul comunitatii noastre, avand in vedere ca lulu e busy today; am mai trimis cateva mail-uri pt amuzament.
lulu, bafta la head hunting
ce face echipa noastra de gimnastica? impresii, febra musculara, ceva...zice-ti-ne si noua.
ema, felicitari si bafta la noul job
edit: pt. cei interesati, maine, 26.09.2010, ora 10.00, deschiderea oficiala la Palatul Copiilor Constanta.
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
Dodo-pui spune:
Ct
Bogdi e la gradi...huna-terorista doarme...eu eram in bucatarie dar mi-am luat o pauza
all
PS:
cine vrea sa-mi dea si mie parola si userul de la mail-ul comun
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
happymumy spune:
Ema, felicitaripentru job-ul cel nou!
Vladis , in ce consta deschiderea asta oficiala? Tu ai avut copii la vreo activitate acolo? Noi am facut inot anul trecut la Palatul Copiilor.
Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)
Ontica Camelia spune:
Salutare!
dodo ai PM.
Ema felicitari pentru job, alege ce-ti "merge" tie la suflet.
Crix sper sa ne vedem azi, depinde de cum se simte Alex, ieri nu era prea bine.
Va doresc we pacut!
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
emaaimee spune:
multumesc mult intrebarea a fost un pic retorica pt ca voi alege jobul din Motor Industry. trebuie sa vina directorul in orice clipa cu scrisorile prin care ne informeaza ca am primit job si conditiile. ufff, de ar fi un pic flexibili, sa negociem, ar fi super.
mai vorbim, multu' de ganduri bune
Lali_mete spune:
Eu am o problema ... Am inteles ca avem mail comun facut de Lulu,eu am facut unul odata cu contul "de gashca" DC ,fara el nu puteam face contul deoarece pe mailul meu am deja un cont . Alegeti ce mail pastram si postam pe prima pagina. Eu cred ca cam mult ca nu am vazut mesajul cu contul facut de Lulu .
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
mery_anna spune:
Bun gasit ,un sfarsit de saptamana asa cum vi-l doriti!
Noi suntem iar bolnaviori,Ionut tuseste urat de tot...am vazut un mesaj in care vorbea cineva de ridiche neagra...am cautat si eu azi sa cumpar dar n-am gasit.Nu mai stiu cum se prepara acel sirop,imi spuneti va rog frumos?...poate scapam fara antibiotice.
Numai bine,
Lali_mete spune:
Sper sa va fie de folos
Siropuri de tuse preparate acasa si Preparate romanesti anti-tuse
Sirop de patlagina
N-are nici un fel de efecte secundare si substante nocive. Indicat in mod special pentru copii si femeile insarcinate.
Ingrediente: 200 g frunze proaspete sau 100 g frunze uscate de patlagina, 1 lingurita de anason macinat, 1 lingurita de seminte de marar, 250 g zahar.
Mod de preparare: ingredientele se pun intr-o jumatate de litru de apa si se lasa la fiert pe foc mic, o jumatate de ora. Se strecoara printr-o sita fina, cat lichidul e inca fierbinte, intr-o sticla curata. Se lasa sa se raceasca. Se ia cate o lingurita de mai multe ori pe zi.
Sirop de morcovi
Taiati 3-4 morco
vi curatati si spalati, in rondele subtiri. Puneti-i pe o farfurie adanca si acoperiti-i cu zahar pudra. Lasati siropul sa se formeze peste noapte. Se iau 3-4 linguri pe zi.
Sirop de ceapa
Tocati marunt 100 g ceapa si puneti-o la fiert, in 200 ml de apa, timp de 10 minute. Strecurati si adaugati doua linguri cu varf de miere. Puneti din nou la fiert si lasati preparatul pe foc, pana ce obtineti un sirop gros. Se iau intre 2 si 6 lingurite pe zi.
Sirop de ridiche neagra
Scobiti o ridiche neagra in maniera unui vulcan. Umpleti gaura cu zahar pudra. Se formeaza un sirop gros. Se iau 3-4 linguri pe zi.
Sirop de usturoi
Curatati 50 g de usturoi si puneti cateii la fiert cu o cana de apa, vreme de 2 minute. Adaugati 50 g de miere si amestecati bine. Luati
cate o lingurita, de trei ori pe zi.
Sirop de bere
Amestecati 250 ml bere cu 3 lingurite de tinctura de menta si doua cescute de miere poliflora. Puneti ingredientele intr-un vas, pe flacara mica, si lasati sa dea 2-3 clocote. Se iau trei linguri de sirop pe zi.
Sirop de praz
Puneti trei tulpini de praz la fiert, in apa cat sa le acopere. Cand se inmoaie bine, scoateti prazul din apa si adaugati 2 linguri de miere. Zdrobiti prazul si amestecati-l bine cu lichidul. Se ia o lingura din aceasta potiune, la fiecare aparitie a simptomului de tuse.
_
Preparate romanesti anti-tuse
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania