Gashca de Constantza *125*
Raspunsuri - Pagina 5
lulu77 spune:
Deci notati da? Toata gashca, ca de data viitoare cer taxa la postarea retetei de snitele al cuptor
carnea de pui (piept sau pulpa dezosata) se taie in bucati f subiri.
se face o compozitie din oua, lapte si cascaval sau branza sarata.la 2 buc piept pui intra cam 2 oua, juma' cana lapte si cascaval/branza cat vreti. sare, piper.
se da carnea prin compozitia de oua apoi pesmet( nu faina !!)si se pune intr-o tava musai cu hartie de copt si cubulete de unt.deasupra tot cubulete unt.
se da la cuptorul inscins, 10-15 minute pe o parte, 10-15 minute pe alta parte.POFTA BUNA!
azi am terminat muratureala.
castraveti in saramura
castraveti cu conopida, sfecla rosie, telina, morcov
gogonele cu morcov, telina, conopida, sfecla rosie
ardei gras umplut cu varza alba, varza rosie, morcov, telina
castraveti bulgaresti
gogosari
urmeaza cateva borcane de hrean si GATA
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
emaaimee spune:
reteta mea dietetica de snitele:
io nu pun nici lapte, nici casca/branza, numai ou batut& busu, cimbru, un praf de dafin, sare& piper. date la fel prin pesmet( paine neagra/alba lasata la uscat de seara maruntita la robotul de bucatarie) sau prin fulgi de porumb( faramati cat mai marunt in punga). cui ii place poate folosi pudra curry( la fulgi de porumb ). la copt pe hartie de copt unsa cu ulei de masline/rapita si stropite si snitelele
sunt neoficial posesoarea a unui job nou( sursa manager f prietenos coleg acum cu sotul deh), oficial maine de la dl director
trebuie sa negociez salariul(si mai am 2 joburi in standby, pe care il aleg? asta imi place cel mai mult tot in Motor Industry)
mi-am culcat cupilu'
cred ca fug si eu, noapte buna
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lulu77 Deci notati da? Toata gashca, ca de data viitoare cer taxa la postarea retetei de snitele al cuptor carnea de pui (piept sau pulpa dezosata) se taie in bucati f subiri. se face o compozitie din oua, lapte si cascaval sau branza sarata.la 2 buc piept pui intra cam 2 oua, juma' cana lapte si cascaval/branza cat vreti. sare, piper. se da carnea prin compozitia de oua apoi pesmet( nu faina !!)si se pune intr-o tava musai cu hartie de copt si cubulete de unt.deasupra tot cubulete unt. se da la cuptorul inscins, 10-15 minute pe o parte, 10-15 minute pe alta parte.POFTA BUNA! |
sarut mana!
fac cinste cu o si o felie de cozonac!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
lulu77 spune:
buna dimineatza
azi sunt in viteza, pup Miss-ele.
ma gasiti ca reprezentant al companiei la Targul anual de Job-uri, de la univ. Ovidius.
ema, suna bine si reteta ta.incercam.
miha
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
happymumy spune:
Neata!
Am intrat doar sa va salut, am o gramada de treaba.
Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)
CRIXIA spune:
Emaa, felicitari pentru muult asteptatul job! eu zic sa alegi ceea ce-ti place, prima alegere( ca domeniu)!!!
Salutare dragelor!!
Cris mami de Alexia & Ana
Lali_mete spune:
Buna dimineatza miss-minunatele mele !
Lulu hai sa facem treaba-treaba si sa punem retetele super-bune pe mail. Doritoarele de parola doar sa spuna.
Trimiteti retetele de pe mailul vostru pe mailul comun si cine vrea reteta o cauta acolo,e mult mai usor .
Ema foarte interesanta si reteta ta,de incercat ,comparam si poate facem snitele de doo feluri de acum incolo .
Felicitari pentru job,si eu zic la fel ca si Crixia,alege ce-ti place ,ca sa muncesti cu drag .
Dana unde esti ? Am aparut eu si plecasi tu?
Mihaela ai pm ,o sa mai trimit unul cu nr de telefon .
pentru aprecierile la adresa puiului meu,sunt tare mandra de el,as vorbi si l-as lauda zile intregi fara sa obosesc.
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Dana unde esti ? Am aparut eu si plecasi tu? |
aici sunt...prezent!!!! numai ca aseara am inceput petrecerea la 18 shi am finalizat-o la 03 am azi, am dus copchii la gradi dimi shi auto la schimbat curea de distributzie, venit prietena de m-a luat sa mergem la sala de la 11, apoi...revin cu impresii